עבור לתוכן

למכור את הGTS 640 MB של XFX ב1600 שקל ?

Featured Replies

פורסם

הכי קטע שהבנאדם שקנה ממך את הכרטיס הוא עכשיו מצטרף לפורום ורואה את הת'ראד הזה :lol: :lol: :lol:

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות, אבל בכל מקרה זה באמת בעיה שלו שלא בדק את מצב הכרטיסים בשוק.

• תגובות 41
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממש צדיק אתה

בכל מיקרה אם מכרתה ב1600 שקל ואתה קונה כרטיס יותר יקר כי הGTS החדש אמור להיות יקר יותר זאת מבחינתי טיפשות גדולה

בו נגיד לצורך הדיון הGTS החדש יעלה 1800 שקל -אז תשלם עוד 200 שקל אחרי שמהתחלה קניתה כרטיס במעל 2000

ובנתיים אתה תבזבז זמן עד שהחדש יגיע כי לא תוכל לשחק אם כרטיס חלופי

בקיצור לא בדיוק עסק טוב ואני לא מבין למה אתה צריך יותר ביצועים מי 8800GT

פורסם

זהו רק ההתעסקות בכל זה שווה זמן וכסף..שהוא ישיג את הכרטיס החדש הוא לא ישים לב להבדל בכלל במשחקים.... ומוזר לי שמי שקונה כרטיסי מסך מסוג 8800 לא יודע מה המחירים בשוק ומוכן לשלם 1600 לדעתי לא יכול להיות שהכרטיס נמכר ב 1600.. בפורום אפשר לרשום מה שעולה בראש לך תוכיח שזה נכון הוא גם יכל להגיד שהוא מכר ב 3000

פורסם
  • מחבר

זהו רק ההתעסקות בכל זה שווה זמן וכסף..שהוא ישיג את הכרטיס החדש הוא לא ישים לב להבדל בכלל במשחקים.... ומוזר לי שמי שקונה כרטיסי מסך מסוג 8800 לא יודע מה המחירים בשוק ומוכן לשלם 1600 לדעתי לא יכול להיות שהכרטיס נמכר ב 1600.. בפורום אפשר לרשום מה שעולה בראש לך תוכיח שזה נכון הוא גם יכל להגיד שהוא מכר ב 3000

אתה ממש סתום אה .. אין לי סיבה לשקר חתיכת מפגר.. גם ככה הפסדתי כסף אבל ככה זה הסיבה היחידה שבגללה עשיתי את כל העניין ושאני מוכן להשקיע עוד קצת זה שברגע שהGTS יכנס לשוק במוקדם או מאוחר המחירים של ה-GT ירדו קצת או הרבה אף אחד לא נביא כאן , ההבדל יראה לא בזמן הקרוב אלה בהמשך במיוחד בכל עניין התמיכה בדיירקט 10 ה8800 תמכו בזה אבל לא באופן מושלם הכרטיסים החדשים באים אם כל הבעיות מה שעוד מכרתי את הכרטיס שלי כי אם לא הייתי מוכר אותו עכשיו עוד שנה הוא לא היה שווה גם800 שקל אבל הGTS החדש ישמור על הערך בצורה הרבה הרבה יותר טובה הדבר היחיד שגרם לי לעשות את כל העניין הוא שרכשתי בזמן לא טוב קצת לפני שהGT יצא מה שביאס קצת אבל תקנתי את הטעות כרגע אני יצתרך להוסיף משהו כמו 400 שקל אבל זה יהיה שווה אל רק בגלל הביצועים אלה יותר בגלל שמירת הערך של הכרטיס ברור שהערך ירד וירד מאוד אבל לא כמו הכרטיס הישן שלי ודרך אגב לא לשחק שבועיים שלוש לא יהרוג אותי אני גם ככה עובד כל יום מ8 בבוקר עד 6-7 בערב אז אני דיי עייף כל זה ישתנה עוד מעט ועד אז כבר יהיה לי כרטיס חדש תודה לכל מי שעזר לי בעניין כל מי שמעלה ספק הוא באמת אידיוט אין לי מה לשקר ..אם הייתי מוכר ב1300 הייתי כותב את זה בהתחלה ואם שווה למכור במחיר כזה.. בכל מקרה אני שמח שהצלחתי להתקדם בעניין וזהו תודה לכולם :xyxthumbs:

פורסם

מכר או לא מכר ב1600 שקל זה פחות מעניין

מה שאמרתה בהתחלה נכון מאוד

וגם לי היתה תקופה כזאת שתמיד רציתי לשדרג

אבל לומדים אם הגיל שזה בולשיט אחד גדול

יש שלב שהמחשב ישן כבר ובמקום לשדרג הרבה פעמים אפשר לקנות קונסולה יחסית ישנה ולקבל עוד משחקים שאין במחשב

והמחשב ישמש לדברים אחרים חוץ ממשחקים

אבל שדרוג של כרטיס חזק בחזק אחד זה פשוט מיותר

הרוב המוחץ של המשחקים רצים מצוין על ה8800GTS-640

ולשדרג רק לקבל עוד קצת גרפיקה שגם ככה מצוינת ולבזבז זמן וכסף על זה פשוט אידיוטי

אנשים צריכים ללמוד להוריד הגדרות -כי בלי זה המחשב שנקנה בהתחלה ב5000-6000 שקל יעלה בסוף החיים שלו מעל 10000 אם כל השידרוגים

אלה יותר בגלל שמירת הערך של הכרטיס ברור שהערך ירד וירד מאוד אבל לא כמו הכרטיס הישן שלי ודרך אגב לא לשחק שבועיים שלוש לא יהרוג אותי אני גם ככה עובד כל יום מ8 בבוקר עד 6-7 בערב אז אני דיי עייף

אין דבר כזה שמירת ערך של כרטיס מסך

כבר בקניה כל עוד אתה לא חנות הערך יורד משמעותית ברוב המוחץ של המוצרים האלקטרונים

יש מיקרים נדירים כמו הWII כרגע בארצות הברית שהערך למשומשים עלה אבל זה זמנית ומיקרה די נדיר

חוץ מיזה כמו מעבדים\קונסולות\טלוויזיות\מצלמות ומה לא ברגע שהביקוש יורד או יוצאים דגמים חדשים או בגלל התחרות

המחירים יורדים משמעותית ובדרך כלל מהר מאוד

לפני בערך שנתיים אם אני זוכר טוב ה3800 היה נחשב מעבד מאוד חזק ועלה הרבה

היום הוא עולה 300 שקל לחדש באריזה בחנות ותחשום כמה קצת למשומש

כרטיסי מסך בכלל מתחלפים מהר מאוד

עוד כמה חודשים אמור לצאת סידרת ה9XXX ובטח יצאו עוד כמה 8800 בדרך

בקיצור מבחינתי זה שטות

ואני החלטתי לקנות מחשב בלי לשדרג בכלל לפחות ל3 שנים

אז תכננתי אותו מאוזן וחזק מספיק ואני בעתיד יצתרך להוריד הגדרות אבל אני יבזבז בערך 6000 שקל ב3 שנים העלו ולא הרבה יותר

פורסם

רגעת ץן לי להבין. קנית כרטיס לפני חודשיים. הכרטיס בשוק שנה וחצי בערך.

עד לפני שבועיים זה היה הכרטיס השלישי הכי חזק שקיים ואתה רוצה להחליף אותו?

אחי, מה עובר עליך? הכרטיס הזה יחזיק לך על הגדרות גבוהות עוד מינימום שנה!!

עזוב אותך כרטיס חדש.

פורסם

בבקשה תנעלו... הדיון הזה גולש יותר מדי לרמה נמוכה מדי...

הוא בסף הכול רצה לדעת אם טוב למכור כרטיס ב-1600 ולקנות כרטיס יותר טוב, וזהו. הוא הגיע להחלטה ודי לשגע לו את השכל ולרדת עליו.

לפי דעתי בכל מקרה אם הוא קונה את ה-8800GT הוא יוצא ממש טוב אבל אם הוא מחכה זה כבר החלטה שלו..

בקיצור מוצה.

פורסם

הוא לא היה צריך לפתוח תדיון מהתחלה כי גם ככה ידע מה הוא רוצה

פורסם
  • מחבר

את הצודק שערך של כל דבר יורד הכוונה שלי היתה כזו כמו שאמרתה שהכרטיס בשוק כבר שנה וחצי ועכשיו החליפו אותו בגלל זה גם אני החלפתי כי אני קונה כרטיס "חדש" שרק נכנס אל השוק ובגלל זה הוא ישמור על הערך יותר זמן.. תסכים איתי שהערך של הכרטיס שהיה לי היה יורד ל800 שקל +- עוד חודש\חודש וחצי ולעומת זאת גם אחרי שיוציאו כרטיסים חדשים וזה יקרה עוד הרבה זמן... חודשיים שלוש (ללא עיכובים ולפעמים יש עיכובים של חודשים) גם אז הערך של הכרטיס לא יפול כמו שהוא נפל.. ומה שאני מנסה להסביר שאהרבה ממכם לא הבינו......

אנוידיה הוציאו כרטיס ב1500 שקל שיותר טוב מכרטיס ב2300 זה מה שגרם לנפילה.. לא שום דבר אחר הכרטיס החדשים שיצאו יעלו 3000 ומעלה סדרה 9 ואני לא מעוניין להשקיע כל כך הרבה.. זה רבה אחרת לגמרי ושוב אני יודע שהערך עדיין ירד אבל לא יקרה שום דבר שאפילו דומה לנפילה שעשו עם ה-GT ופשוט חיסלו את שוק ה-GTS 640/320 פשוט חיסלו אני לא חושב שמשהו כזה יקרה לפחות בשנה הקרובה .. עכשיו אני מקווה שכולם הבינו אם יהיה ארפשר לא לנעול ביום הקרוב רק שיגיבו וזהו אתם יכולים לנעול תודה רבה לכולם :-\

ולא לא ידעתי בגלל זה שאלתי.. אם ידעתי אז מה היה הקטע כל האנשים שמעשעמם להם.. וסתם מגיבים תגובות מפגרות תחסכו מכולנו אתם סתם מורידים את התרד לרמה נמוכה..

פורסם

תיראה אתה יכול לחלום שלא יקרה אותו הדבר אבל בפועל תמיד קורה אותו הדבר

אז היום ה8800GT הוריד את הGTS הרגילים

עוד כמה חודשים יכול לצאת אפילו 9800GT

AMD הוציאה מהר מאוד את ה3870 וה3850 אחרי הHD2900פרו

אז נכון זה לא כזה דרסטי

אבל עדיין כרטיסים חדשים תמיד יוצאים

במהלך שנה אחת תאורטית יכולים להוציא 2 סדרות כרטיסי מסך

עוד שנה אנחנו יכולים להיות כבר בסידרת 10XXX

פורסם

הדיון ננעל וRoN XxX קבלת אזהרה על שפה לא נאותה

בפורום שלי לא יהיו בעיות משמעת

פורסם

בנוסף לאזהרה יש לבחור מיוט לשבועיים על הקללות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים