עבור לתוכן

לפני קנייה: מפרט למשחקים 6-6.5K בלי OC (עזרה עם כמה דברים)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה שום סיבה לקחת את ה-GTS G92 לא נראה לי שההפרש (הגדול יחסית: ~500 שקלים) לעומת ה-8000GT שווה את ההבדל...

קראתי כמה דברים והחלטתי לקחת את הGTS... זאת לא הבעיה.

הבעיה כרגע היא מערכת ההפעלה.

פורסם

אחי ה XP יעבוד מצויין בשנה הקרובה... אל תקנה כרגע ויסטה ... אני ממליץ לך לקנות ויסטה בהמשך השנה הבאה .

ותתחדש אחי מפרט מצויין בדיוק אני מזמין כזה שבוע הבא אז שנתחדש שנינו אחי ולך על GTS G92 אני אישית ממליץ.

אה... ועוד משהו לגביי המארז... אני חושב ששניהם מעולים אבל אני לוקח את האפולו... הוא פשוט כובש אחי... :)

פורסם
  • מחבר

אחי ה XP יעבוד מצויין בשנה הקרובה... אל תקנה כרגע ויסטה ... אני ממליץ לך לקנות ויסטה בהמשך השנה הבאה .

ותתחדש אחי מפרט מצויין בדיוק אני מזמין כזה שבוע הבא אז שנתחדש שנינו אחי ולך על GTS G92 אני אישית ממליץ.

אה... ועוד משהו לגביי המארז... אני חושב ששניהם מעולים אבל אני לוקח את האפולו... הוא פשוט כובש אחי... :)

תודה רבה =]

תתחדש גם אתה, מקווה שתהנה :xyxthumbs:

אני רוצה וויסטה רק בגלל הDirectx 10... אם היה אותו גם בXP כנראה שלא הייתי קונה וויסטה בכלל :/

בינואר אמור לצאת הservice pack ולתקן את רוב הבאגים, אז אני חושב שאולי דווקא כדאי לשנינו לקנות את הויסטה.

אבל אם אתה לא מתכנן על הDirectx החדש אז באמת עדיף לך להישאר עם הXP.

תודה ותתחדש :]

פורסם

התקנתי Vista והוא רק עשה לי בעיות , תשים XP עד שיצאו ל Vista עדכונים , דא"ג לי יש CM690 ואני מאוד מרוצה , זאת כבר לא פעם ראשונה אבל הנה תמונות...

[attachment deleted by admin]

פורסם

רשמת שיש לך XP חוקי אז ההיתי ממליץ לך להשאר איתו כרגע, הויסטה תחכה עוד כמה חודשים בשקט עד שהחבילת עידכונים (כן חינמית) ששמה בישראל SP1 תהיה זמינה להורדה לציבור הרחב,

הכיוון שלך נכון לגבי ה 690, עדיף על האפולו ובאותה רמת מחיר,

תתחדש! נראה לי מחשב פצצתי

אני לא בטוח אבל נראה לי שהכרטיס מסך החדש שלך (BFG GTS 512 OC) חזק יותר מהכרטיס שלי (BFG GTX 768 OC2), קצת מבאס שחושבים על זה , שילמתי עליו בערך כפול לפני קצת יותר מחצי שנה

פורסם
  • מחבר

רשמת שיש לך XP חוקי אז ההיתי ממליץ לך להשאר איתו כרגע, הויסטה תחכה עוד כמה חודשים בשקט עד שהחבילת עידכונים (כן חינמית) ששמה בישראל SP1 תהיה זמינה להורדה לציבור הרחב,

הכיוון שלך נכון לגבי ה 690, עדיף על האפולו ובאותה רמת מחיר,

תתחדש! נראה לי מחשב פצצתי

אני לא בטוח אבל נראה לי שהכרטיס מסך החדש שלך (BFG GTS 512 OC) חזק יותר מהכרטיס שלי (BFG GTX 768 OC2), קצת מבאס שחושבים על זה , שילמתי עליו בערך כפול לפני קצת יותר מחצי שנה

תודה שענית :]

עכשיו קשה לי לבחור בין האפולו ל690 :S אני שואל איזה טכנאי שאני מכיר ואולי אני ילך לפי מה שהוא ימליץ.

החלטתי כן לקנות ויסטה, ולחיות עם הבאגים חודש-חודש וחצי. לפי דעתי הdirectx 10 שווה את זה :]

המון תודות לכל מי שעזר לי פה! פשוט הצלתם אותי =]

פורסם

המפרט של הנביא בהחלט טוב - עם הסתייגות אחת: אם חשוב לך שקט אמיתי, לא תקבל אותו המפרט כזה!

גם ל-CM690 וגם לאפולו אין את המאפיינים הנדרשים ממארז שקט "אמיתי" מכיוון שיש "נתיב רעש" ישיר מהאיזור הרועש ביותר (מעבד/כרטיס מסך/ספק) דרך החורים בדלת הצד - ישירות לאוזני המשתמש.

תוסיף לזה את ה-FREEZER שבהחלט אינו מהשקטים שיש (זהה ברמתו בערך לקירור הסטוק ב-LOW, רועש מאוד תחת עומס) ותקבל חבילה סבירה מבחינת שקט אבל לא יותר מזה. דווקא מבחינת קירור הוא מבצע לא הרחק מאחיו הגדולים שעולים כפליים ויותר.

יש לך תקציב להכניס מארז שקט בהרבה כמו ה-ANTEC SOLO או ה-P180 למשל + קירור שקט במיוחד.

לגבי מערכת ההפעלה - אני אישית ממתעבי הויסטה, אבל בשביל D10 ממילא אין לך ברירה. אם אתה רוצה לברר יותר על הבעד והנגד - פנה לפורום "מערכות הפעלה".

פורסם

אם חשוב לו השקט, בבקשה :

מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1

לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1

מארזים ANTEC P182 3x120MM Black P182-B ¤ 854 1

קירור למעבד Zalman 7500 Alcu Aluminum + Cooper ZM75ALCU ¤ 186 1

ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 455 1

קירור למארז Ezcool 120mm Case Fan 18.5dba 55.6CFM ¤ 27 1

זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1

קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 443 1

כרטיסי מסך Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 2080 1

צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 179 1

מחיר המפרט - 6458 ש"ח.

- קירור למעבד יותר שקט מ-AC 7 PRO, מארז בהרבה יותר שקט מ-Apollo. אם ברצונך להוציא רק 6K - אז, רד במארז לSONATA III אשר כולל ספק 500W, ותוריד את הCorasir 450W (ספק). אם לא חשוב לך השקט עד כדי כך, קח את המפרט הקודם שלי.

תתחדש. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים