עבור לתוכן

GTX לעומת הGTS החדש

Featured Replies

פורסם

מבחינת הביצועים איזה כרטיס מסך יותר טוב? הGTX או הGTS החדש?

פורסם

איך אפשר להגיב כשאין עדיין כרטיס בשוק? אין גם שום מבחנים רשמיים פרט לאתר אחד שלא נראה כל כך אמין, אם האתר צודק אז הכרטיס ממש גרוע יחסית אבל באותה מידה אם האתר צודק אז גם ה-GT לא משהו.

פורסם

הGTS עדיף.

עולה פחות.

חזק אבל לא בהרבה.

פורסם

לפי הגרפים באתר של הביקורת הGTX יותר טוב אבל בקצת...

ואם אתה שואל את זה כי אתה לא יודע מה לקנות אז ברור שעדיף את הGTS החדש מבחינת כל פרמטר!

עם קצת אוברקלוק אפשר לעבור את הGTX וגם הוא עולה 1000 פחות!.

פורסם
  • מחבר

אני שאלתי את זה כי כבר הזמנתי את ה GTX לפני שבוע אבל על הGTS החדש (שעומד לצאת) נודע לי לפני כמה ימים אחרי שעשיתי את ההזמנה

פורסם

הGTS החדש כבר יצא.

פורסם
  • מחבר

ויש מצב להגיע בעזרת OC למהירות של אולטרה עים ה GTX?

פורסם

אני שאלתי את זה כי כבר הזמנתי את ה GTX לפני שבוע אבל על הGTS החדש (שעומד לצאת) נודע לי לפני כמה ימים אחרי שעשיתי את ההזמנה

וכמה אתה אמור לשלם עליו?

ה GTS החדש עולה סביב ה 2000 פלוס וה GTX הרבה יותר יקר ב 1000 שקל.לדעתי עליך לשנות הזמנה ומהר.ההבדלי ביצועים לא מצדיקים 1000 שקל

הפרש תוספת.

פורסם

ויש מצב להגיע בעזרת OC למהירות של אולטרה עים ה GTX?

אכן כן אתה יכול להגיע לרמה של אולטרה עם OC

אבל שוב,אם יש לך אפשרות לבטל ולקחת את ה GTS אז תזמין אותו, אין טעם לשלם 1000 שקל יותר.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאני לא יכול לבטל את ההזמנה כי התחייבתי על הGTX כשהזמנתי את המחשב ושילמתי במזומן...

אומנם זה חצי נחמה אבל לפחות בעזרת OC אפשר יהיה להגיע איתו לביצועים טובים[br]פורסם בתאריך: 5.12.2007 בשעה 17:29:44

וכמה אתה אמור לשלם עליו?

ה GTS החדש עולה סביב ה 2000 פלוס וה GTX הרבה יותר יקר ב 1000 שקל.לדעתי עליך לשנות הזמנה ומהר.ההבדלי ביצועים לא מצדיקים 1000 שקל

הפרש תוספת.

ובקשר להפרש אתה צודק לקחתי GTX של ASUS ןשילמתי עליו 3000
פורסם

הבעיה שאני לא יכול לבטל את ההזמנה כי התחייבתי על הGTX כשהזמנתי את המחשב ושילמתי במזומן...

אומנם זה חצי נחמה אבל לפחות בעזרת OC אפשר יהיה להגיע איתו לביצועים טובים

למה אתה חושב שאתה צריך לעשות OC בשביל להגיע לביצועים טובים ? אתה מדבר כאילו אתה קונה כרטיס מומצע, יש לך כרטיס שהוא הכי טוב היום בשוק (או מספר 2 אם נדייק.)

8800GTX

!

:xyxthumbs:

פורסם

אין כזה דבר לא יכול לבטל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש כזה דבר להפסיד 100 ש"ח על ביטול, רשום בכל תקנון של חנות מחשבים!

אבל זה עדיין נשמע יותר משתלם מי 1000 ש"ח על GTX. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים