פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים שאלה אחרונה לפני קניה (תודה על הסבלנות....)אני רוצה להשאיר את המחשב הנוכחי שלי ולחבר את החדש לידו.האם כבל רשת מוצלב ומפצל הם פתרון טוב לדעתכם? (אני רוצה להמנע מ 2 מקלדות ועכברים ואין לי שום צורך לעבוד על 2 המחשבים בו זמנית)המפצל היחיד שיש בTMS הוא של KVM http://tms.co.il/product_info.php?products_id=2415לקנות דגם אחר במקום אחר?
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים למה אתה צריך לעבוד עם שני מחשבים?אם יש לך הארד דיסק שאתה צריך את המידע שלו תעביר למחשב החדשוכן המפצל הזה נראה לי בסדר.
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים אני פשוט אשאיר את המחשב הנוכחי לילדים (שלא יהרסו לי את החדש.... 8) ;D 8)) תודה על כל העזרה - האתר והמשתתפים פה הם לתפארת ! המחשב החדש בדרך !!!
פורסם 2007 בדצמבר 1918 שנים מחבר סליחה על הקפצה .....אני צריך בבקשה את המפרט של פיטר בחנות במרכז ...הרצליה,רמת גן ,תל אביב,רעננה ,פתח תקוה .מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?!
פורסם 2007 בדצמבר 1918 שנים סליחה על הקפצה .....אני צריך בבקשה את המפרט של פיטר בחנות במרכז ...הרצליה,רמת גן ,תל אביב,רעננה ,פתח תקוה .מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?!ראשון גם הולך? אם כן אז skypc/foxpcמרכז מרכז אולי LogicPC, אבל הם לא הכי הכי.. כאילו הם סבירים.. עשו לי בעיות בעבר פשוט.. החנות נמצאת ברמת גן.אה וTMS יש להם מעבדה בת"א לפי מה שזכור לי.. ככה שלא צריכה להיות בעיה.
פורסם 2007 בדצמבר 1918 שנים מחבר ראשון גם הולך? אם כן אז skypc/foxpcמרכז מרכז אולי LogicPC, אבל הם לא הכי הכי.. כאילו הם סבירים.. עשו לי בעיות בעבר פשוט.. החנות נמצאת ברמת גן.אה וTMS יש להם מעבדה בת"א לפי מה שזכור לי.. ככה שלא צריכה להיות בעיה. רחוק לי כפרה !!אני חייב דחוף מחשב...מישהו יכול לעזור בבקשה ?!?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.