עבור לתוכן

צריך מפרט ב 5K

Featured Replies

פורסם

בכיף זה מגיע לך!

לפני שבוע היו לך870 הודעות עכשיו יש לך 1080!

זאת פשוט השקעה גדולה בפורום!

כל הכבוד! :xyxthumbs:

פורסם

;D

כמו ההודעות לא משנה, אלא איכות ההודעות.

אני פשוט פעיל הרבה בפורמים, ומשקיע..(אני אוהב לעזור.) :)

פורסם

Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro

¤1515

Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775

¤510

Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive

¤444

NZXT APOLLO + PCP&COOLING Silencer 470W

¤750

Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit

¤265

Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe

¤1292

PIONEER DVR-212BK SATA

¤195]

סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4971

המפרט הורכב באתר www.foxpc.co.il

גם ספק איכותי בהרבה

גם מעבד Q6600

מארז איכותי יותר

שימו לב למפרט של עומר,הוא פשוט יותר טוב מהמפרט של the prophet.נכון שמגיעות לthe prophet תשבוחות על העבודה שהוא עושה פה,אבל אתם שמתם לב למפרט של עומר בכלל?

1.מארז אפולו + ספק מחברה מוכרת(ככה הבנתי לפחות מאיזה דיון שנערך פה) של 470W

2.זכרונות הרבה יותר טובים

3.על הלוח אם אפשר להתווכח,ומקס' אפשר להוסיף 80 שקל בשביל הP35 DS3L ואם רוצים שייכנס בתקציב אפשר בכיף לרדת למארז ברמה שTHE PROPHET הביא או עדיף בעצם לספק קצת פחות חזק כי המערכת הזאת לא באמת צריכה 470W.

מה שכן אסייג את דבריי בכך שהמפרט שעומר נתן נכנס בתקציב רק בעקבות המבצעים שנערכים עכשיו בFOX PC ובכל מקום אחר המפרט הזה יחרוג מהתקציב כמו כלום...

אז נכון שthe prophet הביא מפרט שיחסית ייכנס לתקציב ברוב החנויות,אבל למה לא לקנות בFox pc בעצם כשיש מבצעים כאלה?לא ראיתי פה דעות רעות על החנות...אוי אני נשמע ממש יחצ"ני אז רק אציין שאני ממש לא קשור לחנות פשוט תראו מה נכנס בתקציב של פותח הת'רד עם המבצעים שם.

פורסם

אני לא הייתי לוקח בחיים שלי את הכרטיס הזה, למרות שהמחיר נמוך מאוד.

אני לא מכיר את החברה הזאת!

וThe Prophet שכחתי לציין שכמות ההודעות גדולה! והתוכן שלהן מצוין :xyxthumbs:

פורסם

לא אמרו פה כבר איזה 1000 פעם שלא משנה החברה שמייצרת את הכרטיס,כל הכרטיסים אותו דבר וההבדלים הם רק בבאנדל ופיצ'רים של החברה שבאים עם הכרטיס,דברים כאלה?

ד"א במפרט ההוא אתה יכול לרדת בספק ובמארז לדוגמה לספק ומארז ברמה שTHE PROPHET הביא,משהו כמו ה6A19 או ה6A21 עם הHEC 400TRT ולקחת בחנות ההיא את הBFG OC2 שעולה שם 1476.

הסתייגות לגבי כרטיס המסך הזה:הוא מיובא באופן אישי ע"י פוקס פי סי לארץ ולכן האחריות עליו(3 שנים) היא מפוקס פיסי.כששאלתי את פוקס פיסי מה קורה אם קורה משהו לחנות הם אמרו שיש להם הסדר עם היבואן והוא יתקן את הכרטיס,אבל אני ממש לא בטוח שזה באמת יהיה נכון ברגע האמת.אין שום סיבה שהם יוכלו לאחוז את החבל משני קצותיו ושהם יביאו את הכרטיס לארץ בלי היבואן במחיר זול וגם יהיה להם הסדר עם היבואן שהוא יתקן את הכרטיס

פורסם

הבנתי שזה לא משנה, אבל אני לא יקנה כרטיס מחברה לא מוכרת! אין מה לעשות, אם אני משקיע אז עד הסוף. לא להתפשר באיכות.

הזול הוא היקר והיקר הוא זול!

אז מה אם יש אחריות 3 שנים?

אם הוא יתקלקל לי 3-4 פעמים בשלוש שנים האלה?

שווה לא את המאמץ כל פעם לנסוע הלוך חזור בשביל לקחת לתיקון?

ולהתקע בלי כרטיס מסך?

פורסם

אז מה אם יש אחריות 3 שנים?

אם הוא יתקלקל לי 3-4 פעמים בשלוש שנים האלה?

מה?לא הבנתי מאיפה המשפטים האלה הגיעו פתאום...

אם יש אחריות ל3 שנים אז כשיהיה תקלה יתקנו(כמובן עם ההסתייגות שאמרתי).למה שהוא יתקלקל 3-4 פעמים ב3 שנים?

אם תוכל להסביר את עצמך...

שווה לא את המאמץ כל פעם לנסוע הלוך חזור בשביל לקחת לתיקון?

ולהתקע בלי כרטיס מסך?

מאיפה אתה יודע בכלל איפה פותח הת'רד גר?לפוקס פיסי יש חנות במגדל העמק(די חור נכון אבל מכסה את רוב אזור הצפון,כמה שאפשר לכסות אותו וחנות חדשה בראשון לציון.אולי הוא גר קרוב לאחד מהם?

אם כרטיס מסך מתקלקל צריך לתקן אות ובזמן התיקון בכל מקרה תתקע בלי כרטיס מסך.זה נכון לכל חנות.מה זה משנה איפה קונים?

פורסם

איך אתה יודע אם הם אחרי שנתיים היו קיימים או שהם יתפרקו??

לדגומא על GIGABYTE ניתן לסמוך, למה? כי היא כבר קימת הרבה מאוד זמן בשוק, מיצרת כרטיסים טובים, לכן הסיכויים שלהם להתפרק קלושים (לא קיימים).

פורסם

גם על sparkle לדוגמה אתה לא ממליץ?

פורסם

אני ממליץ על Sparkle.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים