עבור לתוכן

מפרט למשחקים, עיבוד תמונה וסרטי HD סביב ה 8,000 ש"ח וללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

אם לא ידעתה זאת, אז עכשיו תדע :

הINFINITY מתאים גם למעבדי AMD וגם למעבדי אינטל.

בקשר למפרט שהרכבתה, לוח אם P5K ממש מיותר ויקר.

ואני שמתי שני דיסקים קשיחים של 320GB ואתה שמתה אחד של 500GB. (הוא ביקש כמה שיותר מקום.)

• תגובות 36
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הא אוקיי, מצטער לא ידעתי, אבל בכל זאת הייתי לוקח את ה8800GT על הGTS באמת ההפרש שלהם לא מצדיק את הביצועים, שאר המפרט שלך באמת מעולה.

פורסם

הוא מצדיק, למה? כי הGTS עוקף את הGTX.

פורסם

המפרט של The Prophet יהיה עדיף!

גם הכרטיס וגם הלוח!

הלוח ששמת יקר מידי!

אפשר ב30 שקל להוסיף לו כרטיס עם 4 יציאות USB!

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=488

זאת אומרת שבין ההפרשים של הלוחות אם, אפשר לקחת 5 כאלה ואז יהיו לו עוד 20 יציאות ועוד עודף ביד

פורסם

הוא מצדיק, למה? כי הGTS עוקף את הGTX.

אז מה אם הוא עוקף את GTX זה בדיוק עו 2-5 FPS יותר מGT

הנה תגובה של מנהל תתווכח גם עם זה?

הGTS החדש לא רחוק מידי מהGT ולא שווה להשקיע עליו

חבל על הכסף

פורסם

אין לך שום טעם לקחת את ה-8800GTS G92 כל עוד יש את ה-8800GT G92 OC2 של BFG.

בקשר לספק אין לך שם טעם לקחת 600W, ה-520W של CROSAIR יתאיםלך (והוא אפילו מעל לצרכים שלך, על תסתכל על כמה וואט הספק, זה לא העיקר בספקים.

פורסם
  • מחבר

אין לך שום טעם לקחת את ה-8800GTS G92 כל עוד יש את ה-8800GT G92 OC2 של BFG.

בקשר לספק אין לך שם טעם לקחת 600W, ה-520W של CROSAIR יתאיםלך (והוא אפילו מעל לצרכים שלך, על תסתכל על כמה וואט הספק, זה לא העיקר בספקים.

נכון הוואט הוא לא העיקר בספקים, יש עוד נתונים ואמינות של ספק שזה לא פחות חשוב, ואני במיוחד מעדיף אמינות מעל הכל

כי הפעם אני קונה ספק ומארז במטרה שילכו איתי שנים רבות ומקווה שאחליף 3 פעמים או יותר את כל המערכת פרט לספק והמארז.

לכן אי אפשר לדעת מה אשים במערכת בעתיד ולכן אם שני הספקים זהים מבחינת אמינות, מחיר ושאר הנתונים פרט להספק שלהם, אז למה

כולם אומרים שה-520W של CROSAIR עדיף ה- OCZ GAMEXSTREAM 600W ?

ותפסיקו להגיד שזה בגלל שאני לא צריך 600W, אומנם נכון לעכשיו אני לא צריך אבל אם שניהם אמינים וטובים באותה מידה אני מעדיף 600W מין הסתם!

אז בבקשה כדי שאקנה בראש שקט, האם באמת מסתתר משהו שאני לא יודע שבגללו ה CROSAIR 520W עדיף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים