פורסם 2007 בדצמבר 917 שנים מצטרף לשאלה הדיסק הקשיח עושה רעשים כאילו הוא קורס אבל הוא עושה את זה בכל מצב לא רק בעומס.
פורסם 2007 בדצמבר 917 שנים תנסו לעשות איחוי תחת חלונות עם תוכנות תואמות.יש לכם בניהול דיסקים בחלונות עצמה איחוי דיסקים.יכול להיות שיש לכם קבצים מפוזרים וזה גורם לדיסק להתאמץ.איחוי יפתור את הבעיה.מקש ימני על המחשב שלי -- ניהול -- ניהול דיסקים --- מעל זה מאחה הדיסק .
פורסם 2007 בדצמבר 917 שנים תנסו לעשות איחוי תחת חלונות עם תוכנות תואמות.יש לכם בניהול דיסקים בחלונות עצמה איחוי דיסקים.יכול להיות שיש לכם קבצים מפוזרים וזה גורם לדיסק להתאמץ.איחוי יפתור את הבעיה.מקש ימני על המחשב שלי -- ניהול -- ניהול דיסקים --- מעל זה מאחה הדיסק .ניסיתי גם את זה והמחשב גם חדש לא נראה לי שזה קשור וזה לא עזר בכל זאות.וגם יש בעיות טעינה למשל לעלות תווינדוס נראה כאילו לוקח לו הרבה זמן יחסית לכזה מחשב במחשב הישן עלה יותר מהר עם פנטיום 4...וכל מיני קרטועים מידי פעם שאני כולה ניכנס לאתר או משהו.
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים בא ננסה לאתר תקלה מכיוון אחר לגמרי.במחשב של קרוב משפחה שלי יש בעיה דומה.עזוב את הדיסק הקשיח ותבדוק את הדואל צ'אנל של הזכרונות שלךגש לגוגל ותחפש את ה CPUZ.תתקין אותו ובלשונית של הזיכרון תבדוק אם כתוב לך SINGLE או DUAL.יכול להיות שאם יש לך מצב SINGLE אז אין לך דואל צ'אנל ואז כל המחשב עובד לאט וזה משפיע על כלל המערכת.זו רק הערכה אבל בכל כדאי לוודא שזה תקין.
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים בא ננסה לאתר תקלה מכיוון אחר לגמרי.במחשב של קרוב משפחה שלי יש בעיה דומה.עזוב את הדיסק הקשיח ותבדוק את הדואל צ'אנל של הזכרונות שלךגש לגוגל ותחפש את ה CPUZ.תתקין אותו ובלשונית של הזיכרון תבדוק אם כתוב לך SINGLE או DUAL.יכול להיות שאם יש לך מצב SINGLE אז אין לך דואל צ'אנל ואז כל המחשב עובד לאט וזה משפיע על כלל המערכת.זו רק הערכה אבל בכל כדאי לוודא שזה תקין.יש לי דואל ציאנל בדקתי.שלחתי הודעה לSkyPC על הרעשים והאיטיות של הכונן הקשיח הם אמרו לי: "אם אתה חושש מהדיסק הקשיח תבוא ונחליף לך אותו ואחד אחר".אז כנראה זה מה שאני יעשה כי שאלתי הרבה אנשים שיש להם אותו כונן ואין להם בעיות של רעש או איטיות אז כנראה הבעיה אצלי.
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים סליחה שאני מתפרץ ככה לנושא אבל.. הכונן שלך כסוף או שחור(בהנחה שזה 320 כי לפי המפרט שלך זה 250)?
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים סליחה שאני מתפרץ ככה לנושא אבל.. הכונן שלך כסוף או שחור(בהנחה שזה 320 כי לפי המפרט שלך זה 250)?לא שמתי לב לצבע אני אבדוק מחר איזה צבע הכונן ויש לי 250
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים גם אצלי הוא מרעיש ה 2500KS ויש לי את המכסה אלומיניום (כסף) :-\זה קטע די מעצבן שיש כמה סוגים...
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים פותח הטראד, עם בוויסטה הרעשים וב-XP אין את זה כניראה המערכת הפעלה שולטת במהירותו או בהפעלתו וכוליי.קיצר זה בול מה שקורה לי.אבל שומעים כאילו הדיסק קשיח מיתאמץ כאילו הכרטיס מסך מיתאמץ רעש מוזר אבל רק לשנייה עם הטעינה של הווינדוס וויסטה, ובווינדוס XP אין לי ביכלל את זה.חוץ מי זה הדיסק קשיח תקין.לפותח הטראד עם הרעשים כול הזמן גם במנוחה וגם עם מערכת הפעלה אחרת נגיד XP, ויש עדיין רעשים שוטפים כניראה שהוא פגום.
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים אין קשר לדואל צ'נל! בויסטה כשאתה מעלה את המערכת יש תהליך שבו הWINDOWS מעלה חלק גדול של נתונים מההארדיסק לזיכרון ה RAM. התהליך לוקח כ 3 דקות אולי יותר(תלוי במפרט). כשהתהליך הזה מסתיים, הכל צריך להיות שוב שקט. תחכה כ 5 דקות ותבדוק אם יש רעש.
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים אז תסביר לי את זה שעם תוכנת מאמץ שאני מריץ על ה-HDD שלי לא משנה איזה ב-XP הוא לא עושה את הרעש בטעינה ובוויסטה כן.בקיצור פותח הטראד כבר דיבר איתי, הבעיה שיש לו שכול הזמן יש רעש של חשיבה טק טק טק כאילו הוא במאמץ כול הזמן.תנסה ליבדוק בתהליכים מה מאמץ את ה-CPU ותן תצלום מסך וניבדוק.
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים אולי זו שיטת קריאה שלא קוראת כל הזמון מההארדיסק אלא פעם בחצי שניה למשל. בכל מקרה לא אמור להיות רעש כזה מהכונן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.