פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים אני שמתי לפני כמה ימים את הנתב האלחוטי של linksys מתחת למיטה כי לא היה לי מקום אחר למקם אותו כרגע.האם זה ממש לא רעיון טוב?
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים לא חושב שזה יזיק (במיוחד אם זה לא בדיוק מתחת לראש שלך).אבל בכל זאת, מה כל-כך קשה למצוא מקום לראוטר שלא מתחת למיטה?
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים היה על זה דיון פעם ומשהו הסביר על זה ונתן כמה קישורים אתה יכול להריץ חיפוש.לפי מה שאמרו שם ראוטר אלחוטי פולט קרינה שקטנה פי עשרות (או מאות) מפלאפון ככה שזה לא אמור להיות מסוכן אבל כמו שנאמר מעלי לא עדיף למצוא מקום נורמלי יותר?
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים מחבר לא חושב שזה יזיק (במיוחד אם זה לא בדיוק מתחת לראש שלך).אבל בכל זאת, מה כל-כך קשה למצוא מקום לראוטר שלא מתחת למיטה?אוקיי.אבל כאשר הראוטר היה בסלון זה לא הגיע לממ"ד (כרטיס רשת אלחוטי USB).בחדר יש חיבור כבלים מאחורי המיטה ואין מקום אחר. אני חשבתי לקנות כבל ארוך ולשים על השידה בצד השני אבל זה כמעט אותו דבר. במילא אני מתכנן לעבור לאינטרנט של בזק.אז אני מבין שלפי מה שדובר כאן הקרינה של הנתב היא הרבה יותר נמוכה מטלפון נייד (אפילו במצב המתנה?)אשמח אם תפנו אותי למידע נוסף בנושא.
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים מדובר בתקני תקשורת אלחוטיים.G יותר מתקדם מB.אם תשנה למיקס זה לא ישנה שום דבר (זה רק יוסיף תמיכה להתקני תקשורת שרק/שגם תומכים בB).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.