עבור לתוכן

g.skill vs ocz

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תשמע אני עם קירור אוויר טיוניק כמה הכי רחוק אני יוכל להגיע איתו ואים אתה בטוח שהמעבד יגביל אותי ולא הלוח אם או הזיכרונות ?

אני מיתכוון להעלות התחים לשחררתיזמונים להוריד מכפלה ליסחות כמה שאני יכול ?

וגם בעתיד אני ישדרג את המעבד ואז אם אני יקח את הזיכרונות שאתה המלצתה לי אני יצטרך להחליף גם אותם לא?

ועוד משהו יזה מבין הזכרונות נתתי בהודעה הראשונה יותר טוב?

פורסם

אם אתה חושב שתצליח ליצב אותו מעל 4GHz.... שיהיה בהצלחה..

מה שאני ראיתי בביקורות הג'יסקיל יכולים להגיע ל 1200 אבל על מתחים לא נומאלים ותיזמונים מאוד גבוהים.

הOCZ ראיתי ביקורת שהגיעו ל 1300 וקצת, כנ"ל^^ מתחים תיזמונים , הוא גם מגיע עם קירור עדיף... בתנאי שיש זרימה טובה ונכונה במארז זה יכול להועיל, אולי אפילו אם הייתי בOC מטורף שוקל להוסיף מאוורר על הסט זיכרונות..

אני עדין חושב שחבל על הכסף, אני בספק אם תצליח לייצב אותו מעל 4GHz שזה 400X10 , ב 1:1 אתה אפילו לא מכניס את הזיכרונות (800) לOC...

ובמחיר כזה , זה פחות מזיכרונות 667 CL5... אתה מקבל זיכרונות (אפילו אם זה Value)י 800 CL4.

פורסם
  • מחבר

המארז שהולך להיות לי הוא cm690 יש משהוא חוץ מהמעבד שיכול להגביל אותי למשל הלוח וכו ד"א הלוח אם אביט איך הוא ?

כמו שתה אומר עדיף ocz והם במחיר מצוין

פורסם

כמו שתה אומר עדיף ocz והם במחיר מצוין

איפה הבנת את זה?

אני עדין חושב שחבל על הכסף, אני בספק אם תצליח לייצב אותו מעל 4GHz שזה 400X10 , ב 1:1 אתה אפילו לא מכניס את הזיכרונות (800) לOC...

ובמחיר כזה , זה פחות מזיכרונות 667 CL5... אתה מקבל זיכרונות (אפילו אם זה Value)י 800 CL4.

להדגיש את זה יותר?

לוחות P35 מעולים לOC, רובם יעשו באס 500 בתנאי שהמעבד יכול...

שוב פעם:

ביחס 1:1 המעבד הזה יגיבל אותך הרבה לפני הזיכרון.

חבל על הכסף ,קח את אלה:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=15

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים