עבור לתוכן

משחק שמביא את ה Ti500 לרגלים... כבר היום!

Featured Replies

פורסם

אוקי קודם קיראו את מה שכתבתי בעבר:

תקשיבו טוב - הגיפורס 4 יוצא ב 6/7 בפאברואר. אני לא מדבר על השבבים בלבד

אני מדבר על כרטיסים - שבבים של הגיפורס 4 נשלחו ליצרניות כבר בדצמבר של השנה שעברה.

ו nVidia מצידה הייתה יכולה להוציא את הכרטיס מוקדם יותר.

זה פורסם מספר פעמיים במספר אתרי חדשות והתאריך אושר על ידי nVidia וגם פרטי ה NV25

כבר הספיקו לדלוף במלואם... וגם הדרייברים שלו זמינים מעל לחודש...

אני לא בעד לחכות לטכנולוגיה חדשה יותר כעיקרון.

אבל פה המצב שונה - זה כמו לקנות מעבד ב 20 לחודש כשידוע שאינטל וAMD יורידו מחירים ב27.

שבועיים - שלושה זה לא הרבה... גם חודש - חודשיים זה לא הרבה אם תוכלו להשיג כרטיס גיפורס 4 באותו

מחיר של כרטיס גיפורס 3 Ti 500. כן יוכלו להרגיש את זה במשחקים כמו DOOM 3 שיוצאים בדיוק עוד שנה

ואנ י בטוח שאתם מתכננים שהכרטיס ישאר הרבה יותר משנה. ויווכלו להרגיש את זה בכל משחק אחרי זה.

החידוש של גיפורס 3 היה בזה שהוא הציג Vertex/Pixel Shaders. שמאפשרים יכולות חדשות למתכנת

דרך האפשרות לתכנת עם סדרת פקודות חדשה לגמרי. גיפורס 3 לא היה כרטיס טוב לקנות ברגע שהוא יצא

בגלל שברגע שהוא יצא משחקים כאלה היו רחוקים עדיין בערך שנתיים ממנו.

עכשיו המצב שונה - כל דבר שמפתחים היום בין עם Direct X API או בין עם הרחבות של openGL מפותח

עם Shaders! עד לרמה כזאת שכמעט מתעלמים מהפקודות הקודמות של פייפלין קבוע.

אתם תרגישו הבדל בכל משחק חדש בגלל שלגיפורס 4 יש יחידות Vetrtex/Pixel Shaders חזקות יותר

(יש לו שתי יחידות Vertex Shader) שהכל מתוכנת איתם היום! ההבדל בין גיפורס 3 לגיפורס 4 יכול להגיע

עד ל 100% יותר ביצועים במשחקים שיוצאים שנה מפה...

וזה בלי להתייחס בכלל להיתרונות השונים של ה MSFSAA של הגיפורס 4 שצריך להיות גם בר-תיכנות כמו של הראדון

ועוד אין ספור יתרונות....

כן - אני הייתי מחכה חודשיים.

טוב האמתי לא אכפת לי מה תעשו כל כך. אבל רק עצות.

אז טום ב Toms Hardware Guide קיבל במקרה את אחד המשחקים הראשונים לתמוך ב Vertex Pixel Shader (אמרתי לכן שזה כבר כאן וכולם מפתחים עם Shaders) כמובן שזה המשחק הראשון והגל רק ימשיך... עם גירסאות יותר מתקדמות של Direct X

המשחק הזה נקרא AquaNox וממש מביא את ה Ti500 וה Radeon 8500 לרגליים במקרים מסויימים.

כמו ש Toms Hardware Guide אומרים:

FSAA 1024x768-32: The cards take another performance hit when anti aliasing is enabled. Even the likes of a Ti500 or a RADEON 8500 are barely able to offer playable frame rates at this resolution.

ה Ti500 וה Radeon 8500 הם היחידים שהגיעו בכלל לשלב הזה של הבחינה. FSAA*2 1024x768-32 ושניהם באיזור ה 35FPS.

וזה רק המשחק הראשון שמציג Vertex/Pixel Shaders.

אני חייב לציין שבניגוד לבדיקות קודמות ה Radeon 8500 היה צוואר אל צוואר במקרים רבים אף ביצע יותר טוב מהגיפורס 3 Ti500 וזאת ללא ספק בגלל יחידת ה Vertex/Pixel Shaders הטובה יותר שלו. לכן ניתן להניח שהגיפורס 4 שמצויד בשני מעבדי Vertex Shader ובתמיכה ב Direct X 8.1 סביר שיציג ביצועים טובים יותר אולי אף טובים בהרבה.

כמו שאמרתי - חכו לגיפורס 4.

הלינק לכתבה

פורסם

בכל מקרה קנייה של טיטאניום 500 תהייה טעות, בעיקר בגלל שהגרסא המחולשת שלו הטיטאניום 200 עם אוברקלוק טוב תתן תמורה טובה פי כמה לכסף, אז זו עוד סיבה למה לא לקנות טיטאניום 500.

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה קנייה של טיטאניום 500 תהייה טעות, בעיקר בגלל שהגרסא המחולשת שלו הטיטאניום 200 עם אוברקלוק טוב תתן תמורה טובה פי כמה לכסף, אז זו עוד סיבה למה לא לקנות טיטאניום 500.

צודק 100% ! בעיקר מחברות טובות כמו הרקולס שמספקות זיכרון טוב יותר מהמפרט של ה Ti200.

וגם מקבלות ליבות טובות יותר מ nVidia (כך הולכת השמועה).

פורסם

בקשר לליבות אני לא יודע כל כך, וגם אסוס לא נוראיים בקשר לליבות (מניסיון אישי) מיוחדות, אבל אפילו בטיטאניום הרגיל של החברה מקבלים זכרונות 4Ns, זכרונות שעבודים אצלי במהירות של 500Mhz כמו כלום, ועם ביצועים אשר קרובים מאד מאד לאולטרה.

פורסם

iib, אני לא מבין למה אתה כזה קטנוני... "משחק שמביא את ה-TI500 לרגליים". גם את הריווה ואנטה הוא מביא לרגליים, אז מה? זה פשוט דבר שטותי לומר, ברור שהג'יפורס 4 טוב יותר. הוא חדש יותר ומהיר יותר ובעל טכנולוגיות משופרות, אבל זה בכלל לא סיבה לצחוק על ה-TI500. אתה פשוט קטנוני ומחפש קטנות.

עומר

פורסם

אני מאמין שזה נובע מקינאה... ;D

אחרי הכל, יש עוד משהו שיכול לגרום לבן אדם לקרוא לכרטיס המסך הכי חזק בעולם: "חלש" ?

פורסם

זה נכון רק לגבי ה- GF4 Ti...!

לפי דעתי מה שהולך לקרות זה ככה:

nVIDIA מייצרת את ה- GF4 MX שהוא בעצם תחליף ל- GF2, הוא יהיה משופר יותר ויכלול טכנולוגיות חדשות...

האפשרות השנייה היא שה- GF4 MX יהיה GF3 מסורס (כמו סיפור ה- GF2 MX).

לאחר מיכון תוציא nVIDIA את ה- GF4 Ti על דגמיהם אשר יהיו הדור החדש והמשופר שבאמת ישתמש בכל הטכנולטגיות החדשות בצורה טובה (TruForm מישהו ?).

ואז יהיה ל- nVIDIA כיסוי רחב מאוד של השוק...

זה הסדר (הערכה, לפי כח הכרטיס):

GF2 Ti

GF4 MX420

GF4 MX440

GF4 MX460

GF3 Ti200

GF3

GF3 Ti500

GF4 Ti4400

GF4 Ti4600

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שזה נובע מקינאה... ;D

אחרי הכל, יש עוד משהו שיכול לגרום לבן אדם לקרוא לכרטיס המסך הכי חזק בעולם: "חלש" ?

כן אני מת מקנאה... לא שיחקתי משחק מחשב כבר משהו כמו חודש (חוץ מ 5 דק' בשלב הראשון ב RTCW) אבל אני פשוט אומלל בלי כרטיס מסך כמו GeForce 3 Ti500...

לא קראתי לכרטיס "חלש" אז אני לא יודע למה עשית כאילו ציטוט.

אבל אם זה ילך כמו מה שקרא עם הגיפורס 3 והגיפורס 2 אולטרא. תוכלו לקנות כרטיס הרבה יותר טוב - GeForce 4 Ti 4600 כמעט באותו מחיר כמו Ti 500 היום. אם תחכו חודש חודשיים... וכמו שאתם רואים - זה יכול להיות שווה את זה כבר בזמן הקרוב!

פורסם

אתה פיספסת מה שאמרתי...

לא אמרתי מתי הם יצאו (למרות שכמו שזה נראה עכשיו ה- GF4 MX יוצא ראשון) אלא אמרתי מה יהיה הכח של כל אחד מן השבבים...

פורסם
  • מחבר

זה נכון רק לגבי ה- GF4 Ti...!

לפי דעתי מה שהולך לקרות זה ככה:

nVIDIA מייצרת את ה- GF4 MX שהוא בעצם תחליף ל- GF2, הוא יהיה משופר יותר ויכלול טכנולוגיות חדשות...

האפשרות השנייה היא שה- GF4 MX יהיה GF3 מסורס (כמו סיפור ה- GF2 MX).

לאחר מיכון תוציא nVIDIA את ה- GF4 Ti על דגמיהם אשר יהיו הדור החדש והמשופר שבאמת ישתמש בכל הטכנולטגיות החדשות בצורה טובה (TruForm מישהו ?).

המממ... הגיפורס 4 MX יהיה מבוסס על ה NV17 שהוא בעיקרון גיפורס 3 מוחלש כמעה...

אין ספק שיהיה בוא TrueForm מדובר בטכנולוגית Direct X 8.1 שמיושמת בנתיים בראידון כי הוא הכריט DX 8.1 היחיד בנתיים... מיקרוסופט מובילה את רוב הטכנולוגיות כיום. היא פשוט כותבת את השפת פיתוח (API) של Direcrt X והחברות השונות מישמות אותם בכרטיסים שלהם...

פורסם

הג'יפורס 4 MX למיניהם יהיו יותר טובים מה-GF3 Ti 200?

או שהם יותר חלשים?

פורסם

לדעתי חלשים יותר....

פורסם

מי אמר שימשיכו לייצר TI200 ? אם החברה תראה שהוא יפגע לה שמכירות הכרטיס החדש יותר היא פשוט תעלים אותו לאט לאט, בדיוק כמו מקרה הג'י פורס 2 אולטרה.

פורסם

ברור שMX של GF4 יהיה יותר מהיר מTI200. אם לא הבנתם, TI200 הוא MX של GF3.

פורסם

נו באמת.... תעשה לי טובה....

אנחנו מדברים פה על ה- GeForce 4 MX... זה NV17 ! זה חלש מה- NV20 ! זה עולה הרבה פחות מה- NV20 !

מה לא מובן בזה ?!

רק סידרת ה- GF4 Titanium תיהיה על ה- NV25 !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים