עבור לתוכן

מה לקנות 2 מעבדים או אחד

Featured Replies

פורסם

בקרוב אני קונה כמה חלקים להרכיב מחשב חדש יש לי שני אופציות

1. שני מעבדים פנטוים 3 1GHZ עם לוח DUAL ויש לי זכרונות ECC

או

2. מעבד AMD 1900+ עם לוח טוב וזכרונות DDR 256

על שניהם אני אחבר HD SCSI 10000 RPM 18 GB

מי יותר טוב ולאורך זמן ??

זקוק באמת לעצה טובה

אני עובד על WINDOWS 2000 SERVER

ISA FIREWALL

ADSL

IIS

G6FTP

משחקים וסרטים וPHOTOSHOP

פורסם

מה אתה הולך לעשות עם המחשב ?

בכל מקרה עדיף לקנות את ה1900 , כי הוא יתן לך ביצועים יותר טובים מה2 מעבדים של 1000 , ועוד דבר , יש לך אולי 20 תוכנות שעובדות בSMP .

אין לך טעם לקנות DUAL .

פורסם

יש מעט מאוד תוכנות שתומכות ב SMP וכולם כמעט לשימושים מיוחדים בתחנות עבודה, סרברים, חוות רינודר וכו'.

גם תוכנות שמשתמשות ב SMP משיגות רק באיזור ה 30% שיפור בביצועים על פני מעבד יחיד.

מכל מה שציינת רק Photo Shop יוכל לנצל את המולטי מעבדים - אבל כמו שאמרתי השיפור הוא בהחלט לא 100% כמו

שהיית מצפה... אלא יותר באיזור ה 30%.

לכן בכל מקרה האתלון XP 1900 עדיף...

פורסם

אין לך שום דבר לעשות עם שני מעבדים אלא אם כן הוא ישמש כשרת.

רוב התוכנות כמעט לא תומכות בזה.

שני מעבדים לא עובדים ביחד על מטרה אחת, אלא מתפצלים למשימות שונות.(MULTITASKING אמיתי).

פורסם

תלוי מה תעשה עם המחשב אם הוא בעיקר למשחקים אז מעבד אחד אם אתה עושה איתו עריכת וידאו כדי לך לקחת שני מעבדים

פורסם

תלוי מה תעשה עם המחשב אם הוא בעיקר למשחקים אז מעבד אחד אם אתה עושה איתו עריכת וידאו כדי לך לקחת שני מעבדים

לי דוקא היה מחשב מבוסס על שני פנטיום 3 1000 מה"צ וזה לא עזר בכלל בעריכת ודחיסת וידאו, להיפך, ה-ALL IN WONDER שלי הפסיק להקליט ברגע שהתקנתי ב-win2k את התמיכה בריבוי מעבדים.

זה אומר שיש מקרים שבהם שני מעבדים הם לא יתרון אלא אפילו חיסרון ועדיף להשקיע בלוח אם איכותי, יותר זיכרון (אווווווץ' זה ממש הרבה כסף היום ! ! !) ומעבד חזק ומהיר מסדרת ה- athlon xp.

פורסם

לא נכון, כי בכל מקרה שני מעבדי פנטיום 3 1GHZ יהיו איטיים יותר מ Athlon XP 1900...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים