עבור לתוכן

הופעה של מסך כחול .

Featured Replies

פורסם

לאחורנה , מופיע לי מסך כחול לאחר הפעלת ה-windows . לאחר מספר רסטרטים הוא מפסיק להופיע .

שמתי לב שזה קרה לאחר שהוספתי 2 סלוטים של זכרון ( 512*2) . יש לי במחשב כעת ocz 667 512*4 . הלוח האם תומך בדואל צ'נל - msi k9n ultraf 570 .

הרצתי בדיקת זכרון במשך 6 שע ' והכל היה תקין , התקנתי מחדש דרביירים , רוגלות - אין , וירוסים - אין .

מה עוד ניתן לעשות ?

פורסם

עליך להוציא רובץ DUMP אשר מפרט את פרטי התקלה, תעלה אותו לכאן או תפתח אותו בעזרת WINDBG ותראה מי הוא הגורם הבעייתי.

לא בהכרח הזיכרון הוא הבעייתי מפני שבדיקת זיכרון מתקיימת מיד לאחר עליית המחשב (לפני ה-WINDOWS) אך ייתכן שההוספה שלו משפיעה לא טוב על רכיב אחר שמפריע ל-WINDOWS.

פורסם
  • מחבר

עליך להוציא רובץ DUMP אשר מפרט את פרטי התקלה, תעלה אותו לכאן או תפתח אותו בעזרת WINDBG ותראה מי הוא הגורם הבעייתי.

לא בהכרח הזיכרון הוא הבעייתי מפני שבדיקת זיכרון מתקיימת מיד לאחר עליית המחשב (לפני ה-WINDOWS) אך ייתכן שההוספה שלו משפיעה לא טוב על רכיב אחר שמפריע ל-WINDOWS.

רשמתי בהתחל "%SystemRoot%\Minidump" והתיקיה ריקה . יתכן והקבצים בתייקיה אחרת ?

פורסם

תריץ MHDD עד סוף הבדיקה

תריץ MEMTEST למינימום של 3 שעות

פורסם
  • מחבר

תריץ MHDD עד סוף הבדיקה

תריץ MEMTEST למינימום של 3 שעות

ציינתי שהרצתי במשך 6 שע' בדיקת זכרון עם התוכנה memtest . מה עושה התוכנה השנייה שציינת ?

פורסם

אם היית מציין שהרצת MEMTEST לא הייתי מציע.

ה-MHDD בודקת את ההרדיסק

פורסם
  • מחבר

אוקי , אני אנסה , תודה .

פורסם

בתוך הספרייה של WINDOWS תמצא קובץ שנקרא MEMORY.DMP אם תדאג לקנפג את ה-DUMP רק לקרנל תקבל קובץ קטן בהרבה המכיל מידע על הדרייבר או הרכיב שעושה את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

בתוך הספרייה של WINDOWS תמצא קובץ שנקרא MEMORY.DMP אם תדאג לקנפג את ה-DUMP רק לקרנל תקבל קובץ קטן בהרבה המכיל מידע על הדרייבר או הרכיב שעושה את הבעיה.

פירמטתי את המחשב אבל תודה בכל מקרה .

פורסם

לפרמט מערכת הפעלה בגלל BSOD מקביל לפירמוט בגלל שהכרטיס קול (למשל) אינו עובד. פיתרון פשוט יותר וגם דרך להתמודד עם בעיות בעתיד (ותכונן עוד יהיו) הוא להבין מי גורם לבעיה ולפתור את זה. אבל גם פירמוט זה פיתרון.

פורסם

מה גם שזה סתם הימור במידה ולא יודעים בכלל אם זאת בעיית חומרה או תוכנה.

פורסם
  • מחבר

מה גם שזה סתם הימור במידה ולא יודעים בכלל אם זאת בעיית חומרה או תוכנה.

צודק הבעיה שוב חזרה . מחר אני אפתח את המחשב , נראה לי זה בגלל הזכורנות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים