פורסם 2007 בדצמבר 417 שנים אני מעוניין במארז מרווח,נוח להחלפת חלקים,יפה,וחשוב שיהיה שקט.אני מתכוון לשים בו לוח אם P35 (מתלבט בין asus ל gigabyte)מעבד Q6600 עם מאוורר Thermaltake BigTyphoon כרטיס מסך יחסית פשוט (אני לא גיימר)4 דיסקים קשיחים3 כונני תקליטוריםרוב הזמן המעבד יהיה במקסימום ניצול (תוכנות אישיות שצורכות הרבה CPU ועריכת וידאו) .(לא נורא אם תהיה חריגה קטנה עבור מארז טוב)אגב .. אפשר המלצה לספק כח איכותי שיתאים למערכת (ולא על גבול ההספק) במחיר של כ 400 ש"ח .תודה
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים מה עם RAIDMAX SAGITTA IIמארז יפה מאוורר איטב וזולhttp://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3657
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים מאורר היטב..כן?ואין מה להשוות בכלל..CM690 הטוב ביותר בתקציב שלו והרבה פעמים גם טוב ממארזים בהרבה יותר ממחירו
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים מאיזה בחינה ה-CM690 יותר טוב מ-Apollo ??...אפולו יותר יפה,זול ושקט..רק הגודל ?!
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים אני אציין זאת שוב , בשום מארז באזור ה 450 ש"ח לא תקבל פיצ'רים שכאלה :1. 3 מאווררים. (silent)2. Cable Managnemt3. Psu anti-shock rubber4. Place up to 7 fans5. great toolles hd cages6. Stylish Look , for my taste at least...7. Lots of room for a mid-tower[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.