עבור לתוכן

מחפש משחקי חלליות + הרפתקאות... יש חיה כזאות?

Featured Replies

פורסם

אם אני מחפש משחק אשר משלב בתוכו עלילה טובה עם יקום שאפשר לטוס מכוכב לכוכב ומלחמות בחלל ועל כוכבים שונים... יש חייה כזאות? משהו שירתק את השחקן למסך? כמו ANDROMEDA (הסידרה) רק במשחק... שיהיו גזעים שונים.. מישהו שמע על דבר כזה?

תודה. :)

פורסם

Star Wars ?

יצאו להם כמה משחקי RPG טובים בסגנון שאתה מדבר עליו; "Knights of the old republic & Knights of the old republic 2 ".

כמובן יש את Star Wars - Galaxy שזה כמו World of Warcraft רק בעולם של סטאר וורס.

פורסם

יש כמה משחקים כאילו זה תלוי איזה ג'אנר אתה אוהב. יש משחק של MS שנקרא freelancer שהיה די מוצלח . עלילה נחמדה וגם דומה לסדרת privateer רק שמשתמשים במקלדת ועכבר במקום בג'ויסטיק. יש שם גם משימות טיסה שכוללות גם קרבות וגם אפשר לעשות מסחר. באותו ג'אנר יש גם את ה x,x2,x3 אבל לא התחברתי אליהם נראה לי סיבוך יותר מדי. מה שאולי יעניין אותי זה להשיג את המשחק שהיה לפני freelancer אני חושב starlancer . אגב יש גם משחק online לfreelancer .

אם אתה אוהב RTS אולי תהנה מ space rangers 2 אני לא כלכך אהבתי את הדמו. פעם שיחקתי SWG אבל הפסקתי כי נדבקתי אליו יותר מדי וגם אבדתי עניין אני לא זוכר מה שיחקתי במקום אני חושב שהפסקתי לזמן מה ואז ניסתי את EQ2 . המשחק השתנה מאוד ממה שהוא היה בהתחלה לפי מה שהבנתי אבל האווירה שם די נחמדה ולא חיבים להיות לוחמים (אני הייתי די פסיפיסט ) . חוץ מ SWG יש את EVE שהוא יותר חדש והוא גם MMORPG .

שמעתי שKOTOR הם משחקי RPG ממש טובים אבל לא שיחקתי בהם (המחשב שלי די גרוטאה ואני כנראה שאקנה אותם מהמוזלים כשאני אתחדש) .

במשחקי startrek לא שיחקתי אז אני לא יכול להמליץ . פעם שיחקתי ב xcom interceptor (ישן יחסית) כי אני חובב של הסידרת XCOM אבל הוא לא משחק מוצלח במיוחד אם אתה חובב xcom כי זה לא TBS אלא סימולטור טיסה . מבחינת משחקיות הוא די נחמד. רצוי להשתמש בג'ויסטיק.

פורסם
  • מחבר

מבל מה שאמרת אני מכיר את KOTOR הוא נחמד אבל די מעצבן.. כי הדמויות לא ממש מתחברות טוב לעולם.. אתה יורה ואחרי כמה שניות הדמות יורה (כי היריב לא ירה עדיין) כיאלו בתורות.. והעלילה...

אה כן X1,2,3 אני חושב ששיחקתי ב2 וכל הקטע של המסחר לא אהבתי, זה לא מה שאני מחפש..

אני ינסה את ה freelancer... מתי הוא יצא?

אני לא מחפש משחק מולטי אלה סינגל עם קמפיין ממש טוב כמו HALO 1 (לא שיחקתי ב2 כי לא אהבתי אותו) שאתה עף מכוכבים לכוכבים ונלחם... אני מחפש משחק יריות ולא איזה משחק מסחר.

תודה

פורסם

Freelancer יצא בערך ב2003 אני חושב שזה מה שהיה רשום ב wikipedia הוא הגיע כבר ל bargain bin. אתה יכול להתעסק במסחר בשביל להרוויח כסף או שאתה יכול לעשות משימות הבנתי שאם אתה רוצה אתה יכול להיות גם להיות פיראט חלל. אתה צובר נסיון ועולה בדרגות וזה נותן לך אפשרות לקנות ספינות חדשות ונשקים חדשים . לא שיחקתי בו הרבה זמן ואני חושב שאני אחזור אליו בהזדמנות . זה משחק של חלליות מגוף שלישי ואתה נלחם רק בחלל .

במשחקים מגוף ראשון אני לא כלכך מבין כי זה לא הג'אנר שלי. אני מעדיף TBS, top down shooter וגם RPG . המשחק היחיד שאני יודע שאולי דומה לג'נר של halo 1 זה metroid prime 3 על ה wii ואין לו multiplayer . היו עוד שני משחקים לפניו על הgamecube אני חושב שקרירין שיחק ב1 ו 3 .

פורסם
  • מחבר

כל מה שקשור לקוסוליות זה לא מעניין אותי, כי אין לי... :nixweiss:

עכשיו מה שאני מחפש זה משחק עם עלילה טובה *בלי אפשרויות מסחר* אולי קצת אבל הדגש שיהייה על עלילה מעניינת ומשחקיות טובה.. שיהייה אפשר למשל לעוף מכוכב לכוכב ולנהל משימות שונות על מנת להתקדם בעלילה ולא משימות של סחר וכאלה... אלה משימות כמו להרוג איזה ראש הצבא של החייזרים או משהו כזה :smile1:

משהו בסוגנון... תחשבו על משחק כמו "המשחק של אנדר" (הספר). משהו כזה שיתרחש על פני עולם עצום וחופשי.

טוב כנראה אני מחפש משחק שלא יצא עדיין.. ::) חבל, טוב תודה בכל מקרה...

נ.ב.

חשבתי על זה... יש את המשחק OBLIVION וממש אהבתי שעולם שם גדול מאוד ובלי טעינות כמע בכלל ואפשר לבקר בכל מערה ובית והכול מתקשר לעלילה אחת מרכזית...

אני חושב שאם היו עושים משחק כזה על שר הטבעות אבל שמבוסס על הסרט בידיוק לדוגמה: פרודו וסאם מתחילים בפלך וגנדלף אומר להם ללכת לפונדק הפוני המקפץ :P ושניהם חייבים ללכת לשם, והדרך באמת ארוכה (אם הולכים ברגל) אפשר כמובן פשוט להשתגר לשם אבל זה לא כיף.. וככה המשחק מתנהל עד שמגעים להר דום ושם הורסים את הטבעת... אבל שיהייה מבוסס על מנוע של OBLIVION או לפחות על הרעיון.

לפי דעתי זה יכול להיות משחק חזק.

נ.ב. 2

כנראה אני מחכה לאיזו למהפכה בעולם משחקי המחשב. :cool2:

פורסם

איך אף אחד לא ציין את FREESPACE 2?, סימולציית החלל הטובה ביותר בכל הזמנים, 9.2 בזמנו בגיימספוט, ועלילה שאין שנייה לה.

freespace2_big.jpg

פורסם
  • מחבר

וואלה? אבל זה רק חלליות? אני מחפש משחק משולב.. שיהייה גם חלליות וגם אפשרות לשחק גוף 3 או 1 לא משנה לי.

פורסם

מה לגבי The Ur-Quan Masters (ה- remake של StarControl 2)?

פורסם

יש את Darkstar one שהוא משחק חלליות עם עלילה, אבל אני לא חושב שיש בו גוף ראשון/שלישי ובכוכבים תחנות רק עוצרים בשביל לקבל משימות ולקדם עלילה.

תמיד יש את Space quest המיתולוגית!!! :xyxthumbs:

פורסם

כמוני כמוך אחי, כבר הרבה שנים...

אני רוצה משחק שאשכרה אפשר לנחות על כוכבים, לא איכפת לי כמה גיגה הוא יתפוס על המחשב :)

ל X360 הבנתי שיש משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחח ניסיון יפה.. אבל אני לא ממש אוהב את המשחקים הישנים האלה.. ;D ;D ;D

עשיתי קצת חיפושים משל עצמי והבנתי שאין כזה משחק :-\ וחבל..

בזמן האחרון אני חושב הרבה על עלילות יפות למשחקים וכנראה משם זה הגיעה..

טוב תודה בכל מקרה :(

פורסם

יש לך שני משחקים טובים אבל הינה הקטש' אחד לXB360 והשני הוא MMORPG :

1. הראשון הוא טובלה רוסה עלילה יפפייה גרפיקה מדהימה ומשחקיות לא ראה אבל תשלום חודשי של 15$.

http://www.gamespot.com/pc/rpg/tabularasa/review.html?sid=6183608&om_act=convert&om_clk=gumballs&tag=gumballs;img;2

2. השני אני כמעת לא יודעה עליו כלום רק שיש לו עלילה לא ראה בכלל והוא מסכיר קצת את KOTOR 2 ויש סיכוי שאולי זה יצא גם לPC מתאישהוא : Mass Effect

http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/masseffect/index.html?tag=topten;all;img;0

פורסם
  • מחבר

שמעתי על שניהם ME לא מעניניין אותי כי זה לא למחשב (בנתיים) וטאבולה ראסה יכול להיות נחמד, חבל שהוא בתשלום.

אמ... או קיי ומה בקשר למשחקים כמו OBLIVION אבל עם פחות דגש על פיתוח דמות. אלה יותר להסתובב בעולם ולהתקדם בעלילה, יש כזה?

פורסם

יש לך דרישות די גבוהות למשחקים :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים