עבור לתוכן

האם יש מה לחשוש מקניית מחשב נייד של MSI, האם הוא פחות אמין מאחרים?

Featured Replies

פורסם

יש לי הצעה די טובה ומה שמעכב אותי הוא החברה הזו שאיני יודע מספיק אודותיה. אציין שאותם נתונים במחשב אחר כמו DELL או HP יעלו לי יותר באלף שקלים לפחות.

תודה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

אני לא חושב שיש בעיות אם הניידים של MSI

אבל לפי כול הביקורות והתגובות על החברה שנותנת את האחריות בארץ שהם פשוט לא מספקים אחריות נבונה

פורסם

יש מה לחשוש - מימוש האחריות מול היבואן - ספק אם תצליח.

וזה מפני שהיבואן הוא אייבורי, אני לא אפרט הלאה.

פורסם

אני עם ה- MSI שלי כבר חודשיים וחצי ואין תלונות. לא נאלצתי לממש אחריות אבל...

פורסם

תכתוב איזה דגם בדיוק.

יש להם 2-3 דגמים טובים, והשאר זבל.

אני יודע שה GX600 חביב וה PR200 לא רע.

הסיבה שהדל עולים יותר- הם מגיעים עם מערכת הפעלה, 2 ג'יגה זכרון ליד ג'יגה אחד בשני המחשבים המצוינים למעלה, ו 3 שנים אחריות במקום שנתיים.

פורסם

חבר שלי קנה אחד של MSI לפני כמה שנים עם Ati 9700 Mobility והיו לו בעיות של חימום יתר שבגללן המחשב נתקע בכל פעם שהיה צריך להתאמץ (משחקים וכו)

פורסם
  • מחבר

הדגם הוא PR600 עם שני ג'יגה ראם ומעבד T5250.

פורסם

אל תתקרב. שמעתי עליו חוות דעת זוועתיות, וכמה שאמרו שאפילו אייבורי לא מצליחים להתעסק עם המחשב הזה מתי שצריך.

אם כבר מחשבים בתקציב נמוך יחסית שגם נותנים תמורה נורמלית למחיר- ג'יגבייט.

פורסם

הסיבה שדל עולים יותר היא גם יותר השקעה בחומרים , ארגונומיה , חבילת תוכנה ודרייברים ועוד כל מיני זוטות שעושים את העבודה עם מחשב נייד תענוג.

ליביו

פורסם

אני עובד עם MSI כבר שנתיים (M520) - תענוג, האתר של MSI מספק עדכון דרייברים וכל הנחוץ.

גם נאלצתי לממש אחריות פעם אחת והשירות היה מעולה.

כנראה עניין של מזל ולכן המרחק הגיאוגרפי משמעותי שהרי כך יותר קל להפעיל לחץ על חנות, במקרה של בעיה.

פורסם

אני אוסיף את ההתנסות שלי - M670 שרכשתי לחברה שלי לפני שנה וחצי עובד ממש על הכיפאק. לא מתחמם ולא מרעיש.

יחד עם זאת, לא יצא לי לממש אחריות ואני ממש מפחד מה"אבא והאמא"...

פורסם

מה יש לפחד

יש לך אחריות על פי חוק ל 3 שנים

לא מבין את אלה שמפחדים מהאבא והאמא אתם פשוט מדברים שטויות

איבורי החברה הגדולה בארץ למחשבים הם לא יתעסקו וילכלכו את השם שלך בשביל איזה נייד עלוב

אני קניתי מהם הרבה מחשבים ואני ממש מרוצה מהם הם ממש זולים והשירות מצויין

מה שכן הם בעיקר דופקים את אלה שלא מבינים בכלל במחשבים כשבאים לקנות מחשב.. זה נכון

אבל חוץ מזה השירות מעולה מהיר ואיכותי! וכן ביקרתי אצלם לא מעט פעמים

הם היחידים שנותנים אחריות ל 3 שנים על הכל ממש הכל וזהו! יש לכם בעיה איתך לכו תזרקו עוד 30% בנועה מחשבים או בפנדה

פורסם

מה יש לפחד

יש לך אחריות על פי חוק ל 3 שנים מאיפה השטות הזו? לפי חוק? האחריות שהם נותנים היא לשנתיים, ואין לזה שום קשר לחוק.....

לא מבין את אלה שמפחדים מהאבא והאמא אתם פשוט מדברים שטויות ספר את זה לכל אלו שנדפקו באייבורי.

איבורי החברה הגדולה בארץ למחשבים הם לא יתעסקו וילכלכו את השם שלך בשביל איזה נייד עלוב ראה סעיף קודם. בבקשה אל תצחיק אותנו

אני קניתי מהם הרבה מחשבים ואני ממש מרוצה מהם הם ממש זולים והשירות מצויין יש לך מזל מהשמיים.

מה שכן הם בעיקר דופקים את אלה שלא מבינים בכלל במחשבים כשבאים לקנות מחשב.. זה נכון

אבל חוץ מזה השירות מעולה מהיר ואיכותי! וכן ביקרתי אצלם לא מעט פעמים

הם היחידים שנותנים אחריות ל 3 שנים על הכל ממש הכל וזהו! יש לכם בעיה איתך לכו תזרקו עוד 30% בנועה מחשבים או בפנדה נתחיל בזה שאם אתה שם רכיבים זהים, זה בסביבות ה 10%, לא 30. נמשיך בזה שחשוב שלא ידפקו אותך אח"כ, ונסיים בזה שלפחות בחנויות הנורמליות אתה יכול לסמוך על מי שמוכר לך את המחשב.

פורסם

מסכים מילה במילה עם פיקה בונד :).

עד שלא נלחמת בבירוקרטיה לא ידעת סבל מהוא , וגם ליהיות תקוע בלי מחשב נייד כשאתה צריך אותו כמה שעות ביום זו גם טרגדיה (לפחות בשבילי).

בשביל אחריות מוצר טוב יותר ולישון טוב בלילה - 10% זה מחיר קטן לשלם - ולכן אני הייתי מוכן אפילו לבטח את הנייד שלי.

כמו שחכמים ממני אמרו " אני לא עשיר מספיק כדי לקנות משהו זול " - פרש את זה איך שתרצה. (למרות שזה נוגד את תרבות הלא יצאתי פרייר בארץ)

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים