פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים שלום לכולם,אני צריך מחשב למשחקים בעיקר,כמה דברים חשובים:מעבד אינטל, ללא מוצרים נילויים כמו מסך (יש לי מסך דק 19" סמסונג), רמקולים וכו'התקציב נקבע על ידיכם ז"א -יש להכניס את החלקים שהיחס מחיר/ביצועים הוא הכי כדאי...אני לא קונה מחשב כל יום כך שיש להתחשב בכך שהמחשב צריך להיות טוב לפחות לשנתיים-שלוש הבאותתודה מראש לכל המגיבים.
פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים מעבד מרובע ליבות ,קירור מעולה למעבד ,מארז חדש וטוב לתקציבים לא גדולים (אפשר לשנות במידת הצורך) דיסק קשיח ענק 500GB , כרטיס מסך מהסדרה החדשה,ספק חזק ...[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים אני קובע 50000 ש"ח! לא... בעצם 1000 ש"ח נראה לי טוב יותר. אל תתחכם בבקשה ותן טווח מחירים שנראה לך ריאלי ובטווח האפשרויות שלך! בנינו פה כבר מפרטי גיימינג ב-3K ועד 9K ויותר מזה - מאוד תלוי טווח האפשרויות, העדפות, סוג/הגדרות במשחקים ושאר השימושים. לא להתעצל - גש לקרוא בלינק הבא ועדכן את הכותרת והפוסט הראשון בהתאם לפי חוקי הפורום (השתמש בכפתור ה"עריכה" בפוסט הראשון): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0
פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים תהרגו אותי אבל תמיד יש לי את ההרגשה הזאת ש70% מהמשתמשים שמבקשים שירכיבו להם מפרטים כאן ב X תקציבזה לא יותר מילדים בני 12-15 שחושבים שההורים שלהם יקנו להם מחשב אז הם רוצים כביכול "לדמיין" (?) מה הם הולכים לקבל...בפועל, רובם בכלל לא יקנו את המחשב שיציעו להם כאן בזמן הקרוב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.