פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים שלום לכולם..רציתי לשאול האם ניתן לחבר שתי צגים למחשב אחד שיעבדו בצורה הבאה : נקווה שזה יהיה ברור : למשל שאני יוכל לשחק על מסך אחד בקרייסיס לדוגמא ובשני זה יהיה באיסי או שאני יפתח באחד חלון אחד שיהיה על כל המסך ועל השני חלון שני ואני יוכל לעבור עם העכבר מאחד לשני ולעבוד במקבילובכלל האם ניתן לשנות את הצורה של התצוגה יענו אם אני ארצמה פעם עם שתיים ופעם עם מסך אחד וכ"ווהאם המצב שתיארתי בהתחלה בכלל אפשרי
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים אפשרי בהחלט --> DualView.כל כרטיס של Nvidia שתומך ב-Dualview (עם 2 יציאות DVI/VGA) יאפשר לך "לפרוס" את שולחן העבודה על גבי 2 מסכים (או מסך + טלויזיה אם יש יציאת Svideo). ניתן גם להגדיר את מיקומם אחד ביחס לשני.אני לא הכי בקיא בפיצ'רים של כרטיסי ATI אבל אני בטוח שגם שם זה אפשרי.
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים מחבר הכרטיס הוא bfg 8800gts g92 והצגים 2* dell2007fp/vs vp930אוקי בקדתי ובכרטיס רשום dueldvi אז סבבהעכשיו את הצמבים אני משנה איפה ?
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים לאחר שחיברת את 2 המסכים והתקנת את הדריבר:1. מקם את המסך השני ביחס לראשון. (ראה תמונה 1)2. לחץ על האייקון של nvidia שב-traybar, תגיע ל-Dualview (ראה תמונה 2)[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.