עבור לתוכן

האם אפשר לשים עוד 2 סטיקים של זכרון במחשב שלי?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי 2 סטיקים במחשב של 512 667 מהירות... ואני רוצה לדעת אם אפשר לשים עוד שתיים או שצריך להחליף את שניהם לשניים של 1GB...

המפרט שלי בצד ימין...

ועוד שאלה..

האם אפשר לשים סטיקים של 800Mhz במחשב שלי(עוד פעם צד ימין..)??? כי טכנאי אמר לי שאי אפשר.. אפשר לשים רק במחשבים חדשים (3 חודשים ככה...) זה נכון?

תודה.

פורסם

אני חושב שכדאי שתחליף טכנאי :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אם זה הלוח: ABIT IB9

זה המפרט שלו http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IB9&fMTYPE=LGA775

Supports Dual channel DDR2 800/667/533 Un-buffered Non-ECC memory

דבר ראשון הוא תומך בזכרונות 800 , וגם אם הוא היה תומך רק עד 667 , היית יכול לשים 800 , פשוט הם היו עובדים ב-667.

תשים עוד 2 של גי'גה , ככה יהיה לך 3gb RAM וזהו :xyxthumbs:

פורסם

אני חושב שכדאי שתחליף טכנאי :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אם זה הלוח: ABIT IB9

זה המפרט שלו http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IB9&fMTYPE=LGA775

Supports Dual channel DDR2 800/667/533 Un-buffered Non-ECC memory

דבר ראשון הוא תומך בזכרונות 800 , וגם אם הוא היה תומך רק עד 667 , היית יכול לשים 800 , פשוט הם היו עובדים ב-667.

תשים עוד 2 של גי'גה , ככה יהיה לך 3gb RAM וזהו :xyxthumbs:

מחזק, :xyxthumbs:

בלי בעיה,ובקשר לטכנאי שלך,באמת :bash:

פורסם
  • מחבר

אתם בטוחים???

אז מה אתם אומרים שכדאי לי לקנות עוד 2 סטיקים של 1GB???

XP תומך בכלל ב-3 GB ??? יש לי home premiom...

הזכרונות יעבדו בדואל צ'אנל עם יהיו לי 2 של 512 (667) ועוד 2 של 1`GB?זה מומלץ? אני צריך לקנות אותה חברה כדי שהם יעבדו בדואל צ'אנל? אם אני קונה עוד 2 סטיקים של 1GB במהירות שונה (נגיד 800) אז זה בכל זאת יעבוד בדואל צ'אנל?

עריכה:

כתוב במפרט של IB9 את זה:Supports Dual channel DDR2 800/667/533 Un-buffered Non-ECC memory

זאת אומרת שהמחשב שלי כן יכול להיות עם זכרונות 800 ??? ועוד פעם זה יעבוד בדואל צ'אנל עם 2 של 667 ועוד 2 של 800?

מישהו יכול להראות לי איפה בידיוק נכנסים הזכרונות בלוח אם שלי??? לסמן לי בתמונה (יש תמונה שלו במפרט שלו.. שמישהו הביא פה קישור אליו.. תודה..)

ד"א.. כדי לי להרכיב לבד זכרונות או שזה מסובך? (אף פעם לא הרכבתי משהו במחשב)...

תודה רבה.

פורסם

הלו הלו , אנחנו בחנוכה , לא בפסח. מה זה כל הקושיות האלה? ;D ;)

אז מה אתם אומרים שכדאי לי לקנות עוד 2 סטיקים של 1GB???

XP תומך בכלל ב-3 GB ??? יש לי home premiom...

מערכת הפעלה 32 ביט יודעת לעבוד עד 3.25GB זיכרון , לא משנה אם תשים מעבר , אפילו 8 , היא תוכל לעבוד רק עם 3.25GB.

מערכת הפעלה 64bit תעבוד עם כל הזיכרון.

תשובה לשאלה: כן :)

הזכרונות יעבדו בדואל צ'אנל עם יהיו לי 2 של 512 (667) ועוד 2 של 1`GB?זה מומלץ? אני צריך לקנות אותה חברה כדי שהם יעבדו בדואל צ'אנל? אם אני קונה עוד 2 סטיקים של 1GB במהירות שונה (נגיד 800) אז זה בכל זאת יעבוד בדואל צ'אנל?

מה ז"א "מומלץ"? כרגע יש לך 667? הלוח שלך תומך עד 800 , אתה יכול לשים עוד 2 סטיקים של 1 ג'יגה כ"א בלי בעיה.

כן , הם יעבדו ב- Dual Channel , רק שאני לא בטוח כ"כ לגבי מהירות עבודה , 667 או 800 ... אני חושב שזה ילך לפי האיטי יותר. שמישהו יתקן אותי עם אני טועה.

עריכה:

כתוב במפרט של IB9 את זה:Supports Dual channel DDR2 800/667/533 Un-buffered Non-ECC memory

זאת אומרת שהמחשב שלי כן יכול להיות עם זכרונות 800 ??? ועוד פעם זה יעבוד בדואל צ'אנל עם 2 של 667 ועוד 2 של 800?

מישהו יכול להראות לי איפה בידיוק נכנסים הזכרונות בלוח אם שלי??? לסמן לי בתמונה (יש תמונה שלו במפרט שלו.. שמישהו הביא פה קישור אליו.. תודה..)

abitib9ho1.th.jpg

ד"א.. כדי לי להרכיב לבד זכרונות או שזה מסובך? (אף פעם לא הרכבתי משהו במחשב)...

ממש אבל ממש לא מסובך , פשוט להתקין אותם בסלוטים שלהם ליד הזיכרונות שכבר קיימים (סימנתי אותם במסגרת האדומה בתמונה) , הם יכול להיכנס רק בצורה אחת , יש מגרעת כזאת באמצע

תרכיב אותם רק אל תפעיל יותר מדי כוח , שלא תשבור משהו :P

תודה רבה.

בבקשה ובהצלחה!

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה.

בידיוק שם חשבתי..

רק קציתי לדעת אם אני מחבר לבד אז צריך שהזכרונות של ה-512MB יהיו צמודים? ואחרי הרווח הזה את של ה-1GB ???

למה יש שם רווח? יש שם 2 צמודים______ ואז עוד 2 צמודים זה אומר משהו???

ראיתי בלוח שלי שהרכיבו לי אחד של 512 בצד ועוד אחד לא צמוד אלה אחרי הרווח חח מקוה שהבנתם..

ותגידו איך הזכרונות האלו??

http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=924

תודה רבה.

פורסם

את צריך לשים אותם בזוגות

כלומר - כל זוג בצבע אחר

סתם דוגמא 512 ו-512 כ"א מהם בסלוט כחול

ו-1 ג'יגה ועוד 1 ג'יגה כ"א מהם בשחור

זה הולך ככה: 1,512 1,512

אל תשים 1 ג'יגה ו-1 ג'יגה צמודים.. אוקיי?

הבנת?

זיכרונות סבבה

גם זולים

פורסם
  • מחבר

אוקי.. תודה רבה הבנתי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים