עבור לתוכן

הוט מציגה אינטרנט במהירות של 10 מגה

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3477955,00.html

בתשובה לחבילת ה 8 מגה של בזק, הוט מציגה חבילת אינטרנט במהירות של 10 מגה הורדה (1250Kb/s), ומגה העלה (125Kb/s).

המחירים לתשתית יהיו בסביבו ה 250 ש"ח (שימו לב! ללא תשלום לספקית האינטרנט), מחיר שערורייתי לחלוטין בהתחשב בעובדה ש 8 מגה עולה בדיוק חצי.

מה שמסריח בכל שוק האינטרנט הזה, שהמחירים אינם יורדים כלל כבשאר התחומים לאחר השקת מוצר חדש ומתקדם. המחירים פשוט נערמים אחד על השני, ללא ירידות משמעותיות בחבילות ה"ממוצעות" (אפשר להגיד ש 2.5 כבר ממוצע עם המהירויות האחרונות). השקתם חבילת 10 מגה? תחתכו את המחירים של שאר החבילות, תנו לאנשים להנות יותר מהאינטרנט שלהם באותו מחיר. כנ"ל נזק.

האם שוק האינטרנט בישראל מתחיל סוף סוף להזיז את עצמו? תוך חודש וקצת מהירות האינטרנט המקסימלית המוצעת כמעט והוכפלה, ולאחר שבזק תשיק את ה ADSL2+ (עם קצבים תיאורטיים של עד 24Mbit) שלה, אני מצפה למלחמה קצת יותר רצינית.

נחיה ונראה.

פורסם

המחיר לא מצדיק את זה בכלל. היום למי יש אפשרות לשלם כזה הרבה ועוד על מוצר שהוא לא מקבל בשלמותו?(חסימות של הספק, איטיות לחול וכו)

אני בקרוב מבטל את ה 7 שעשיתיMB סתם בזבוז ולא משתלם אני לא מקבל את המוצר שעליו אני משלם נטו! רק 10 % מתוך 100%!

נ"ב לפי דעתי ה UPLOAD צריך להיות ככה בחבילת מינימום של 1.5 לפחות אם הם רוצים להתקדם אז שיתקדמו באמת!

פורסם

כל עוד זה לא עם 014 באמת אין שום טעם בשדרוג מאחר ו-012 חוסמת פורטים בדיוק כמו שאר הספקיות.

פורסם

לפי דעתי הם היו יכולים לעשות את זה גם קודם, וכשהם עשו 7MB הם ראו שהם יכולים יותר, אז אמרו יאללה בואו נעשה 10.

לפי דעתי יהיו עם זה טונה של בעיות ולאיזה 80% מהארץ זה לא יהיה אפשרי, אבל באמת טוב שיש התקדמות...

פורסם
  • מחבר

התשתית של הוט היא לא כמו התשתית של בזק אשר בה, אספקת שירותי אינטרנט תלויה במרחק המנוי מהמרכזיה.

אצל הוט, היכן שיש תשתית כבלים (זה הקאצ', לעומת בזק, להוט יש מספר איזורים שלא מחוברים לרשת הכבלים מטעמי חוסר כדאיות כלכלית), אין בעיה לספק כל מהירות אינטרנט (עד 60 מגה, שזאת המגבלה של הטכנולוגיה אם אינני טועה).

פורסם

אכן כן,הוט אומרים שכ-98% מהארץ בעצם יכולה להתחבר למהירות 10Mbit כבר בזה הרגע..

אני גר בקריות באזור טוב סה"כ וגיליתי שאפילו 5Mbit אני לא יכול ככה שהעניין הזה של השתית בהחלט נותן יתרון גדול להוט לדעתי

פורסם

מישהו יודע באיזה חברה אפשר כבר ליקנות את חבילת ה10MB ? או איפו אפשר ליקנות את חבילת ה8MB ? וגם מה ספקית האינטרנט הכי טובה בישראל שלא חוסמת משחקי רשת כמו WARROCK.NET ?

פורסם

its about figgin time

פורסם

ArtyPP,

נו בחייך..יש דיון ענק על הספקיות ומאודדדד קל ושפוט להבין שהטובה ביותר כיום היא 014..

כעיקרון 10Mbit לפי הפרסומים אפשר רק עם 012...

עם 014 נדמה לי אפשר מקס' 8

פורסם

יקר מדי!

(אני נשאר ב 7 :) )

אבל אני שמח שהעניינים מתחילים לזוז במדינה שלנו מבחינה תשתיתית לפחות.

ואני מקווה שספקיות האינטרנט ירכשו עוד רוחב פס על מנת לספק את הדרישה שרק הולכת וגדלה מכיוון הציבור.

ורוחב פס בגודל 10MBIT באמת יתחיל להתנהג כמו שצריך,

ושאנשים לא ירגישו שהם נדפקים וסתם משלמים על חבילה של 10MBIT

ובסופו של דבר מורידים בממוצע של 1.5 כשמדובר בגלישה, P2P, והורדות מחו"ל.

פורסם

יוזמה מבורכת וסוף סוף שוק האינטרנט המהיר מתעורר קצת וצובר תאוצה אחרי תקופת תרדמת מסוימת, בכל מקרה המחיר כרגע הוא לא כדאי לדעתי.

ודבר נוסף, 10 מגה זה הכל טוב ויפה אבל על קו כזה צריך לתת אפלוד של לפחות 2 מגה.

פורסם

עכשיו השאלה הנותרת היא כמה זה יעלה אצל הספקיות..

פורסם
012, ספקית האינטרנט הראשונה שהזדרזה להציע חבילת גלישה בקצב החדש, מבקשת עבורה 155 שקלים בחודש.

ככה שאנחנו יכולים לצאת מתוך נקודת הנחה שזה יהיה 150+- גם בשאר הספקיות

פורסם

אריק,

האם יש כבר מחיר טוב יותר אצל הוט מאשר ה-150 ש"ח לחודש אצל הוט לחבילת ה-7 מגה?

פורסם

עד כמה שאני יודע, לא. (ושידרגתי ל-7 ממש לפני מס' שבועות)

ה-7 עולה 149 ש"ח , או 139 אם אתה מנוי לטלוויזיה בכבלים.

זה כמובן המחיר הרשמי, אני מניח שתמיד יש את כל החברה בשימור לקוחות, שיורידו את המחירים לכל מי שמתקשר וצועק קצת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים