עבור לתוכן

עזרתכם האם ויסטה תשפר את הביצועים שלי?

Featured Replies

פורסם

עמידות בפני טרוג'אנים וירוסים ושאר מזיקים

אין מסכים כחולים של מוות, חסינות מעולה לליבת המערכת מפני שטויות של התקנות והסרות של תוכנות

ביצוע עצמי של שגרות לתחזוקת מערכת

ממשק גראפי מעולה חבל"ז

תמיכה במסכים גדולים ורחבים

ריבוי משימות אמיתי

תמיכה בזיכרון מעל 3 ג"ב

אפשרות להרחבת זיכרון עם התקני USB חיצונים

DX-10

עובד מעולה עם ביטורנט ואימיול

זה על קצה המזלג אני בטוח שיש הרבה להוסיף

מה עם ביצועים בתלת מימד?

• תגובות 50
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא מדבר על דברים שהוא משפר, לא גורע. בכל מקרה, למי שיודע לטפל במחשב ולא עושה שטויות, אין אף יתרון ממשי במה שרשמת. למי שלא, בסוף הוא יהרוס גם את ויסטה.

פורסם

מה עם ביצועים בתלת מימד?

לי עובד אותו הדבר אם לא יותר טוב .. דריברים של ויסטה לא יודע עד כמה משפיע .. מלא זמן ל שיחקתי ב- XP ..

אני משחק על כל ההגדרות הכי גבוהות רזולוציה של 1280*1024[ רק הפוך פשוט לא יוצא לי קודם ה- 1280] במשחק Americas Army + כל הפילטרים . המשחק ז זבצורה מדהימה .. 50 - 60 - 70 ולפעמים 80 FPS .. אם יש הבדל ? אתה תבוק את זה לבד בגוגל , אנשים השוו 200 % ..

פורסם

שיחקתי את המשחקים הכי כבדים שיש, עובד לדעתי יותר טוב מ-XP

פורסם

עמידות בפני טרוג'אנים וירוסים ושאר מזיקים

יותר מ-XP? תוכיח.

אין מסכים כחולים של מוות

גם ב-XP אין.

חסינות מעולה לליבת המערכת מפני שטויות של התקנות והסרות של תוכנות

אוקיי, נניח.

ביצוע עצמי של שגרות לתחזוקת מערכת

טוב, זה נחמד (לא שאין תוכנות ל-XP עם יכולות כאלה)

ממשק גראפי מעולה חבל"ז

צעצוע לילדים קטנים.

תמיכה במסכים גדולים ורחבים

כאילו ש-WINDOWS 98 לא תומך באותם מסכים גדולים ורחבים. נו, באמת.

ריבוי משימות אמיתי

ומה לא אמיתי בזה של ה-XP?

תמיכה בזיכרון מעל 3 ג"ב

זה יותר תכונה של ה-64ביט ולא של הויסטה. גם XP64 תומך.

אפשרות להרחבת זיכרון עם התקני USB חיצונים

פיצ'ר חמוד, מסכים. עם כמה שויסטה זוללת זיכרון - גם שימושי.

DX-10

שוב אחד מאותם דברים שהוציאו רק בשביל שאפשר יהיה להגיד שיש משהו שימושי בויסטה. זה לא שהעולם היה זקוק לזה.

עובד מעולה עם ביטורנט ואימיול

ומה בדיוק הבעיה ב-XP (ואפילו ב-2K) עם ביטורנט ואימיול?

בגדול ויסטה זו מערכת הפעלה שאף אחד לא היה צריך. אבל כדי שיקנו אותה, MS ישתמשו בשיטות הרגילות שלהם: יוסיפו תכונות לא באמת שימושיות, ישלמו ליצרני החומרה והתוכנה שישתמש בהם, כך שהחומרה והתוכנה תעבוד טוב יותר עם ויסטה, יחתכו את התמיכה ב-XP, יפסיקו למכור אותה, יאסרו על יצרני המחשבים למכור אותה וידחפו ויסטה לכל מקום. ככה עושים עסקים.

חבל.

פורסם

תרשה לי להתייחס רק לנקודה הראשונה, לדעתי זה מספיק

לפני כחדשיים הרכבתי מחשב למישהי שאני מכיר

יש לה XP עם תוכנת אנטי וירוס

היום הייתי אצלה ושאלתי איך המחשב, אמרה עובד יופי אבל יש כמה מסכים מעצבנים.

בדקתי את המחשב

האנטי וירוס כבר נוטרל וכמה תוכנות רעות הלבישו את עצמם על שורת המשימות

הפעלתי Spybot - Search & Destroy

מצא 301 דברים רעים, הסרתי אותם, יש סמטוחה במערכת ההפעלה, כל BOOT מעלה הודעות שגיאה שלא נדע מצרות.

לשם השוואה אני משתמש בויסטה 64 כבר חצי שנה

Spybot - Search & Destroy לא מוצא כלום. מעולם לא הותקפתי על ידי וירוס

אני זוכר זמנים רעים מתקופת XP שאחרי ביקור באתר מסויים התלבש עלי וירוס, לא עזר כלום, הייתי צריך להתקים XP מחדש.

בויסטה זה פשוט לא קיים, לא מהסיבה שאי אפשר, פשוט עוד לא כתבו בשבילה מספיק דברים רעים.

הזכרתי כבר שויסטה עושה BOOT מהר יותר מ-XP ובצורה משמעותית ?

פורסם

פיצ'ר חמוד, מסכים. עם כמה שויסטה זוללת זיכרון - גם שימושי.

חבל שאתה מובל כעדר של אנשים מושפעים.

הסיפור של זלילת זכרון בויסטה הוא ממש לא נכון, ואני אסביר.

ויסטה מנצלת 50-60% מכלול הראם של המחשב שלך לתכונה שנקראת super fetch, התפקיד שלה ללמוד לאיזו תוכנה יש עדיפות על-פי המשתמש.

אם לדוגמה: התוכנות המעודפות שלך הם פוטושופ, FF, ואופיס, הם אוטומטית יקבלו עדיפות לתהליכים שלהם בזכרון הראשי, ככה שתוכל לעלות אותם מהר יותר או לבצע מעברים בניהם.

XP לעומת זאת לא מנצלת את הזכרון בצורה הזאת, כתוצאה מכך התוכנות נטענות מחדש לזכרון הראשי. זה נראה שהראם פנוי יותר אבל בויסטה הוא תפוס לצרכים שלך.

בסופו של דבר בויסטה הניצול של ריבוי נימים+ריבוי משימות בהרבה יותר מתקדם מ-XP, ואני כותב לך את זה מנסיון על ויסטה מול XP.

פורסם

מעבר למה שאורי אמר, אצלי יש ויסטה אולטימייט ואני עובד איתה בל כל השטויות של הAERO, המראה הכי טוב לWIN זה WINDOWS CLASSIC.

וכשאני מדליק תמחשב עולה לי רק הWIN +KIS והם צורכים לי 270MB RAM ביחד, כך שזה לא נכון שויטסה לוקחת יותר זיכרון מXP, נכון שיש הבדלים קטנים אבל לא משהו שמפריע לי.

פורסם

לפני כחדשיים הרכבתי מחשב למישהי שאני מכיר

יש לה XP עם תוכנת אנטי וירוס

היום הייתי אצלה ושאלתי איך המחשב, אמרה עובד יופי אבל יש כמה מסכים מעצבנים.

בדקתי את המחשב

האנטי וירוס כבר נוטרל וכמה תוכנות רעות הלבישו את עצמם על שורת המשימות

הפעלתי Spybot - Search & Destroy

מצא 301 דברים רעים, הסרתי אותם, יש סמטוחה במערכת ההפעלה, כל BOOT מעלה הודעות שגיאה שלא נדע מצרות.

לשם השוואה אני משתמש בויסטה 64 כבר חצי שנה

Spybot - Search & Destroy לא מוצא כלום. מעולם לא הותקפתי על ידי וירוס

אני זוכר זמנים רעים מתקופת XP שאחרי ביקור באתר מסויים התלבש עלי וירוס, לא עזר כלום, הייתי צריך להתקים XP מחדש.

לבן-דוד שלי יש פיאט פונטו ולוקח לו 20 דקות להגיע מהבית לעבודה.

לחבר שלי יש הונדה אקורד ולוקח לו שעה להגיע מהבית לעבודה.

מכך נסיק שפיאט פונטו מכונית מהירה יותר וטובה יותר מהונדה אקורד.

אני צריך להסביר עוד?

לשם השוואה יצא לי להריץ XP במשך יותר משנה רצוף בלי אנטיווירוס ואנטי-ספייוור בכלל, ולא היה אף וירוס ואף מזיק.

ממש הוכחה מדעית.

בויסטה זה פשוט לא קיים, לא מהסיבה שאי אפשר, פשוט עוד לא כתבו בשבילה מספיק דברים רעים.

ואיך בדיוק זה ש"עוד לא כתבו" הופך אותה למערכת עמידה?

הזכרתי כבר שויסטה עושה BOOT מהר יותר מ-XP ובצורה משמעותית ?

גם זה שטויות. לא שאני אגיד שההפך נכון. יש דוגמאות לכאן ולכאן. ההבדלים כל-כך גדולים כתלות בחומרה ובמה שמותקן, שאין טעם לעשות כאלה השוואות בכלל. יצא לי לראות XP עולה ב-20 שניות, וגם ב-4 דקות וחצי.

חבל שאתה מובל כעדר של אנשים מושפעים.

הסיפור של זלילת זכרון בויסטה הוא ממש לא נכון, ואני אסביר.

ויסטה מנצלת 50-60% מכלול הראם של המחשב שלך לתכונה שנקראת super fetch, התפקיד שלה ללמוד לאיזו תוכנה יש עדיפות על-פי המשתמש.

אם לדוגמה: התוכנות המעודפות שלך הם פוטושופ, FF, ואופיס, הם אוטומטית יקבלו עדיפות לתהליכים שלהם בזכרון הראשי, ככה שתוכל לעלות אותם מהר יותר או לבצע מעברים בניהם.

זה הכל חמוד מאוד ויכול להיות שגם עובד נפלא. העובדה בשטח היא שבלי קשר לסיבה, ויסטה זקוקה ליותר זיכרון מאשר XP כדי לתפקד כמו שצריך. XP יכולה לעבוד (עם חריקות) גם על 256MB. לעומת זאת, אף אחד לא יחשוב ברצינות להריץ VISTA על פחות מ-1GB. אולי היא יודעת לנצל את הזיכרון בצורה יעילה מאוד, אבל היא זקוקה להרבה.

XP לעומת זאת לא מנצלת את הזכרון בצורה הזאת, כתוצאה מכך התוכנות נטענות מחדש לזכרון הראשי. זה נראה שהראם פנוי יותר אבל בויסטה הוא תפוס לצרכים שלך.

בסופו של דבר בויסטה הניצול של ריבוי נימים+ריבוי משימות בהרבה יותר מתקדם מ-XP, ואני כותב לך את זה מנסיון על ויסטה מול XP.

שמע, זה חייב להיות יותר מתקדם. הרי לא יכול להיות שעבדו 5 שנים על מערכת הפעלה ולא עשו שום דבר. השאלה היא - האם מה שעשו מורגש ונותן משהו באמת מועיל, בהשוואה לכל השטויות הלא נחוצות שדחפו לשם.
פורסם

QTTP זה בשבילך>>>

http://www.youtube.com/watch?v=lAkBzVZcFK8

הסרטון מוכיח שויסטה בנויה לריבוי נימים+ריבוי משימות, טוב יותר מאשר XP.

פורסם

QttP

פונטו אחלה מכונית!!

אני יודע כי יש לי פונטו מודל 95 וגם הונדה סיוויק 1800 חדשה..

עכשיו לנושא הפוסט

לדעתי האישית ויסטה 64 עדיפה על כל מערכת הפעלה שנוצרה אי פעם, אם יש לך את הציוד המתאים, לך על זה.

עוד משהו

אני הולך להריץ ויסטה 64 על המחשב החדש שלי

Q6600 עם 4 ג"ב זיכרון וכרטיס מסך 8800GTS

נראה לך יעבוד טוב?

פורסם

ניסית mac os x ? linux ?

וגם על איזה ויסטה 64 ? יש כלכך הרבה סוגים.............

פורסם

הוא לא אמר שהיא לא בנויה יותר טוב לריבוי משימות ונימים, אתה מראה את החוזק של המערכת בלי להתחשב בחולשה.

מחשב ממוצא היום בקושי מתמודד עם ויסטה וכרגע מבחינת רוב האנשים היא רק מטרד, בעוד חצי שנה-שנה גם החומרה תהיה יותר חזקה ותתמודד יותר טוב עם ויסטה וגם מערכת ההפעלה תהיה כבר בלי רוב מחלות הילדות שלה.

פורסם

זה שהמחשב חלש לא נחשב כחולשה

הוא מגן על XP ושוכח שגם כשהיא יצאה מחשב ממוצע בקושי התמודד איתה

אחרת נקבע כאן ש-dos עם command line הכי טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים