פורסם 2007 בדצמבר 417 שנים כרטיס : bfg 8800gt oc2.עכשיו קיבלתי מתאם מהSVDEO לשלוש שקעים [צהוב כחול אדום] אליהם חיברתי שלושה תקעים [יש תקעים משני הצדדים] וחיברתי לטלווזיה.נכנסתי לערוץ הנדרש ו...כלום! ניסתצי להגדיר דרך הפאנל של nvidia ובpreview של 15 שניות המסך של הטלווזיה מהבהב לכמה שניות ואז שוב הוא לא מראה כלום..מה עושים?תודה רבה מראש לעוזרים...
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים אסור להקפיץ דיון אלא אם כן עברו כבר 24 שעות....אני ממליץ לך לקרוא את חוקי הפורום.
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים אני לא יודע איזה כבל בדיוק קיבלת אבל הכרטיס מסך מגיע עם חיבור COMPONENT (אדום, כחול, ירוק) וחיבור COMPOSITE+SVIDEO (צהוב+4פינים עגול).וצריך להשתמש בכבל הזה.
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים מחבר אני לא יודע איזה כבל בדיוק קיבלת אבל הכרטיס מסך מגיע עם חיבור COMPONENT (אדום, כחול, ירוק) וחיבור COMPOSITE+SVIDEO (צהוב+4פינים עגול).וצריך להשתמש בכבל הזה.קיבלתי מSVIDEO [שמתחבר לכרטיס מסך] מחובר ע"י חוט לתקע עם שלושה תקעים: ירוק [Y] כחול [PB-COMP] ואדום [PR].מה שאני עשיתי זה כך: יש לי גם כן שלושה תקעים [משני הצדדים - אדוםתצהובתלבן] שמחברים לי את הDVD למחשב. אז הכנסתי אותם לתקעים של החוט SVIDEO וחברתי אותם לטלווזיה וזה הבהב כמה שניות רק בזמן הPREVIEW בזמן הגדרת הטלווזיהתדרך הפאנל של NVIDIA. מה אני עושה כדי שזה תמיד יעבוד???תודה
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים מחבר אתה צריך לקנות כבל מתאים...TV OUT --> COMPOSITE.TV OUT זה השלוש של הטלווזיה?וcomposite זה השלוש של החוט הזה שמתחבר לSVIDEO?
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים מחבר אנשים, הלכתי לחנות מיוחדת של כבלים,קיצור הם אמרו לי שצריך לקנות כבל RCA קניתי וזה לא עובד....מה לעשות????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.