עבור לתוכן

עזרתכם האם ויסטה תשפר את הביצועים שלי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי ווינדווס ויסטה 32BIT הום פרימיום לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי ואני מתלבט האם להתקין או לא

המפרט הוא

intel e6700

2gb g.skill 800mhz

כמסך

nvidia 8500gt 256 mb ddr2

hd 250gb

צורב DVD PIONNER

האם ויסטה תומכת טוב יותר מXP בעניין הליבה הכפולה(היא תגרום למחשב לעבוד יותר מהר?)

האם זה שהכרטיס מסך שלי תומך בDX 10 מועיל במשהו?

*יש לשים לב שמדובר בגרסאת 32 האם זה משנה?

תודה

• תגובות 50
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשפר את הביצועים היא לא, אולי תהרוס. ליבה כפולה נתמך באופן מלא ב XP. אם אתה רוצה לשחק משחקים ב DX10, אתה חייב ויסטה (אם כי השיפורים היום לדעתי לא שווים את זה עדיין).

פורסם

תשפר את הביצועים היא לא, אולי תהרוס. ליבה כפולה נתמך באופן מלא ב XP. אם אתה רוצה לשחק משחקים ב DX10, אתה חייב ויסטה (אם כי השיפורים היום לדעתי לא שווים את זה עדיין).

אם תשים לב יש לו geforce 8500 שזה לא כרטיס למשחקים

עדיף לך להישאר עם ה XP

פורסם

לא ציינת איזה מסך יש לך

ויסטה עובדת נהדר עם מסכים גדולים

פורסם

אני לא יודע אם תשפר אבל תגרע היא בטוח לא (לפחות לא באופן מורגש, במידה ותתקין את כל האפדייטים)

ממליץ בחום להתקין לויסטה!

פורסם

ויסטה תשפר ביצועים.

:lol: :lol: :lol:

מילא אם זה ויסטה 64...

תבינו שויסטה לעולם תהיה איטית מ-XP כי היא פשוט כבדה יותר. מה שכן, בעוד כמה שנים, XP (שיפסיקו לעדכן אותה) כבר לא תעבוד טוב עם החומרה העדכנית באותו זמן (לא יהיו דרייברים טובים, לא תהיה תמיכה מובנית בפיצ'רים של החומרה). בדיוק כמו WIN98 על מחשב של היום.

פורסם
  • מחבר

ok

הבנתי אני פשוט ישאר בXP תאמת שתיארתי לעצמי שזו תיהיה התשובה...

דרך אגב לגבי הכרטיס מסך שלי הוא דווקא בסדר גמור אני משחק כמה משחקים אבל אני לא גיימר גדול הוא די מספק אותי

פורסם

אתה טועה, ויסטה אחלה מערכת

תראה כמה משתמשים בה

פורסם

אתה טועה, ויסטה אחלה מערכת

תראה כמה משתמשים בה

גם כן אינדיקציה לאיכות. ::)

פורסם

גם כן אינדיקציה לאיכות. ::)

VISTA לא רלוונטית לרוב האנשים, ובעיקר לא לגיימרים נכון לעכשיו, אין משחק שעובד בDX10 כל כך טוב וכל כך ממכר שפשוט אנשים זורקים את עצמם על VISTA וקונים 8800GT רק בשביל הDX10, זה לא קיים ולא יהיה קיים בעוד הרבה הרבה זמן ככה שVISTA זה לא אופצייה בכלל.

פורסם

אני כבר חצי שנה עם ויסטה 64 וזו מערכת מדהימה שעוברת את XP בכמה וכמה רמות

כמובן בתנאי שיש לך הציוד המתאים.

פורסם

אני כבר חצי שנה עם ויסטה 64 וזו מערכת מדהימה שעוברת את XP בכמה וכמה רמות

באילו רמות למשל? אשמח לשמוע.

פורסם

באילו רמות למשל? אשמח לשמוע.

VISTA לא רואה את XP .

איף הוא אמר ? תלו אם יש לך את הציוד המתאים לעבוד עם ויסטה 64 BIT

ואללה אני עובד עם ויסטה כמו מלך אין תקיעות , אין ריסטטים פתאומיים , אין קריסות ( כבר יותר חצי שנה + - טפו טפו טפו אף מסך כחול ) וכדומה .ב

בכל אופן .

הייי צריך לעבור ל- XP ( י שלי שני מערכות הפעלה ) על מנת להתקין משהו שקשור בפלאפון ..

תאמינו לי זוועה לחזור ל- XP ביחס לויסטה , המחשב נתקע , המחשב קורס , אין ניצול נכון ש להזכרונות והמעבד ( וזה מורגש ) הכל נתקע

, איטי יותר בקיצור לפתוח את ה- MY COMPUTER לוקח דיי הרבה זמן .. עד שהוא " יוצא מהתקיעה " זה כמה דקות .. בכמה מילים .

למי שיש את הציוד המתאים לעבודה עם ויסטה 64 BIT שיתקין א תהמעכת הפעלה הזאת ..

פורסם

חחחחחחחחח

פורסם

עמידות בפני טרוג'אנים וירוסים ושאר מזיקים

אין מסכים כחולים של מוות, חסינות מעולה לליבת המערכת מפני שטויות של התקנות והסרות של תוכנות

ביצוע עצמי של שגרות לתחזוקת מערכת

ממשק גראפי מעולה חבל"ז

תמיכה במסכים גדולים ורחבים

ריבוי משימות אמיתי

תמיכה בזיכרון מעל 3 ג"ב

אפשרות להרחבת זיכרון עם התקני USB חיצונים

DX-10

עובד מעולה עם ביטורנט ואימיול

זה על קצה המזלג אני בטוח שיש הרבה להוסיף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים