עבור לתוכן

צריך עזרה דחוף בחיבור המחשב לTV....

Featured Replies

פורסם

כרטיס : bfg 8800gt oc2.

עכשיו קיבלתי מתאם מהSVDEO לשלוש שקעים [צהוב כחול אדום] אליהם חיברתי שלושה תקעים [יש תקעים משני הצדדים] וחיברתי לטלווזיה.

נכנסתי לערוץ הנדרש ו...כלום! ניסתצי להגדיר דרך הפאנל של nvidia ובpreview של 15 שניות המסך של הטלווזיה מהבהב לכמה שניות ואז שוב הוא לא מראה כלום..מה עושים?

תודה רבה מראש לעוזרים...

פורסם
  • מחבר

הקפצה =\

פורסם

אסור להקפיץ דיון אלא אם כן עברו כבר 24 שעות....

אני ממליץ לך לקרוא את חוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

וואי מצטער לא ידעתי אני פשוט חייב עזרה...משהו יכול למחוק את ההקפצה?

פורסם

אני לא יודע איזה כבל בדיוק קיבלת אבל הכרטיס מסך מגיע עם חיבור COMPONENT (אדום, כחול, ירוק) וחיבור COMPOSITE+SVIDEO (צהוב+4פינים עגול).

וצריך להשתמש בכבל הזה.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איזה כבל בדיוק קיבלת אבל הכרטיס מסך מגיע עם חיבור COMPONENT (אדום, כחול, ירוק) וחיבור COMPOSITE+SVIDEO (צהוב+4פינים עגול).

וצריך להשתמש בכבל הזה.

קיבלתי מSVIDEO [שמתחבר לכרטיס מסך] מחובר ע"י חוט לתקע עם שלושה תקעים: ירוק [Y] כחול [PB-COMP] ואדום [PR].

מה שאני עשיתי זה כך: יש לי גם כן שלושה תקעים [משני הצדדים - אדוםתצהובתלבן] שמחברים לי את הDVD למחשב. אז הכנסתי אותם לתקעים של החוט SVIDEO וחברתי אותם לטלווזיה וזה הבהב כמה שניות רק בזמן הPREVIEW בזמן הגדרת הטלווזיהתדרך הפאנל של NVIDIA. מה אני עושה כדי שזה תמיד יעבוד???

תודה

פורסם

אתה צריך לקנות כבל מתאים...

TV OUT --> COMPOSITE.

פורסם
  • מחבר

אתה צריך לקנות כבל מתאים...

TV OUT --> COMPOSITE.

TV OUT זה השלוש של הטלווזיה?

וcomposite זה השלוש של החוט הזה שמתחבר לSVIDEO?

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם
  • מחבר

אנשים, הלכתי לחנות מיוחדת של כבלים,קיצור הם אמרו לי שצריך לקנות כבל RCA קניתי וזה לא עובד....מה לעשות????

פורסם

אתה רוצה לחבר קופוזיט לקומפוננט?

תביא מתאם/כבל שמעביר מSVIDEO לRCA וזהו!

פורסם

..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים