פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים אני לפני קניית לוח חדש ואני כנראה הולך על הGigabyte GA-P35-DS3L ובעצם בעוד ב65 שקל ככה אפשר לשדרג ל P35C שתומך בDDR3 עד 4GB וגם יש לו כרטיס קול של ACL889 לעומת ה888 של הP35 הרגיל.אז כמה שאלות:1.השאלה העיקרית - האם ניתן יהיה לפצות על הרוחב פס הגדול של הDDR3 בכמות זיכרון גדולה יותר של DDR2 מבחינת ביצועים?כלומר האם הביצועים של 2GB DDR3 יהיו שווים לכמות מסויימת(גדולה יותר כמובן) של זיכרון מסוג DDR2?מתי אתם מעריכים שמחירי DDR3 עם תזמונים טובים ותדר טוב יהפכו לנורמליים?אני יודע שרובכם פה לא ממליצים לקנות לוח שתומך בDDR3,אבל למה לא בעצם?האם זה לא יהפוך את המחשב ליותר מותאם לעתיד וייתן למשתמש זיכרון הרבה יותר מהיר בעוד 2-3 שנים ככה?2.לגבי הכרטיס קול...האם זה נכון שהACL888 לא תומך בסאונד מכונני BLU-RAY וHD-DVD לעומת הACL888 שכן?(עוד הכנה לעתיד)
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים שוב , לסוג הזכרונות תדר הזכרונות ותזמוני הזכרונות יש השפעה שולית על הביצועים !אז בשביל מה לבנות על שדרוג זכרונות ?שנהיה חייבים להשתמש ב-DDR3 והמחיר יהיה שפוי , נעבור ל-DDR3 (ולא בגלל הביצועים)
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים מחבר שנה זה טווח זמן גדול שלא כדאי להתחשב בו?? מי שירצה עוד 2 ככה לשדרג למעבד נהלם יהיה חייב לוח שתומך בDDR3,מה שאומר לקנות לוח חדש וזה בטח גם אז יהיה סיפור של 500 שקל ככה...רק בשביל הDDR3.אז לא שווה להשקיע עכשיו עוד 70 שקל ולקבל תמיכה גם למעבדים האלה?
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים ב-70 ש"ח לא תקבל תמיכה במעבדים החדשים , המעבדים החדשים צפויים להגיע עם סוקט שונה למעבד וערכת שבבים חדשה
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים מחבר אתה רוצה להגיד לי שבתוך פחות משנה אינטל מתכוונת להוציא שתי סדרות מעבדים חדשות לגמרי,הפנרין והנהלם??מוזר...
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים אתה רוצה להגיד לי שבתוך פחות משנה אינטל מתכוונת להוציא שתי סדרות מעבדים חדשות לגמרי,הפנרין והנהלם??מוזר...זה באמת חריג אבל זה לא המצאה , זה התשקיף של אינטל !
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים שניכם שוכחים כמה זמן סוקט 775 איתנו.... וכמה סוקטים התחלפו ב AMD...ע"פ התחזיות הראשונות נחלם היה אמור לצאת ב 2009, כנראה באינטל מצאו דרך לקדם את זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.