פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים אפשר לעשות את זה מתוך דיסק ולא דיסקט? ואיך עושים את זה?המפרט של המחשב בצד..
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים אתה ממש לא צריך לא דיסק לא דיסקט ולא בטיחכנס לאתר של היצרן של הלוח אם שלך, תמצא את הדגם של הלוח אם שלךותחפש שם עידכון לביוס, אתה מפעיל אותו, המחשב יפעיל את עצמו מחדש, ויעדכן לך את הביוס
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים אפשר לעשות את זה מתוך דיסק ולא דיסקט? ואיך עושים את זה?המפרט של המחשב בצד..אפשר לעשות עדכון ביוס מתוך ה-Windows דרך התוכנה ASUS Update שנמצאת על התקליטור שבה עם הלוח-אם
פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים אבל ממה שהבנתי שזה לא כזה בטיחותי =\בכל עדכון ביוס שנעשית בכל צורה שהיא , קיים קצת סיכון (אם יהיה הפסקת חשמל באמצע)בכל מקרה אם אתה חושש , פשוט על תעשה
פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים מחבר טוב אני אעשה דרך הוינדוס..פשוט הביוס שיש לי עכשיו הוא נורא ישן.. הוא גם עושה לי בהפעלה כמו ERROR כזה בגלל שיש לי CORE2DUO... יש לי את הביוס הכי ראשון שיצא ללוח הזה..יש משו שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל את העדכון מהוינדוס?
פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?no=714&SLanguage=en-us
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.