עבור לתוכן

שאלה על כרטיס מסך PCI רגיל לא אקספרס.

Featured Replies

פורסם

שלום. יש לי כרטיס מסך PCI רגיל ישן של ATI 9250 שכולל DVI ויציאה כחולה רגילה וS-VIDEO.

השאלה שלי האם הוא ייפעל על לוח מהלוחות החדשים? כלומר נגיד הלוח הזה: P31-S3L שהוא בלי כרטיס מובנה עם הכרטיס מסך הזה יעבוד? התצוגה תועבר אוטומטית לכרטיס מסך הזה כשאני ייחבר אותו?

פשוט ניצלנו את כול התקציב הזעום במיוחד למחשב וזה מחשב לילדות ולא לביצועים של משחקים, אינטרנט וכאלה אבל צריך שיהיה לו אפשרות שידרוג, זה לא קשור אבל בכול מקרה השאלה היא אך ורק כזאת. יעבוד הכרטיס מסך PCI רגיל על הלוח הנ"ל שציינתי?[br]פורסם בתאריך: 8.12.2007 בשעה 12:25:43

חייב עזרה דיי דחופה, מיצטער על ההקפצה, אין לי זמן לשלוח ה"פ למנהלים אני חוזר מחר לבסיס, רק תשובה חד משמעית של כן או לא וזהו,

תודה מראש ואני מיצטער, פשוט עוד כמה שעות אני חוזר לבסיס ואני חייב לדעת

פורסם

זה לוח של GIGABYTE נכון ?

פורסם
  • מחבר

כן ג'יגבייט. זה לא חשוב, הלוח לא משנה איזה לוח חדש כולשהו, אני רק רוצה לדעת אם כרטיס מסך PCI יכול לעבוד על לוח אם חדש שיש לו PCI-E וברור שאני לא ייחבר את זה לPCI-E אני פשוט רוצה לחבר את הכרטיס לחריץ PCI רגיל ולדעת אם יעבוד, אוליי פשוט בלוחות החדשים זה לא עובד

פורסם

כן אמור לעבוד

רק תראה בביוס שיש לך אפשרות לשנות מי PCIE ל PCI ..

פורסם
  • מחבר

אוקיי אחלה תודה רבה אני יינסה כשאני יחזור מהבסיס,

בקשר להקפצה. מנהלים אני ממש מקווה שתתחשבו בי הפעם, תמיד הלכתי לפי הנהלים, פשוט אני צריך להודיע לחבר שלי שיביא אותו לבסיס כשאנחנו חוזרים מהשבת, ובשביל לחסוך טירחה סתם אני רציתי לדעת אם בכלל יש טעם לנסות,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים