עבור לתוכן

פלונטר, ו"לא מגיע בזמן"..

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מפלונטר בקר IDE, דבק טרמי, גריז טרמי, ומצלמת אינטרנט.

כל המוצרים הגיעו אליהם, חוץ מהמצלמה, הם אומרים לי שיש להם בעיות עם היבואן ושזה יגיע רק באמצע שבוע הבא.

הזמנתי את זה ב06.01.2002, וכבר עברו מ-ז-מ-ן- 10 ימי עבודה..

עכשיו השאלה..:

מה אני יכול להגיד להם שיפצו אותי בדרך כל שהיא..

או שילחו לי את שאר הדברים ואת המלמה יותר מאוחר בלי שאני יוסיף להם עוד כסף על משלוח.

או שכדאי לי לבטל את ההזמנה ולהזמין במקום אחר, לממרות שלא שנראה לי שיצא לי יותר יקר בגלל שהדולר המז*ין הזה עולה ועולה ועולה ....

יש הצעות<?

פורסם

בעיה שלהם שיספגו את המשלוח הנוסף?

פורסם

מבחינה חוקית, עד כמה שאני יודע, אם הם חייבו אותך כבר (אפשר לבדוק באתר של ויזה)

אז זה עבירה על החוק אחרי משהו כמו 14 ימי עבודה...

פעם הזמנו מאיזה אתר פאלם 3X כשידענו שאין,אבא שלי התקשר והקליט את האשה שדיברה איתו והתקדם עד למנהל

ואז אמר לו שהוא יכול לשמוע מה האחרים אמרו לו כי כמו שהוא מקליט אותו הוא הקליט גם את הקודמים

בלה בלה בלה

ואחרי שבועיים קיבלנו זיכוי כפול (פעם לחשבון בנק ופעם לויזה(מה שאומר, 1000 שקל חינם))

ופעם לפני זה קיבלנו את ה5X במקום ה3X

קומבינות חופשי.

פורסם

הם מאחרים אחושרמוטה

פורסם

כל המוצרים הגיעו אליהם, חוץ מהמצלמה, הם אומרים לי שיש להם בעיות עם היבואן ושזה יגיע רק באמצע שבוע הבא.

עכשיו השאלה..:

או שילחו לי את שאר הדברים ואת המלמה יותר מאוחר בלי שאני יוסיף להם עוד כסף על משלוח.

או שכדאי לי לבטל את ההזמנה ולהזמין במקום אחר, לממרות שלא שנראה לי שיצא לי יותר יקר בגלל שהדולר המז*ין הזה עולה ועולה ועולה ....

יש הצעות<?

תגיד להם לשלוח לך את כל הדברים שכבר הגיעו, ושהמשלוח על המצלמה יהיה על חשבון.

חבל לך לבטל את ההזמנה בעיקר כשכל החלקים כבר הגיעו.

פורסם

הנה ATHLON תשובה בשבילך עד כמה פלונטר "טובים".

הפעם האחרונה שקניתי שם היתה לפני 3 שבועות ובגלל שלא האמנתי להם שהציוד לא במלאי הלכתי לשם והם עברו על הרשימה פריט אחרי פריט במחסן שלהם וראה זה פלא-הכל היה במלאי !!

מסקנה-אם לא הייתי לוחץ עליהם קצת, הייתי מחכה יותר מ-"10 ימי עבודה" לציוד שלי.

פורסם

פלונטר זה מסוג המקומות שאני לוקח גלוגה נגד בחילה וקונה אצלהם, ובזמן האחרון זה רק דברים שהיו להם במקרה במלאי(זכרונות לפני עליית המחירים), דיו למדפסת ומקלדת - דברים כאלה, המון זמן לא קנית אצלהם משהו רציני, כי אין להם דברים העונים על הדירשות שלי ומה גם שיש מקומות קצת יותר זולים או טיפה יותר יקרים, אבל יש בהם שירות אישי ואדיב.

פורסם
  • מחבר
תגיד להם לשלוח לך את כל הדברים שכבר הגיעו, ושהמשלוח על המצלמה יהיה על חשבון.

חבל לך לבטל את ההזמנה בעיקר כשכל החלקים כבר הגיעו.

אני כנראה יעשה את זה, זה גם מה שאני חשבתי....

הנה ATHLON תשובה בשבילך עד כמה פלונטר "טובים".

הפעם האחרונה שקניתי שם היתה לפני 3 שבועות ובגלל שלא האמנתי להם שהציוד לא במלאי הלכתי לשם והם עברו על הרשימה פריט אחרי פריט במחסן שלהם וראה זה פלא-הכל היה במלאי !!

מסקנה-אם לא הייתי לוחץ עליהם קצת, הייתי מחכה יותר מ-"10 ימי עבודה" לציוד שלי.

מה שאני לא מבין זה: למה אם היה להם את הדברים הם לא שלחו לך את זה??

הם עד כדי כך מפגרים?

פורסם

במילים שלהם... " זמן ההספקה שאנו מתחייבים עליו מראש הינו 10 ימי עבודה "

זה אומר שאתה יכול לסחוט אותם

אבל בהמשך הם כותבים שיכול להיות מצב שיהיה עיקובים בגלל הספק ואז הם אומרים שיש מצב לעיקוב

וזה " לא באשמתם "

ואז הם אומרים שאם הם חורגים מהזמן והם הודיעו לך מבחינתם הם פטורים מההיתחייבות שלהם ל 10 ימים

faq_shipping_2.gif

פורסם

באמת נראה לך שהם ישלחו לך את זה בנפרד ואז ישלחו לך את המצלמה??

:jump:

הם קמצנים

מעדיפים לבטל את ההזמנה

ובטח לפי ההסכמים שלהם הם יקבלו על זה אחוזים

פורסם
  • מחבר

במילים שלהם... " זמן ההספקה שאנו מתחייבים עליו מראש הינו 10 ימי עבודה "

זה אומר שאתה יכול לסחוט אותם

אבל בהמשך הם כותבים שיכול להיות מצב שיהיה עיקובים בגלל הספק ואז הם אומרים שיש מצב לעיקוב

וזה " לא באשמתם "

ואז הם אומרים שאם הם חורגים מהזמן והם הודיעו לך מבחינתם הם פטורים מההיתחייבות שלהם ל 10 ימים

faq_shipping_2.gif

יפה!!, הם לא הודיעו לי !!!!, אז אני יכול לדרוש מהם לשלוח לי את זה בשני פעמים על חשבונם!!

פורסם

זונות!!!

תלך על גדול... תבקש פיצוי כספי ! אולי את המצלמה בחינם :smoke:

פורסם
  • מחבר

זונות!!!

תלך על גדול... תבקש פיצוי כספי ! אולי את המצלמה בחינם :smoke:

מחר נדבר (@#!!@$@#%!%##@@$R@$) איתם, ותזכירו לי להישאר עם מרדנית וKSP.... תודה.

פורסם

עכשיו השאלה..:

יש הצעות<?

לצערי הרב, בעיות מסוג זה הינם בעיות הםם בעיות אשר חניות רבות נתקלות בהם: ספקים שאמורים לקבל ציוד מהיצרן לא מקבלים ==>> החנות לא מקבלת ==>> הלקוח לא מקבל.

הזדיין בסובלנות מספר ימים ותקבל את הציוד ::) גם לנו זה קורה.

פורסם

פלונטר זה מסוג המקומות שאני לוקח גלוגה נגד בחילה וקונה אצלהם, ובזמן האחרון זה רק דברים שהיו להם במקרה במלאי(זכרונות לפני עליית המחירים), דיו למדפסת ומקלדת - דברים כאלה, המון זמן לא קנית אצלהם משהו רציני, כי אין להם דברים העונים על הדירשות שלי ומה גם שיש מקומות קצת יותר זולים או טיפה יותר יקרים, אבל יש בהם שירות אישי ואדיב.

אז הנה תשובה בשבילך גם על זה

דיו-אתה יכול לקנות ב-DMO במחירים מצוינים, שירות אדיב ויש להם במלאי ברוב המקרים. מקלדת וציוד היקפי פשוט אפשר לקנות גם בחנות מקומית (בהרצליה למשל יש לפחות 6 חנויות מחשבים, אולי אפילו יותר) וזיכרונות, זה לא נורא, כל עוד הם יחזיקו מעמד ולא תצטרך אחריות.

אם אני כבר מגיע לפלונטר זה רק בשביל דברים שקל למצוא אצלם וממש אין לי עצבים וזמן לחפש במקומות אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים