פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים האים שווה לקחת את הכונן הזה בגלל ה32MB ? או שיש חלופות אחרות שהן באותה הרמה(ובאותו הסכום...)
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים שווה בגלל שיש בו 2 פלטות... אם אני לא טועה.[אם אנחנו מדברים על אותו הדגם]http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306977.0
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים המהירות היא כמעט אותו דבר בכל הדיסקים...ההבדל הוא ממש בכמה מילי שניות - שניות בין דיסק לדיסק.
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים מחבר אני הזמנתי מחשב וחלק מהרכיבים אני עדיין יכול לשנות כי יש זמן עד שהוא יגיע יש המלצות לגבי איזשהו כונן ספיציפי או שכולם פחות או יותר אותו דבר?(וכן זה הברקודה)
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים seagate בנוסף ל3 שנים אחריות נותנים עוד 2 שאם הדיסק נהרס בשנתיים האלו הם נונים לך זיכוי על הדיסק לפי מחירו ביום שנהרס ואתה יכול לקנות בכסף הזה עוד דיסק....כנס ללינק שהבאתי לך... יש שם מידע טוב.
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים אל תעשה את הקניה הזאת...אני תכננתי על הדיסק הזה חודשים עד שהגיעו עליו הביקורות והוא ממש מאכזב....דיסק 500 המהירים ביותר שתוכל למצוא זה ההיטאצ'י במקום הראשון והסמסונג במקום השני...שתיהם מעולים...אני אישית לקחתי את הסמסונג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.