עבור לתוכן

צריך את דעתכם על מפרט למשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום היום אבא שלי הפתיעה אותי וקנה לי מחשב חלקי אני צריך את דעתכם

מעבד - lga775 dual core 3 /2x2m/800 mhz

לוח אם - gigabyte ga-vm900m retail

מארז +ספק כח

קרור למעבד - igloo 5062s 775 p4 black plate

זכרון- stt ddr2-667 1g/s-rigid

אכשיו אני רוצנ לדעת מה אתם חושבים על הלוח אם,מעבד ובנוסף אני רוצה להוסיף זכרון והארד דיסק.

ואני צריך הצעה לכרטיס מסך

תודה!!! [br]פורסם בתאריך: 2.12.2007 בשעה 15:36:12

אני ממש צריך את העזרה שלכם בקשר למעבד והלוח אם.

זה המעבד הוא טוב?

http://vilcom.co.il/shop/product_info.php?cPath=29_30&products_id=259&osCsid=af99958407f3bfabe4ad87dc4d445355

פורסם

זה גרוטאה נוראית.

חבל שאבא שלך לא מתייעץ לפני שהוא שופך כסף, כי את המחשב הזה לא הייתי נותן לשונאים שלי לקנות. חבל. אפילו לא צריך להתייעץ, יש לנו מדור מפרטים מומלצים בשביל זה, לא צריך אפילו להירשם לפורום. חבל.

המחשב מבוסס על מעבד פנטיום D - אף אחד כבר קרוב לשנתיים לא קונה מחשב שמבוסס על המעבד הזה. קונים CORE 2 או ATHLON X2. יש דגמים שלהם שעולים אותו דבר כמו הפנטיום העתיק שמכרו לך - בקיצור עבדו עליך.

כמות הזכרון - 1GB - היא מתחת לסטנדרט הנמוך ביותר שמומלץ היום - 2GB, בהתחשב במחיר המצחיק של הזכרונות. כמו כן הזכרונות עושים רושם גנריים.

הלוח אם הוא "מהבזול" - נועד לשוק הנמוך, יגביל בשדרוגים עתידיים. הוא תומך בCORE 2 העדכניים, אבל במהירות באס נמוכה (1066 לעומת הסטנדרט הנוכחי של 1333). הוא מבוסס על ערכת שבבים לא מומלצת.

המארז והספק קרוב לוודאי גנריים.

אני כבר לא יכול לעזור לך. אני רק יכול להמליץ לך, שאם אתה יכול - תחזיר את הגרוטאה המיושנת הזאת וקבל זיכוי.

לגבי כרטיס מסך, אם אתה בכל זאת מחליט להשאיר את התועבה הזאת, אני מציע שתתייעץ בפורום המתאים - פורום גרפיקה.

הנושא ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים