פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים הייכאמור בדקתי את הדיסק במספר תוכנות וכולן נתנו לי הודעת SMART שהדיסק שלי במצב קריטי וצריך להחליפו.אמנם הדיסק עדיין לא קרס ועוד לא עשיתי פירמוט אבל האם הודעת SMART בהכרח מצביעה על קריסה קרובה של הדיסק?שנית האם פירמוט יכול לתקן משהו או שאין מה לעשות?תודה
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים אתה יכול לבדוק בעצמך,תוריד את התכנה MHDDצרוב אותה על דיסק, תעשה לזה בוט...שם תבחר את הדיסק שאתה רוצה לבדוק וזה יתן לך את כמו הסקטורים הפגועים \ במצד בינוני \ במצב טוב ...אחר כך תעשה שיקולים בעצמך.*לינק לתכנה ב ISOףhttp://www.ihdd.ru/download/software/mhdd/mhdd32ver4.6iso.zip
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים לא הייתי לוקח צ'אנס בכל מקרה ומשתמש בדיסק רק לשטויות או נפטר ממנו. אם באחריות אז זו סיבה טובה להחליפו
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים אף חנות \ יבואן לא יחליף דיסק שהוא עובד ואיזה שהיא תכנה כותבת שהוא במצב גוסס...אבל יבואן יחליף בתנאי שעל הדיסק יש כמה סקטורים פגומים \ פגועים [אדומים ב MHDD]...
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים מחבר אף חנות \ יבואן לא יחליף דיסק שהוא עובד ואיזה שהיא תכנה כותבת שהוא במצב גוסס...אבל יבואן יחליף בתנאי שעל הדיסק יש כמה סקטורים פגומים \ פגועים [אדומים ב MHDD]...יש לי גם REALLOCATION SECTORS COUNT שזה אומר שיש סקטורים פגומים.
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים בדוק את הכונן בעזרת כלי הדיאגנוסטיקה של יצרן הכונן.הודעת שגיאה שם (כפי שצפוי שיקרה) היא מכרעת, ותאלץ סביר להניח את החנות להחליף.
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים מחבר בדקתי גם ה WD DIAGNOSTIC וקיבלתי SMART-FAIL.כשניסיתי לעשות סריקה מהירה קיבלתי הודעה שאי אפשר.בדיקה מלאה נתקעה איפשהו בסוף ולא הושלמה.הדיסק אמנם עובד אבל הוא איטי ומשמיע רעשים לא סבירים.[br]פורסם בתאריך: 4.12.2007 בשעה 14:05:44אתה יכול לבדוק בעצמך,תוריד את התכנה MHDDצרוב אותה על דיסק, תעשה לזה בוט...שם תבחר את הדיסק שאתה רוצה לבדוק וזה יתן לך את כמו הסקטורים הפגועים \ במצד בינוני \ במצב טוב ...אחר כך תעשה שיקולים בעצמך.*לינק לתכנה ב ISOףhttp://www.ihdd.ru/download/software/mhdd/mhdd32ver4.6iso.zipקובץ ה ISO הוא BOOTABLE?
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים אם הוא עושה רעשים לא סבירים זו סיבה טובה מספיק להחליף אותו.ביוחד אם יש לו BAD SECTORS.
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים מחבר טוב חבל על הזמן,כל הבדיקות שעשיתי מוכיחות שהדיסק לא תקין.רעשים,הודעת SMART,סקטורים פגומים ואיטיות שמתבטאת בעיקר בכתיבה לדיסק כמו פתיחת RAR.
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים מחבר MHDD נתן לך סקטורים אדומים?לא בדקתי עם התוכנה הזאת.חוץ מזה למה כשאני פותח את קובץ ה ISO אני רואה רק קובץ README?
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים כי זה bootable אתה צורב ואתה יכול לעשות לזה רק בוט אתה לא יכול לפתוח את הדיסק בווינודס.
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים בהצלחהאתה יכול להריץ חיפוש בgoogle גם-כן.אני עכשיו פתחתי דיסק שלי [כבר צרוב] וזה לא מראה כלום חוץ מ readme...
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים מחבר הרצתי את התוכנה ולמרות שלאט ממש הבנתי אותה היה כתוב לי ERRORS באדום בסקטורים שונים.מספיק שכל התוכנות כולל התוכנה של WESTERN DIGITAL נכשלות בבדיקת ה SMART כדי להבין שהדיסק לא תקין למרות שהוא עדיין עובד.דרך אגב מה זה אומר RAW VALUE 647 ב REALLOCATION SECTORS COUNT?האם זה אומר שיש 647 סקטורים פגומים?מכיוון שיש לי אחריות אני אפרמט אותו ואשלח אותו לחברה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.