פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים שלום בזמן האחרון אני מתלבט לגבי קניית מחשב חדש,ההתלבטות הגדולה שלי היא לגבי הכרטיס מסך....רוב הסיכויים שאני הולך על הX1950P.אני מנסה לעשות את מיטב מאמציי כדי להורידכסף מהמפרט כי התקציב שלי לא גדול בכלל.בקיצור,ראיתי בזמן האחרון גרסה של הPRO עם קירור פאסיבי...ב-650 ש"ח,לעומת הכרטיס הרגילעם קירור אורגינל שעולה 780 ש"ח [מאוורר] והשאלה שלי היא,האם הכרטיס עם הקירור הפאסיבי מציג תוצאותיותר טובות מאלה של הכרטיס עם הקירור האורגינל,למה הכרטיס עם הקירור הפאסיבי עולה פחות ?והאם אכן שווה לקנות אותו ?בתודה מראש,ניב
פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים לא אמור להיות הפרש גדול בינהם וכעיקרון הם זהים מלבד עניין הקירור.קירור פסיבי זה כמובן אומר שקט באופן מוחלט אבל גרוע מאוד עד בלתי אפשרי באוברקלוק וטמפ' גבוהות מאוד גם אם יש לך מארז מאורר יחסית.קירור אקטיבי אומר ההפך אבל רועש כמובן
פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים לי אין מושג לגבי הכ.מסך הסצפיפי הזה אבל ה-6600 שלי במנוחה על 70 מעלות למשל.מצד שני זה רק מספר מבחינתי כי מעולם לא היו לי בעיות לא במנוחה ולא במאמץ (אין ארטיפקטים ואין הפרעות בתמונה ואין שום דבר)
פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים נראה מעולה עם קירור מצויין. תשים עליו מאוורר 80 או 92 שקט והקירור יהיה מעולה גם.
פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים יש לו מארז ג'נרי לפי המפרט שלו..לא מתכון מומלץ בכלל יחד עם כ.מסך חזק עם קירור פסיבי. לדעתי הוא יהיה חייב לשים עליו קירור אקטיבי בצורת מאורר 92mm למשל
פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים מחבר יש לו מארז ג'נרי לפי המפרט שלו..לא מתכון מומלץ בכלל יחד עם כ.מסך חזק עם קירור פסיבי. לדעתי הוא יהיה חייב לשים עליו קירור אקטיבי בצורת מאורר 92mm למשלאם הייתה קורא את הפוסט הראשון שלי הייתה מבין שאני הולך לשים את הכרטיס במחשב חדש.בקיצור,תודה לכולם על התגובות כנראה אני יקנהאת הכרטיס בנפרד מהמחשב.אם אתה ממליצים לשים מאורר על הצלעות קירוראנ יקנה מאוורר שקט,וככה יצא לי הכי משתלם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.