עבור לתוכן

לפני קנייה: מפרט למשחקים 6-6.5K בלי OC (עזרה עם כמה דברים)

Featured Replies

פורסם

פתחתי אשכול לפני בערך שבוע:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=305423.msg2672489#msg2672489

בו אמרו לי לחכות לGTS החדשים. חיכיתי והם יצאו וחזרתי לתיקונים =]

הנה המפרט המחודש:

76947845bq8.jpg

http://img85.imageshack.us/img85/8715/76947845bq8.jpg

המחירים אולי רלוונטיים, יכול להיות שאני יקנה משם.

מה אתם מציעים? :]

עריכה:

אם צריך קירורים, על איזה קירורים אתם ממליצים?

אני מתכנן על הDirectX 10 אז ללכת על ויסטה (אם לא ויסטה אז אני הולך רק על XP) ואם כן, אז איזו?

פורסם

להוסיף קירור למעבד, כי המעבד אינו כולל קירור סטוק. ממליץ לך על AC.

תיקח ספק יותר חזק, כי ההספק של הספק יורד עם השנים. לכן, אני ממליץ לך על קרוסייר 450W.

תיקח זיכרונות יותר זולים, אם אותה תולעת.

תוסיף קירור למארז, 120MM.

פורסם
  • מחבר

להוסיף קירור למעבד, כי המעבד אינו כולל קירור סטוק. ממליץ לך על AC.

תיקח ספק יותר חזק, כי ההספק של הספק יורד עם השנים. לכן, אני ממליץ לך על קרוסייר 450W.

תיקח זיכרונות יותר זולים, אם אותה תולעת.

תוסיף קירור למארז, 120MM.

באמת שכחתי לשאול על קירורים...

חשבתי שאני יצטרך קירורים אבל אני לא יודע איזה, אני לא מבין בזה בכלל!

אז יעזור לי ממש שם מלא של קירורים. בבקשה :]

בקשר לספק, הפנמתי, אני יראה תגובות של אחרים בנוגע לזה.

תודה על התגובה =]

פורסם

זה יהיה מעולה בשבילך :

CPU Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1

M boards Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1

Cases NZXT Apollo No PSU Black ¤ 399 1

CPU Cooling Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1

PSU Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 455 1

Case Fan Ezcool 120mm Case Fan 18.5dba 55.6CFM ¤ 27 1

Memory Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1

Desktop Hdd Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 443 1

VGA Cards Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 2080 1

Burners LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 179 1

Price : ¤ 5939

פורסם
  • מחבר

זה יהיה מעולה בשבילך :

CPU Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1

M boards Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1

Cases NZXT Apollo No PSU Black ¤ 399 1

CPU Cooling Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1

PSU Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 455 1

Case Fan Ezcool 120mm Case Fan 18.5dba 55.6CFM ¤ 27 1

Memory Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1

Desktop Hdd Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 443 1

VGA Cards Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 2080 1

Burners LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 179 1

Price : ¤ 5939

לי הוא נשמע בסדר אבל אני לא מבין בקטע של הקירור, אז אני יחכה לעוד תגובות =]

תודה רבה על המפרט.

ראיתי ששינית את הזיכרון מcrosair לtranscend, את הצורב ואת הלוח אם, מה ההבדל בין כל אחד?

פורסם

דה פרופט אחלה מפרט ;),רק שינוי קטן

תחליף את האפולו לCM690.

פורסם

לי הוא נשמע בסדר אבל אני לא מבין בקטע של הקירור, אז אני יחכה לעוד תגובות =]

תודה רבה על המפרט.

ראיתי ששינית את הזיכרון מcrosair לtranscend, את הצורב ואת הלוח אם, מה ההבדל בין כל אחד?

כל עוד אתה לא עושה OC (כמו שרשמת בכותרת) אז ה FREEZER 7 PRO יהיה מצויין בשבילך, ראיתי שיש קירור ממש דומה בכמעט חצי מחיר באתר של החנות שממנה בנית, זה נקרא באפלו, אני ראיתי ביקורת אחת שאומרת שהוא מקביל לו בביצועים, אבל לא ראיתי (או שמעתי) אותו בפעולה, אז אם מישהו יכול לחזק את מה שאני הבנתי לגביו- הוא יכול להיות הלהיט החדש

לוח אם - השינוי שהציעו לך DS3L מול DS3 - ההבדל שבראשון (הזול יותר) אין חיבור SATA חיצוני (eSATA) ויש 4 חיבורים SATA בלוח במקום 6 בשני

לא קריטי לרוב האוכלוסיה

מארז 690 - באמת מצויין, אבל אין מה לזלזל באפולו, כבודו במקומו מונח, עושה עבודה טובה ויפה למי שמחפש חלון ואורות הוא יהיה עדיף על ה690, למי שמחפש סולידי ה690 בחירה מצויינת

צורב - הוא שם לך את הדגם החדש יותר - H66, אותה חברה אותה סדרה

זיכרון - הטרנסנד במחיר טוב יותר ואותם ביצועים - מניח שזאת הסיבה שהוא שם אותם, גם אני ההיתי פועל ככה

מפרט מצויין - תתחדש!

ראיתי שנשאר לך כסף אז תשקול את ה גרסת OC של BFG לGTS החדש, הבדל של פחות מ100שח בשביל יותר ביצועים.

רוני.

פורסם
  • מחבר

כל עוד אתה לא עושה OC (כמו שרשמת בכותרת) אז ה FREEZER 7 PRO יהיה מצויין בשבילך, ראיתי שיש קירור ממש דומה בכמעט חצי מחיר באתר של החנות שממנה בנית, זה נקרא באפלו, אני ראיתי ביקורת אחת שאומרת שהוא מקביל לו בביצועים, אבל לא ראיתי (או שמעתי) אותו בפעולה, אז אם מישהו יכול לחזק את מה שאני הבנתי לגביו- הוא יכול להיות הלהיט החדש

לוח אם - השינוי שהציעו לך DS3L מול DS3 - ההבדל שבראשון (הזול יותר) אין חיבור SATA חיצוני (eSATA) ויש 4 חיבורים SATA בלוח במקום 6 בשני

לא קריטי לרוב האוכלוסיה

מארז 690 - באמת מצויין, אבל אין מה לזלזל באפולו, כבודו במקומו מונח, עושה עבודה טובה ויפה למי שמחפש חלון ואורות הוא יהיה עדיף על ה690, למי שמחפש סולידי ה690 בחירה מצויינת

צורב - הוא שם לך את הדגם החדש יותר - H66, אותה חברה אותה סדרה

זיכרון - הטרנסנד במחיר טוב יותר ואותם ביצועים - מניח שזאת הסיבה שהוא שם אותם, גם אני ההיתי פועל ככה

מפרט מצויין - תתחדש!

ראיתי שנשאר לך כסף אז תשקול את ה גרסת OC של BFG לGTS החדש, הבדל של פחות מ100שח בשביל יותר ביצועים.

רוני.

תודה רבה על כל ההסברים :] מאוד ברורים.

אז לפי מה שהבנתי, השינוי בלוח אם לא משנה בשבילי, ובמחיר יותר טוב. אני צודק? oO

ובקשר לכרטיס מסך, כנראה שאני יקבל את ההצעה, אבל השיפור בביצועים יהיה רק אם אני יעשה OC? כי אם כן אז עדיף כבר את הקודם כי אני לא רוצה להתעסק בזה, אם לא אז אני ייקח את הBFG :]

תודה שוב :]

בקשר ל

חיובי,אם אתה רוצה מארז מואר ומצועצע בבקשה,

אבל ה690 הוא מארז מעולה ומאוורר טוב.

שאלה שאפשר להגיד, לשניכם, ה690 באמת שווה את ה60 שקל יותר? או שזה באמת תלוי רק באם זה מצועצע או לא?

דרך אגב, אפשר בבקשה להתייחס גם לשאלה על מערכת ההפעלה?

תודה מראש :]

פורסם

מפחינתי הApollo עדיף. למה? אוסף פחות אבק, זרימת האוויר טובה, יותר יפה, יותר זול, בקיצור המארז מעולה!!

פורסם
  • מחבר

אוקי אז כנראה שאני ייקח את האפולו אלא אם יש התנגדות די רצינית.

עכשיו הבעיה היא עם הכרטיס מסך ועם המערכת הפעלה.

השיפורים בביצועים שדיברת עליהם הם רק כשמבצעים OC או גם ללא OC?

ואם אני מתכנן על שימוש בDirectX 10 אז מומלץ לי ויסטה או להישאר עם הXP שלי? אם ויסטה אז על איזו אתם ממליצים?

תודה מראש =]

פורסם

כרטיס מסך - ה BFG מגיע עם OC מהמפעל, אתה לא צריך לעשות כלום.

מארז - ה690 מצויין, הוא מגיע עם 3 מאווררים של 120ממ ואפשרות לעוד 4 נוספים, פילטרים של אבק מקדימה, גדול יחסית, יש לו "אזיקונים" מובנים בשביל לסדר כבלים וכו'. בקיצור מארז טוב לתקציב הזה

אבל הוא ללא צד שקוף וללא אורות

האפולו הוא בעל 2 מאווררים של 120ממ, אפשרות ל1 נוסף, גם הוא מרווח יחסית, אין לו אזיקונים והוא יפה יותר (טעם אישי)

ההחלטה שלך

לגבי מערכת הפעלה, במידה ואתה מתכוון לרכוש מערכת אז רק ויסטה, הרי לא תרכוש מערכת בן 5-6 שנים בשביל חצי שנה, ואז לרכוש ויסטה.

הויסטה תתן לך את כל הפיתרונות כבר מהעתיד הקרוב,

לעומת זאת, אם ברשותך מערכת הפעלה קיימת ו\או מתכוון להתקין מערכת "מושאלת" אז ההיתי מייעץ לך להשאר ב XP עד שתצא החבילת עידכונים לויסטה - צפי ינואר אם אני לא טועה.

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך - ה BFG מגיע עם OC מהמפעל, אתה לא צריך לעשות כלום.

מארז - ה690 מצויין, הוא מגיע עם 3 מאווררים של 120ממ ואפשרות לעוד 4 נוספים, פילטרים של אבק מקדימה, גדול יחסית, יש לו "אזיקונים" מובנים בשביל לסדר כבלים וכו'. בקיצור מארז טוב לתקציב הזה

אבל הוא ללא צד שקוף וללא אורות

האפולו הוא בעל 2 מאווררים של 120ממ, אפשרות ל1 נוסף, גם הוא מרווח יחסית, אין לו אזיקונים והוא יפה יותר (טעם אישי)

ההחלטה שלך

לגבי מערכת הפעלה, במידה ואתה מתכוון לרכוש מערכת אז רק ויסטה, הרי לא תרכוש מערכת בן 5-6 שנים בשביל חצי שנה, ואז לרכוש ויסטה.

הויסטה תתן לך את כל הפיתרונות כבר מהעתיד הקרוב,

לעומת זאת, אם ברשותך מערכת הפעלה קיימת ו\או מתכוון להתקין מערכת "מושאלת" אז ההיתי מייעץ לך להשאר ב XP עד שתצא החבילת עידכונים לויסטה - צפי ינואר אם אני לא טועה.

אז מה שחשוב לי לדעת הוא, האם אתה חושב שהמאוורר והפילטר שב690 ישפיעו? בכל מקרה יש לי מארז בין המכוערים כרגע, אז אם הApollo עוקף את ה690 רק ביופי אני כנראה ילך על ה690.

הבעיה עם הכרטיס מסך טופלה ואני ילך על הBFG =]

הבעיה זה שאני מתכנן על הרבה משחקים עם DirectX 10 ואת המחשב אני רוצה להזמין מחר או מחרתיים. יש לי XP מקורי אבל אני לא יודע אם להישאר איתו או לקנות ויסטה ולחכות עם הויסטה עד ינואר. (כשאתה אומר חבילת עידכונים אתה מתכוון לservice pack חינמית נכון? oO)

תודה על ההסברים =][br]פורסם בתאריך: 6.12.2007 בשעה 00:47:04

ממש מצטער על הדאבל אבל הנושא חשוב לי מאוד והאשכול עבר לעמוד השני :/

אני רוצה כבר לברר מחירים ולהזמין את המחשב היום או מחר, אז בבקשה אם תוכלו לענות לי על השאלות האחרונות שנשארו. =]

פורסם

אני לא רואה שום סיבה לקחת את ה-GTS G92 לא נראה לי שההפרש (הגדול יחסית: ~500 שקלים) לעומת ה-8000GT שווה את ההבדל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים