פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים יש לי הצעה די טובה ומה שמעכב אותי הוא החברה הזו שאיני יודע מספיק אודותיה. אציין שאותם נתונים במחשב אחר כמו DELL או HP יעלו לי יותר באלף שקלים לפחות. תודה על העזרה
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים אני לא חושב שיש בעיות אם הניידים של MSIאבל לפי כול הביקורות והתגובות על החברה שנותנת את האחריות בארץ שהם פשוט לא מספקים אחריות נבונה
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים יש מה לחשוש - מימוש האחריות מול היבואן - ספק אם תצליח.וזה מפני שהיבואן הוא אייבורי, אני לא אפרט הלאה.
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים אני עם ה- MSI שלי כבר חודשיים וחצי ואין תלונות. לא נאלצתי לממש אחריות אבל...
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים תכתוב איזה דגם בדיוק.יש להם 2-3 דגמים טובים, והשאר זבל. אני יודע שה GX600 חביב וה PR200 לא רע.הסיבה שהדל עולים יותר- הם מגיעים עם מערכת הפעלה, 2 ג'יגה זכרון ליד ג'יגה אחד בשני המחשבים המצוינים למעלה, ו 3 שנים אחריות במקום שנתיים.
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים חבר שלי קנה אחד של MSI לפני כמה שנים עם Ati 9700 Mobility והיו לו בעיות של חימום יתר שבגללן המחשב נתקע בכל פעם שהיה צריך להתאמץ (משחקים וכו)
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים אל תתקרב. שמעתי עליו חוות דעת זוועתיות, וכמה שאמרו שאפילו אייבורי לא מצליחים להתעסק עם המחשב הזה מתי שצריך.אם כבר מחשבים בתקציב נמוך יחסית שגם נותנים תמורה נורמלית למחיר- ג'יגבייט.
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים הסיבה שדל עולים יותר היא גם יותר השקעה בחומרים , ארגונומיה , חבילת תוכנה ודרייברים ועוד כל מיני זוטות שעושים את העבודה עם מחשב נייד תענוג.ליביו
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים אני עובד עם MSI כבר שנתיים (M520) - תענוג, האתר של MSI מספק עדכון דרייברים וכל הנחוץ.גם נאלצתי לממש אחריות פעם אחת והשירות היה מעולה.כנראה עניין של מזל ולכן המרחק הגיאוגרפי משמעותי שהרי כך יותר קל להפעיל לחץ על חנות, במקרה של בעיה.
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים אני אוסיף את ההתנסות שלי - M670 שרכשתי לחברה שלי לפני שנה וחצי עובד ממש על הכיפאק. לא מתחמם ולא מרעיש. יחד עם זאת, לא יצא לי לממש אחריות ואני ממש מפחד מה"אבא והאמא"...
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים מה יש לפחדיש לך אחריות על פי חוק ל 3 שניםלא מבין את אלה שמפחדים מהאבא והאמא אתם פשוט מדברים שטויותאיבורי החברה הגדולה בארץ למחשבים הם לא יתעסקו וילכלכו את השם שלך בשביל איזה נייד עלובאני קניתי מהם הרבה מחשבים ואני ממש מרוצה מהם הם ממש זולים והשירות מצוייןמה שכן הם בעיקר דופקים את אלה שלא מבינים בכלל במחשבים כשבאים לקנות מחשב.. זה נכוןאבל חוץ מזה השירות מעולה מהיר ואיכותי! וכן ביקרתי אצלם לא מעט פעמיםהם היחידים שנותנים אחריות ל 3 שנים על הכל ממש הכל וזהו! יש לכם בעיה איתך לכו תזרקו עוד 30% בנועה מחשבים או בפנדה
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים מה יש לפחדיש לך אחריות על פי חוק ל 3 שנים מאיפה השטות הזו? לפי חוק? האחריות שהם נותנים היא לשנתיים, ואין לזה שום קשר לחוק.....לא מבין את אלה שמפחדים מהאבא והאמא אתם פשוט מדברים שטויות ספר את זה לכל אלו שנדפקו באייבורי.איבורי החברה הגדולה בארץ למחשבים הם לא יתעסקו וילכלכו את השם שלך בשביל איזה נייד עלוב ראה סעיף קודם. בבקשה אל תצחיק אותנואני קניתי מהם הרבה מחשבים ואני ממש מרוצה מהם הם ממש זולים והשירות מצויין יש לך מזל מהשמיים.מה שכן הם בעיקר דופקים את אלה שלא מבינים בכלל במחשבים כשבאים לקנות מחשב.. זה נכוןאבל חוץ מזה השירות מעולה מהיר ואיכותי! וכן ביקרתי אצלם לא מעט פעמיםהם היחידים שנותנים אחריות ל 3 שנים על הכל ממש הכל וזהו! יש לכם בעיה איתך לכו תזרקו עוד 30% בנועה מחשבים או בפנדה נתחיל בזה שאם אתה שם רכיבים זהים, זה בסביבות ה 10%, לא 30. נמשיך בזה שחשוב שלא ידפקו אותך אח"כ, ונסיים בזה שלפחות בחנויות הנורמליות אתה יכול לסמוך על מי שמוכר לך את המחשב.
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים מסכים מילה במילה עם פיקה בונד . עד שלא נלחמת בבירוקרטיה לא ידעת סבל מהוא , וגם ליהיות תקוע בלי מחשב נייד כשאתה צריך אותו כמה שעות ביום זו גם טרגדיה (לפחות בשבילי). בשביל אחריות מוצר טוב יותר ולישון טוב בלילה - 10% זה מחיר קטן לשלם - ולכן אני הייתי מוכן אפילו לבטח את הנייד שלי. כמו שחכמים ממני אמרו " אני לא עשיר מספיק כדי לקנות משהו זול " - פרש את זה איך שתרצה. (למרות שזה נוגד את תרבות הלא יצאתי פרייר בארץ) ליביו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.