פורסם 2002 בינואר 2323 שנים בקרוב אני קונה כמה חלקים להרכיב מחשב חדש יש לי שני אופציות1. שני מעבדים פנטוים 3 1GHZ עם לוח DUAL ויש לי זכרונות ECC או2. מעבד AMD 1900+ עם לוח טוב וזכרונות DDR 256על שניהם אני אחבר HD SCSI 10000 RPM 18 GB מי יותר טוב ולאורך זמן ??זקוק באמת לעצה טובהאני עובד על WINDOWS 2000 SERVERISA FIREWALLADSLIISG6FTPמשחקים וסרטים וPHOTOSHOP
פורסם 2002 בינואר 2323 שנים מה אתה הולך לעשות עם המחשב ?בכל מקרה עדיף לקנות את ה1900 , כי הוא יתן לך ביצועים יותר טובים מה2 מעבדים של 1000 , ועוד דבר , יש לך אולי 20 תוכנות שעובדות בSMP .אין לך טעם לקנות DUAL .
פורסם 2002 בינואר 2323 שנים יש מעט מאוד תוכנות שתומכות ב SMP וכולם כמעט לשימושים מיוחדים בתחנות עבודה, סרברים, חוות רינודר וכו'. גם תוכנות שמשתמשות ב SMP משיגות רק באיזור ה 30% שיפור בביצועים על פני מעבד יחיד. מכל מה שציינת רק Photo Shop יוכל לנצל את המולטי מעבדים - אבל כמו שאמרתי השיפור הוא בהחלט לא 100% כמושהיית מצפה... אלא יותר באיזור ה 30%. לכן בכל מקרה האתלון XP 1900 עדיף...
פורסם 2002 בינואר 2423 שנים אין לך שום דבר לעשות עם שני מעבדים אלא אם כן הוא ישמש כשרת.רוב התוכנות כמעט לא תומכות בזה.שני מעבדים לא עובדים ביחד על מטרה אחת, אלא מתפצלים למשימות שונות.(MULTITASKING אמיתי).
פורסם 2002 בינואר 2423 שנים תלוי מה תעשה עם המחשב אם הוא בעיקר למשחקים אז מעבד אחד אם אתה עושה איתו עריכת וידאו כדי לך לקחת שני מעבדים
פורסם 2002 בינואר 2423 שנים תלוי מה תעשה עם המחשב אם הוא בעיקר למשחקים אז מעבד אחד אם אתה עושה איתו עריכת וידאו כדי לך לקחת שני מעבדיםלי דוקא היה מחשב מבוסס על שני פנטיום 3 1000 מה"צ וזה לא עזר בכלל בעריכת ודחיסת וידאו, להיפך, ה-ALL IN WONDER שלי הפסיק להקליט ברגע שהתקנתי ב-win2k את התמיכה בריבוי מעבדים. זה אומר שיש מקרים שבהם שני מעבדים הם לא יתרון אלא אפילו חיסרון ועדיף להשקיע בלוח אם איכותי, יותר זיכרון (אווווווץ' זה ממש הרבה כסף היום ! ! !) ומעבד חזק ומהיר מסדרת ה- athlon xp.
פורסם 2002 בינואר 2423 שנים תלוי מה תעשה עם המחשב אם הוא בעיקר למשחקים אז מעבד אחד אם אתה עושה איתו עריכת וידאו כדי לך לקחת שני מעבדיםלא נכון, כי בכל מקרה שני מעבדי פנטיום 3 1GHZ יהיו איטיים יותר מ Athlon XP 1900...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.