פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים שלום יש לי את המפרט הבא:Q6600ABIT P35-E 2GB GSKILL BFG 8800GT OC2אני משחק בקרייסיס עםההגדרות הבאות: הכל על H8AA1280X1024וזה רץ לי חלק עם למעלה מ30 FPS. אני רוצה להעלות את ההגדרות [או לפחות חלק מהם] לVH אבל זה לא נותן לי ללחוץ על האפשרות הזו! למה? ואין משנים את זה?תודה רבה מראש לעוזרים!
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים אי אפשר בווינדוס XP להריץ את האפשרות הזו אח ורק בווינדוס וויסטה אפשר.אלה עם אתה שם קבצים ערוכים ושהם כאילו עושים את ההגדרות כמו ב-VH על ווינדוס XPהעלתי לך את הקבצים, http://www.fileflyer.com/view/1decKCyאותם אתה שם בתוך התיקיה של המשחק במיקום הבא Game\Config\CVarGroups
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים מחבר וואי אחי ממש תודה לך! אבל בדיוק שנייה לפני שראיתי את ההודעה שלך מצאתי מדריך..מה שהיה צריך לעשות זה בעצם להחליף את 4 עם [3]?תודהה.
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים לא, בעצם תשים לב שהפקודות הרגילות הם שונות מאשר הפקודות שיש שמה בקבצים שהם בררת מחדל.כול קובץ שהוא ערוך הוא ערוך על הדרגה של ה-H וזה הפך כאילו אותו ל-VH, בעצם שעשו השוואות בין VH אמיתי ל-VH שהוא ערוך, לא ראו כימעט הבדלים.
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים אתה יכול להסביר איך לעשות את כל התהליך מא' עד ת' בבקשה בשביל להפוך את האיכות מHIGH ל V.HIGH בבקשה??
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים בשביל שאלות על המשחק יש דיון ראשי.ואם היית טורח לבצע חיפוש היית מגלה שענו על השאלה הזו עשרות פעמים.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.