פורסם 2007 בדצמבר 917 שנים אז ככההאם אפשר להשתמש בזה גם כשהמחשב כבר דלוק?כאילו פשוט לחבר את הדיסק קשיח אחרי שהמחשב עובדהאם אפשרי?
פורסם 2007 בדצמבר 917 שנים כעיקרון כן,זה מיועד להתקנים חיצוניים(External SATA) .תצתרך לחבר גם את החשמל אם זה דיסק רגיל.
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים ואם אני מחבר את זה לדיסק קשיח פנימי רגיל?זה גם יעבוד טוב?הכבל לא יתאים, לEsata יש כבלים מיוחדים שונים מהכבלים הרגילים.
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים מחבר אני יודע שESATA זה יציאה שונהאבל יש לי כבל שצד אחד זה ESATA וצד אחד זה SATA אז שוב אני שואל אם אני יחבר אותם כשהמחשב כבר דולק זה בסדר?כי עד עכשיו הייתי עושה את זה לפני שהמחשב היה דולק אני פשוט רוצה לוודא שאפשרי לעשות את זה וזה לא יהרוס את הדיסק
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים אני יודע שESATA זה יציאה שונהאבל יש לי כבל שצד אחד זה ESATA וצד אחד זה SATA אז שוב אני שואל אם אני יחבר אותם כשהמחשב כבר דולק זה בסדר?כי עד עכשיו הייתי עושה את זה לפני שהמחשב היה דולק אני פשוט רוצה לוודא שאפשרי לעשות את זה וזה לא יהרוס את הדיסקאיך הכונן מקבל מתח? אם הכונן מתחבר ישירות לספק, לא הייתי מסתכן ומחבר את הכונן רק כאשר המחשב מכובה.
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים מחבר יש לי מארז EUREKA מאחורה יש יציאת ESATA ויציאת חשמל וזה בדיוק הסיבה שאני שואלאני רוצה לדעת בוודאות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.