פורסם 2007 בדצמבר 417 שנים לאחורנה , מופיע לי מסך כחול לאחר הפעלת ה-windows . לאחר מספר רסטרטים הוא מפסיק להופיע . שמתי לב שזה קרה לאחר שהוספתי 2 סלוטים של זכרון ( 512*2) . יש לי במחשב כעת ocz 667 512*4 . הלוח האם תומך בדואל צ'נל - msi k9n ultraf 570 . הרצתי בדיקת זכרון במשך 6 שע ' והכל היה תקין , התקנתי מחדש דרביירים , רוגלות - אין , וירוסים - אין .מה עוד ניתן לעשות ?
פורסם 2007 בדצמבר 417 שנים עליך להוציא רובץ DUMP אשר מפרט את פרטי התקלה, תעלה אותו לכאן או תפתח אותו בעזרת WINDBG ותראה מי הוא הגורם הבעייתי.לא בהכרח הזיכרון הוא הבעייתי מפני שבדיקת זיכרון מתקיימת מיד לאחר עליית המחשב (לפני ה-WINDOWS) אך ייתכן שההוספה שלו משפיעה לא טוב על רכיב אחר שמפריע ל-WINDOWS.
פורסם 2007 בדצמבר 417 שנים מחבר עליך להוציא רובץ DUMP אשר מפרט את פרטי התקלה, תעלה אותו לכאן או תפתח אותו בעזרת WINDBG ותראה מי הוא הגורם הבעייתי.לא בהכרח הזיכרון הוא הבעייתי מפני שבדיקת זיכרון מתקיימת מיד לאחר עליית המחשב (לפני ה-WINDOWS) אך ייתכן שההוספה שלו משפיעה לא טוב על רכיב אחר שמפריע ל-WINDOWS.רשמתי בהתחל "%SystemRoot%\Minidump" והתיקיה ריקה . יתכן והקבצים בתייקיה אחרת ?
פורסם 2007 בדצמבר 417 שנים מחבר תריץ MHDD עד סוף הבדיקהתריץ MEMTEST למינימום של 3 שעותציינתי שהרצתי במשך 6 שע' בדיקת זכרון עם התוכנה memtest . מה עושה התוכנה השנייה שציינת ?
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים בתוך הספרייה של WINDOWS תמצא קובץ שנקרא MEMORY.DMP אם תדאג לקנפג את ה-DUMP רק לקרנל תקבל קובץ קטן בהרבה המכיל מידע על הדרייבר או הרכיב שעושה את הבעיה.
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים מחבר בתוך הספרייה של WINDOWS תמצא קובץ שנקרא MEMORY.DMP אם תדאג לקנפג את ה-DUMP רק לקרנל תקבל קובץ קטן בהרבה המכיל מידע על הדרייבר או הרכיב שעושה את הבעיה.פירמטתי את המחשב אבל תודה בכל מקרה .
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים לפרמט מערכת הפעלה בגלל BSOD מקביל לפירמוט בגלל שהכרטיס קול (למשל) אינו עובד. פיתרון פשוט יותר וגם דרך להתמודד עם בעיות בעתיד (ותכונן עוד יהיו) הוא להבין מי גורם לבעיה ולפתור את זה. אבל גם פירמוט זה פיתרון.
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים מחבר מה גם שזה סתם הימור במידה ולא יודעים בכלל אם זאת בעיית חומרה או תוכנה.צודק הבעיה שוב חזרה . מחר אני אפתח את המחשב , נראה לי זה בגלל הזכורנות .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.