פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים כבר 10 ימים יש לי מסכים כחולים,ולא פניתי לעזרה מתוך עצלנותהתופעה התחילה משומקום,סתם ככה באמצע עבודה הייה לי מסך כחולקרה לי עוד כמה פעמים...אבל מה ששמתי לב אליו זה שזה קורה לי רק באמצע עבודה!!!רק שאני גולש באינטרנט,ועושה כל מיני דברים זה קורה כי אני משאיר את המחשב דולק כל הלילה ולא קורה לו כלום!הפעם,זה עשה לי אחד,עלה מחדש ולאחר 2 דקות של שימוש בפיירפוקס בום!!חזר המנייאק...בקיצור הפעם זה מחק לי את כל הסימניות של הפייר פוקס!!!לא נשאר שום זכר לסימניות!והיו שם דברים ממש חשוביםאז אני צריך את עזרתכם בשני דבריםהראשון והכי חשוב-איך אני משחזר את כל הסימניות שהיו לי?ושני גם חשוב-איך לפתור את בעיות ה Blue Screen Of Deathחח לא יודע אם עדיין קוראים לזה ככהאז כדי לחסוך כל מיני תגובות מיותרות-העליתי את קובץ הדאמפhttp://rapidshare.com/files/74574543/Mini120607-01.dmp.htmlהנה הקישורבבקשה תעזרו לי...ואם אין לכם כוח לפתוח אותו תגידו לי עם איזה תוכנה להשתמש ומאיפה להורידאבל בבקשה תנסו לפתוח אותואם זה עוזר-לא היו שום שינויים בחומרה בזמן האחרון(הממ, עכשיו שאני חושב על זה החלפתי ספק בערך שלושה ימים לפני שהתחילה הבעייה ל FSP 400W-PNR(והבעייה קורית תמיד שהפיירפוקס פתוח,אבל אני לא חושב שהוא הבעיה
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים סדר הפעולות הוא פשוט: ניתוק כל החומרה למחשב שאתה לא משתמש בה באופן מיידי. התקנת דרייברים מעודכנים של חומרה, הסרת תוכנות מיותרות ותוכנות שרצות ברקע.אם עדיין המסכים הכחולים ממשיכים תעשה את החשבון הפשוט הבא: כל מסך כחול=בזבוז של חצי שעה עבודה + חצי שעה של להבין למה זה קרה * 10 פעמים בשבוע = סה"כ 10 שעות. בשעתיים אתה יכול להתקין את חלונות XP מחדש ואולי להתגבר על כל הבעיות הללו.
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים קודם כל , כל הציוד ההיקפי תנתק תכנס קודם לSAFE MODE , תעשה RUN , תכתוב CMD , ותכתוב שם CHKDSK /Rלא פתר , תיכנס עוד פעם ותנסה לעשות שיחזור מערכתתבדוק בדיקה להארד דיסק באמצעות MHDDתבדוק את הזיכרון בעזרת תוכנה MEMTEST , מינימום 3 שעות
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים מחבר קודם כל , כל הציוד ההיקפי תנתק תכנס קודם לSAFE MODE , תעשה RUN , תכתוב CMD , ותכתוב שם CHKDSK /Rלא פתר , תיכנס עוד פעם ותנסה לעשות שיחזור מערכתתבדוק בדיקה להארד דיסק באמצעות MHDDתבדוק את הזיכרון בעזרת תוכנה MEMTEST , מינימום 3 שעותממטסט אני לא צריך להוריד,כי יש מובנה בויסטהMHDD מאיפה אני מוריד?ולמה לנתק כל הציוד ההיקפי?אני חייב מקלדת לא?ומישהו לא יכול לבדוק את קובץ הדאמפ שהעליתי?
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים MHDD יש גם בגוגל וגם בסטיקי פתרון בעיות חומרהמדריך לקריאת דאמפים יש בסטיקי FAQמקלדת אם יש אפשרות תחבר ל-PS\2, לא צריך שום דבר מעבר לזה.ותערוך את הכותרת, החלק השני שלה לא הכרחי ולא לעניין בכלל.
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים חחח רק שתדע לך שלפעמים להשקיע קצת יותר זמן עכשיו יחסוך לך יותר זמן בעתיד כמו שמישהו פה אמרולי לדוגמא היה מלא מסכים כחולים , עשיתי בדיקה MEMTEST 86 כמובן לא דרך הWIN החלפתי זיכרונות הכל עברלא זכור לי מסך אחד בחצי שנה האחרונה
פורסם 2007 בדצמבר 717 שנים מחבר למזלי,הבעיה לא קשורה לחומרה(אני חושב)בדקתי את הדאמפ וגיליתי שהבעיה גרמה מ- gHidPnp.sysאני הייתי די בטוח בהתחלה מה זה אבל בכל זאת חיפשתי בגוגל וראיתי שזה קשור ל USBאוקיי אצלי במנהל משימות כל פעולה שקשור לעכבר, מתוצרת ג'ניוס מתחילה ב-gאז נזכרתי שלפני בערך 10 יום העברתי את העכבר שלי מחיבור ה PS2 ל USBאבל עשיתי את זה מסודר-הסרתי דרייברים העברתי והתקנתילא יודע מה הבעיה , אבל אני אחזיר את העכבר ל PS2 ונראה אם ימשיךעכשימו לחלק החשוב-הסימניות של פייר פוקסאם אני אעשה שחזור מערכת לבערך לפני יומיים(זה מה שזה נותן לי)אני אצליח לשחזר את הסימניות?
פורסם 2007 בדצמבר 717 שנים מזלך שאתה גולש בפיירפוקסקרה לי את זה כמה פעמים, ככה משחזרים סימניות של פיירפוקס: בחלונות XP פתח את התיקייה:C:\Documents and Settings\USER NAME\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\hwk3yeos.default\bookmarkbackupsשים לב:C:\ הוא כונן המערכת שלךUSER NAME הוא שם המשתמש שלך ב XPתעתיק משם את הגיבוי הכי חדש (לפי תאריכים) ותדביק אותו בתיקקיה אחת למעלה אבל בשם bookmarksבהצלחה!
פורסם 2007 בדצמבר 717 שנים מחבר המזל המסריח שלידבר ראשון-שחזדור מערכת לא שיחזר את זה, שיחזר את כל חוץ מזהדבר שני אני לא ב- XP אז :'( מזלך שאתה גולש בפיירפוקסקרה לי את זה כמה פעמים, ככה משחזרים סימניות של פיירפוקס: בחלונות XP פתח את התיקייה:C:\Documents and Settings\USER NAME\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\hwk3yeos.default\bookmarkbackupsשים לב:C:\ הוא כונן המערכת שלךUSER NAME הוא שם המשתמש שלך ב XPתעתיק משם את הגיבוי הכי חדש (לפי תאריכים) ותדביק אותו בתיקקיה אחת למעלה אבל בשם bookmarksבהצלחה!זה לא תקף לגבי... :'(יש למישהו דרך חלופית לסדר את זה? ???וד"א יש איזו בעייה באתר?כל פעם שאני מנסה לערוך הודעה מופיע לי למעלה הפס הזה שכתוב טוען...וזה נשאר ככה איזה שנה...ואני לא יכול לערוך
פורסם 2007 בדצמבר 717 שנים אופס, לא שמתי לב שיש לך ויסטהC:\Users\[uSER NAME]\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\bookmarkbackupsמפה תמשיך כמו שכתבתי קודם - להעתיק את הגיבוי שאתה רוצה (יש תאריכים)להדביק בתיקייה אחת למעלהלשנות את שם הקובץ ל- bookmarks
פורסם 2007 בדצמבר 717 שנים מחבר ^^^נו מה נראה לך שאני טיפש?בויסטה אין APPDATAשאתה נכנס לUSERS אתה בוחר משתמש ואז יש לך את התיקייה של הסרטים קבצים מסמכים יאדה יאדה...מישהו פה עלם ויזסטה יכול להגיד לי איחך נכנסים לתיקייה הזו?
פורסם 2007 בדצמבר 717 שנים ננעל,בפעם הבאה תדבר בכבוד, מי שעוזר לך עושה את זה בהתנדבות ומרצון טוב לעזור.יש לך APPDATA הוא פשוט מוסתר, פעם הבאה תברר יותר טוב לפני שאתה סתם מתקיף.מה גם שביקשתי ממך לערוך את הכותרת כבר בתחילת הדיון,אם אתה לא יודע איך עושים את זה אז מתיעצים עם הצוות ולא מתעלמים לחלוטין.נוספה לך אזהרה, שים לב שזאת כבר השניה, משמע באזהרה הבאה תושתק\תורחק מהפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.