עבור לתוכן

מחפש מחשב לגיימרים לא משהו רציני עד 6K פלוס מינוס

Featured Replies

פורסם

אם מישהו יכול למצוא לי איזה מחשב טוב ויחסית זול

אם התנאים

שיהיה לו כרטיס מסך GFORCE (לא ATI אל תשאלו גם למה)

מעבד DUEL 2 CORE נורמלי

מסך 15.4

לפחות 1K זיכרון DDR2

אני הסתכלתי על כמה לפני... וראיתי שניים שהם בסדר

תגידו לי אם שווה

Acer Aspire 5520G -אבל יש לו AMD 64X2 (זה בסדר?)

או

Dell Inspirion 1520

הם טובים?

או שמישהו יכול להמליץ לי על משהו?

(רק שלא יעבור את ה6.5K)

עוד שתי שאלות

1) האם שווה לקנות מחשב כמו שתמליצו לי משומש בשביל להוזיל את המחיר?

2)האם יש פער עצום בין ה8400 לבין ה8600 (GFORCE)?

פורסם

המחשב היחיד שיכול איכשהו להכנס בתקציב שלך עם 8600 GT זה קונפיגורציה של דל 1520 ומגיע בסביבות ה6700-7000+- שקל.

לגבי 8400GS יש כבר יותר מבחר.אני הייתי ממליץ על אחד מסדרת פביליון של HP,מחשבים מעולים למדיה סנטר,משחקים בינוניים,סרטים וכו'.

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4932

2 ג'יגה זכרון,250 ג'יגה HD,מעבד T7500,מצלמה+מיקרופון,יציאות SPDIF,HDMI ושאר היציאות הנפוצות.וכמובן 8400GS.שלט למדיה סנטר,עיצוב מהמם ועוד שלל פיצ'רים.

אם אתה רוצה לחסוך קצת אתה יכול לרדת לDV6680\DV6670 ולהרחיב זכרון כמובן ל2 ג'יגה אם אתה נשאר עם ויסטה.תעבור 2 המפרטים האחרונים בחנות ותראה את ההבדלים בינם לבין הDV6690.הרדיסק,מעבד אבל כולם זהים בשאר הדברים.

אין מחשב יותר משתלם שנותן כ"כ הרבה במחיר כזה עם כרטיס 8400GS(לדעתי...)כמובן שיש את הדל 1520 שמגיע עם 3 שנות אחריות שמשום מה מקוטלגת כ"מעבדה" ולא אחריות מלאה,צריך לבדוק זאת.

אתה יכול להעיף מבט כאן - WWW.NOTEBOOKCLUB.CO.IL יש להם גם תצוגה מלאה בחנות.

עוד דגם נוסף שראוי לאזכור זה ג'יגבייט W566N שמגיע עם שנתיים אחריות ומפרט מעולה,אבל ללא מע' הפעלה..מכאן אולי הוא גם זול יותר מהשאר.

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9197 זה מחשב שיכנס לך יופי בתקציב עם 2 ג'יגה זכרון,ועפ"י דברי אנשים כאן בפורום הוא מגיע עם זכרונות בבאס של 800MHZ שיהיה לך יותר משמעותי בעתיד ולא כיום שכמעט אין הבדל בינם ל667MHZ אלא בOC.וכמובן שמגיע ללא מע' הפעלה.

אתה מוזמן להעיף מבט בחנות על שאר דגמי הW566N(החדשים יותר).

פורסם

האחריות שמקוטלגת כ "מעבדה"-

היבואן של דל בארץ הם CMS.

לחלק מהמוצרים יש אחריות עם שירות בבית הלקוח (תלוי במי שבסופו של דבר מטפל בבעיות, במקרה של דל אלו מעבדות CPM)

ולחלק מהדברים יש שירות רק במעבדה, שבשבילו חייב להגיע למעבדה עצמה או לנקודת איסוף. זה סוג האחריות שנקרא "מעבדה". למי שתוהה, מדובר על חלקים+עבודה, ככה שאין מה לדאוג.

בכל הנוגע למחשבים עם 8400, אני ממליץ בחום על מחשבי HP.

עוד אפשרות היא מחשבי טושיבה, במיוחד הדגם הספציפי הזה-

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9451

(לפני שהמודרים עוד פעם מרחיקים אותי לשבוע בגלל לינק לנעה מחשבים- אני כבר לא עובד שם, זה פשוט המקום הכי זול שאני מכיר שיש בו את כל הדגמים של טושיבה בצורה מסודרת!)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העצות אבל האם תוכלו לענות לי על השאלות?

1) האם שווה לקנות מחשב כמו שתמליצו לי משומש בשביל להוזיל את המחיר?

2)האם יש פער עצום בין ה8400 לבין ה8600 ?

והאם הAcer Aspire 5520G הוא גם טוב?

פורסם

1- תלוי בתנאים, גיל ומצב המחשב, וכמובן המחיר.

2- ההבדל עצום, 8600GT חזק פי 2 ואפילו יותר מה 8400 (אני מדבר על ביצועים נטו, פריימרייט במשחקים)

אבל מצד שני, זה גורר הפרש משמעותי במחיר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ומה בקשר ל ACER?

הוא נראה לי טוב... מה איתך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים