עבור לתוכן

מה דעתכם על המפרט הבא ב4.5K?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

לא רוצה להשמע מציק, אבל אפשר לקבל הסבר למה? זה מעניין אותי

פורסם

הP35 DS3L עדיף.

יש מצב שתינמק ? או שאצלך הכל עובדות.נקודה.

פורסם
  • מחבר

אז אפשר לקבל תשובה?

ועוד שאלה, במה יותר טוב בP35 מאשר הP31 של ג'יגבייט? אם זה עוזר במשהו אז אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק.

פורסם

בABIT יש באגים בביוס. לכן, הוא לא מומלץ.

פורסם

הP35 DS3L עדיף.

אם זאת התגובה שלך אז אתה כנראה לא מבין הרבה במחשבים

הלוח של אביט עולה על הגיגה בייט בכל אספק נקודה!!!! ולא רוצה להתווכח איתך

אז יאללה לך תפרסם את TMS במקום אחר

[br]פורסם בתאריך: 3.12.2007 בשעה 21:53:13

אוקיי תודה.

לא רוצה להשמע מציק, אבל אפשר לקבל הסבר למה? זה מעניין אותי

אין הסבר כי אין לו מושג

עשרות אתרי חומרה השווי בין 2 הדגמים האלו והאביט לקח בגדול

הרבה דגמים של אביט פחות טובים אבל שלושת ה IP35 שלהם פשוט מעולים!!!!!!!

תקרא ביקרות בחול

פורסם

למה אתם רבים?

הבחור ביקש עזרה ואתם עושים משחקי אגו

לגבי הלוחות אם, ה ABIT IP35-E לא נופל מהגיגהבייט באיכות, יש לו בעיה אחת בביוס שהוא עושה ריסטרס כפול (נדלק - נכבה - נדלק או משהו כזה) אבל לפי מה שהבנתי עידכון ביוס מהאתר של אביט מסדר את זה ועוד משהו שאין לו חיבור COAX בכרטיס קול מאחורה, אבל זה לא רלוונטי לרוב האנשים כי יש לו אופטי

עומר - אני לא יודע אם אתה חדש פה, אבל לתקוף כל אחד זה יתן לך שום דבר חוץ מאזהרות מהצוות פה. ההיתי מציע לך להרגע בתור עצה חברית.

הP31 מול ה P35 - כמעט אותם ביצועים - הצ'יפסט של P31 פחות טוב לOVERCLOCK אבל הבחור רשם שזה לא השימוש ככה שהוא יכול לחסוך כמה שקלים על הלוח.

פורסם

למה אתם רבים?

הבחור ביקש עזרה ואתם עושים משחקי אגו

לגבי הלוחות אם, ה ABIT IP35-E לא נופל מהגיגהבייט באיכות, יש לו בעיה אחת בביוס שהוא עושה ריסטרס כפול (נדלק - נכבה - נדלק או משהו כזה) אבל לפי מה שהבנתי עידכון ביוס מהאתר של אביט מסדר את זה ועוד משהו שאין לו חיבור COAX בכרטיס קול מאחורה, אבל זה לא רלוונטי לרוב האנשים כי יש לו אופטי

עומר - אני לא יודע אם אתה חדש פה, אבל לתקוף כל אחד זה יתן לך שום דבר חוץ מאזהרות מהצוות פה. ההיתי מציע לך להרגע בתור עצה חברית.

הP31 מול ה P35 - כמעט אותם ביצועים - הצ'יפסט של P31 פחות טוב לOVERCLOCK אבל הבחור רשם שזה לא השימוש ככה שהוא יכול לחסוך כמה שקלים על הלוח.

עידכון ביוס אח שלו יודע לעשות??? גם לי יש את הלוח הזה ולי אין שום בעיות שאתם מתארים כאן זה סתם גיגה בייט לנד ללכת אחרי העדר

מה הסיפור קניתי אותו בפנדה ואני מרוצה ממנו!!!!

אני לא תודף נהפוך הוא מעצבן אותי שהוא מבטל כל אחד בלי לחשוב פעמיים וזה מרגיז אם זה לא כמו המפרט שלו או כמו המפרט של חבר שלו או לא מהחנות שהוא נותן ישר הוא מתפלת ומגיב אגרסיבי

הוא לא טוב מאחריםן ולא חכם מאחרים והתגובות שלו רק מראות את זה וזהו!!!!!

אין שום סיבה לתקוף אחלה פורם בוא נשמור עליו כזה!!!

פורסם

Omer32, תראה לי תגובה אחת אשר אמרתי את המילה TMS בפוסט הזה. אולי תפסיק לדבר שטיות?!

יש לי הסבר לכן, מהו? הלוח אם מלאה בבגים בביוס שלו, לכן למי שלא יודע לעדכן את הBIOS תהיה בעיה, לכן אני ממליץ למשהו אחר שאין בו בעיות.

ובפעם הבאה תשמור על הפה שלך.

אכן, אפשר לשקול את המעבר לP31 אבל אני תמיד מעדיף להמליץ על מה שיותר חדיש. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים