עבור לתוכן

שאלה בקשר לכונן קשיח נייד של VERBATIM 500GB

Featured Replies

פורסם

ראיתי בחוברת של אופיס דיפו תכונן נייד הזה 500GB USB2 ב 600 שקל זה שווה?!

7200RPM

USB2

שנתיים אחריות

3.5"

פורסם

נדמה לי שהחוברת כבר לא בתוקף.בכל אופן עדיף WD אם ממשק נורמלי.היצרן האמיתי של הוורבטים בגדר תעלומה בשבילי.

פורסם
  • מחבר

זה החוברת של השבת שיצא...מאחורה כתוב בתוקף עד 13.12.07 או עד גמר המלאי זה מוזר או מה? כי לא שמעתי על דיסק קשיח של ורבטים !?

פורסם

ורבטים היא לא יצרן של דיסקים קשיחים (ולמען האמת גם לא של דיסקים לצריבה). ורבטים הוא מותג.

במקרה הטוב, הכונן הזה נבחר לשיווק תחת המותג ורבטים, מייוצר עבורו ע"י אחת החברות הגדולות, עבר בקרת איכות במפעל ואולי גם בקרת איכות נוספת מטעם ורבטים.

במקרה הפחות טוב, מדובר במוצר OEM של מפעל כשלהו שמייוצר בכמויות גדולות ומשווק תחת שמות רבים.

במקרה הגרוע, זה אפילו יכול להיות קומבינה של היבואן בארץ, שהשיג כוננים סוג ב' והדביק עליהם את השם של ורבטים (באישורם או אולי גם בלי)

פורסם
  • מחבר

זה ברור שזה קומבינה אבל איך אפשר לדעת כי זה מוזר

פורסם

כשראיתי את זה לפני חודש באופיס דיפו ניסיתי לברר מי היצרן ולא הצלחתי.הסקתי מזה לעצמי שכדאי להתרחק.המידע שווה יותר מחסכון קטן בשבילי.תעשה את השיקול שלך.

פורסם
  • מחבר

איך אפשר לדעת מי היצרן ועל איזה דיסקים מדובר? אולי זה משתלם אולי לא אבל צריך לדעת שלא נעשה טעויות

ד"א אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני מהיר ולפחות250 גיגה + יש לי 500-600 שח בשביל זה

או שעדיף לקנות כונן לא נייח 320X2?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים