עבור לתוכן

זכרון 667 על לוח שתומך עד 533 מגה הרץ

Featured Replies

פורסם

שלום! יש לי שאלה, הלוח אם שלי תומך עד 600 מגה הרץ ויש לי כבר חצי ג'יגה זיכרון של 533 על המחשב. אם אני אחבר זיכרון של 667 הוא יעבוד? (אני יודע שהוא יעבוד על התדר הנמוך יותר אבל העיקר שיעבוד). פשוט המחירים של 667 כ"כ זולים אז שווה לי לקנות ג'יגה ב130 שקל...

נ.ב. בנעוץ ראיתי תשובה לשאלה שלי אבל מדובר שם בddr1 אז לא יודע אם זה מתאים לי אני לא רוצה לקנות ולהידפק...

פורסם

כן, זה אותו עיקרון כמו ב DDR הרגיל, הזכרונות יעבדו בתדר יותר נמוך.

ונראה לי שעדיף לך כבר לקנות 2GB כי עם 1.5GB אתה תאבד את ה Dual-Channel...

פורסם

למרות שהיו מקרים שזכרונות במהירות גבוהה מהמהירות הנתמכת לא עבדו! דבר כזה יכול לקרות אז אם יש לך אפשרות לחבר זיכרונות 667 לפני ולבדוק זה יהיה כדאי

הלוח במחשב של אבא שלי למשל תומך עד DDR 333 וכאשר חיברתי 400 זה עשה בעיות... וניסיתי כמה מודולים שונים

בקיצר... תבדוק לפני :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן, זה אותו עיקרון כמו ב DDR הרגיל, הזכרונות יעבדו בתדר יותר נמוך.

ונראה לי שעדיף לך כבר לקנות 2GB כי עם 1.5GB אתה תאבד את ה Dual-Channel...

תודה לכולם על התגובות. אני אבדוק אם זה יפעל לפני זה...

אפשר הסבר רק למה עדיף לקנות 2 ג'יגה?

פורסם
Tom's Hardware found no significant difference between single-channel and dual-channel configurations in synthetic and game benchmarks.[2] Generally speaking, dual channel configuration is a very minor upgrade, and without other system tweaks, the difference may not even be noticeable. While there is no reason not to use dual-channel over single-channel, where all other things are equal, the question often comes up whether it is advisable to add additional RAM if doing so will break dual-channel compatibility. Having more total RAM available is generally more beneficial than maintaining dual-channel configuration.

כמו שתמיד אמרתי ואומר , DC זה סתם שטויות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים