עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד למשחקים ולעיצוב גראפי - עד 10,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

בכוונתי להחליף את הנייד הנוכחיי בנייד חדש.

אין לי מחשב אישי ולכן הנייד צריך להיות תחליף.

15.4 אינצ' לפחות. 8600M לפחות.

אם יש לכם הצעות.

בינתיים אני מתלבט בין ה1720 של DELL ל1730XPS שהוא מעבר לתקציב.

עוד רעיונות

[move]תודה. [/move]

• תגובות 49
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגדיר עיצוב גרפי.

עיצוב גרפי - כמקור פרנסה?

פורסם
  • מחבר

תגדיר עיצוב גרפי.

עיצוב גרפי - כמקור פרנסה?

כן, אם כי כרגע אני עובד שכיר ולכן אני עובד על מחשבי החברה. המחשב יהיה הדרך שלי החוצה לכשאחפוץ בכך.

העיסוק העיקרי שלי זה אנימציה 2D ווידאו (AFTER) כאשר השאיפה שלי היא להכנס לעולם התלת בעתיד.

פורסם
  • מחבר

מישהו מכיר / התנסה ב-

Satellite X200-18H Toshiba?

פורסם

בשביל עיצוב גרפי אתה לא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד (עדיפות לכרטיסי Quadro).

אל תקנה מסך 17 אינצ' אלא אם אתה יודע שהניידים הללו בעצם לא ניידים (בגלל הגודל והמשקל).

אם אתה מעוניין בנייד 15/15.4 אינצ' למשחקים, המלצתי לך -

1. Asus G1S-A1 בקטגוריה הזו הוא מריץ משחקים הכי טוב בזכות זכרון ה- DDR3 בכרטיס מסך, אבל בא עם שנה אחריות ואיני יודע את טיבו של היבואן.

2. Acer 5920G עם המפרט הכי חזק שאתה יכול להשיג (בכל מקרה כרטיס המסך מגיע עם זכרון DDR2), רכשתי לעצמי אחד לפני זמן מה, מריץ משחקים ברמה סבירה, עם אוברקלוקינג קל לכרטיס המסך, מגיע לביצועי ה- Asus, ומריץ כל משחק ברמה מעולה (אך עדיין לא כמו מחשב נייח לגיימרים), עולה כ- 2Kש"ח פחות מה- Asus והיבואן שלו זה ניופאן (מגיע עם שנה אחריות אבל אפשר להרחיב ל- 3 שנים)...

Dell 1520 .3 כמובן שגם עם המפרט הכי חזק שאפשר להשיג, אין לו כל יתרון על השניים האחרים, אני לא אהבתי את המראה שלו...

אם אתה מעוניין בנייד לעבודה, עיצוב גרפי -

לך על Lenovo ThinkPad T61p עם המפרט הכי חזק שתקציבך מאפשר לך (ודא שהמפרט כולל כרטיס מסך Quadro FX 570M)

פורסם

אופציה מענינת נוספת שצריכה עוד כמה שקלים בודדים יהיה מקבוק פרו.

ליביו

פורסם

ליביו

השאלה אם הוא ירצה בעתיד לעבוד על 3D מקס.

פורסם
  • מחבר

ליביו

מקבוק הוא נפלא. אבל מעצם עיסוקי לא אוכל ללכת לשם.

פורסם

השאלה אם הוא ירצה בעתיד לעבוד על 3D מקס.

ומה הבעיה להריץ 3D מקס על מק?

חומרה יש - (8600GT - כנדרש, ואינטלי למהדרין שתומך בWINDOWS מצוין)

ליביו

פורסם

ליביו

בוט קמפ ופרלל, זה לא פתרון ראלי. ספיישל לתוכנה כמו 3D מקס.

פורסם
  • מחבר

ליביו

אני לא לגמרי משוכנע לגבי ה"מצויין"

פורסם

ליביו

אני רואה במוצרי אפל (מק, אייפוד וכו') מיותרים למי שלא מעוניין במטרה של "תראו יש לי אפל". אפשר לקנות בזול יותר מוצרים טובים יותר.

בקשר לכרטיס מסך, לעריכה גרפית ה- Quadro FX 570M יהיה עדיף על ה- GeForce 8600M GT.

פורסם

זה ממש לא נכון.

iMovie - עורך סרטים של אפל.

הרבה הרבה יותר טוב מכל הpinnacle studio למיניהן [סתם לקחתי פינקל לדוגמא]

iMovie לא צריכה רינדור של מה שעשית בכדי לראות מה קורה עם הסרט, פשוט לוחצים על play וכבר ניתן לראות איך הסרט נראה,

כאשר בתוכנות אחרות אתה חייב לרנדר לפני הרצה, פעולה שלוקחת המון משאבים - ובעיקר - זמן, שהוא חשוב לא פחות.

וגם בהרבה תוכנות אחרות הן מובילות אם כי אני פחות בקיא מאשר iMovie.

-----------

בקשר לעריכה גרפית -

אני יודע שסדרות הquadro והמקבילה של ATI - לא שימושיות לרינדור דו מימדי, ועל כן - הפלאש יורד מן הפרק.

בקשר לAFTER, אני חושב ששוב - העניין המרכזי הוא בכח העיבוד [מעבד] וכמות הזיכרון.

ועל כן עדיף לקנות לדעתי 8600GT יחס עם כפול ליבה חזק ולפחות 2GB של זיכרון.

פורסם

נגיד שאולי למקבוק פרו ולאייפודים זה נכון , אבל ניקח את המקבוק לדוגמא.

מחשב 13 אינץ שמקביל בערך לxps של דל בגירסאות בלי המאיץ של nvidia וכמעט פר כל קונפיגורציה זול ממנו ב1000 ש"ח , איך זה?

ולא , מחשב מקביל של msi לא נחשב קרוב לאותה רמה.

ליביו

פורסם

קודם כל, Lost Spirit - מה שהזכרת לגבי iMovie נשמע שקול לגמרי ל preview של תוכנות עריכה כמו Premiere Pro, שבעצם מהווה רנדור זמן-אמת.

דווקא pinnacle studio שהבאת לא דוגמא כזו טובה, כי היא תוכנה מצומצמת (מתחרה של Premiere Elements ולא מגיעה לרמות של Avid Xpress Pro או Premiere Pro, שלדעתי מאפשרות זמן אמת בדיוק כמו iMovie. תקן אותי אם אני טועה).

אני לא יודע איך זה עובד בניידים מבחינת אפשרות לשדרג כרטיס מסך, אבל כל עוד נושא התלת מימד מעורפל כל כך, לא כדאי ללכת על quadro בכלל. למרות ששימוש נוסף ליכולות openGL יתקיים בעריכת וידאו בפילטרים הספציפיים שתומכים בכך, כרטיסי mid-range או entry level של Quadro או FireGL נותנים יתרון זניח מאוד על פני כרטיסי גיימינג בעריכת וידאו. (כך שלפני העיסוק בתלת מימד לא תהיה ממש אפשרות להרוויח מ quadro).

היתרון של כרטיס תחנות עבודה על פני כרטיס גיימינג הוא מאוד (מאוד!) תלוי בתוכנה עצמה. 3DS MAX למשל מנצלת את directx בצורה מעולה על פני openGL, כך שכרטיס כמו Geforce 8800GTS הישן מסוגל להגיע לרמות של Quadro FX 4500 מבחינת ביצועי מהירות. אז למרות שכרטיס תחנות עבודה נותן יותר פיצ'רים שקשורים ל openGL מבחינת איכות התצוגה ב viewports (שהודות לתמיכה ב directx לא מראים שיפור ניכר בהרבה בתצוגה), התמורה למחיר של 8800GTS (ואפילו של 8600GT), היא פנטסטית.

- במאיה לעומת זאת הדבר שונה לגמרי, מאיה על הפנים ב directx אבל מצויינת ב openGL ומצריכה כרטיס תחנות עבודה כדי לראות שיפור אמיתי.

מכאן, שכל עוד נושא התלת מימד הוא עניין לעתיד ולא כ"כ סגור לגבי התוכנות שיהיו בשימוש, אם אפשר כרגע להמנע מ quadro ולשקול אם לשדרג אליו מאוחר יותר - זה עדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים