פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים שלום, יש לי נגן DVD עם כניסת USB.קניתי HD חיצוני 2.5 אינץ' (WD Passport 120G), ולמרות שאין לו בעיה בחיבור למחשב, ה-DVD לא מצליח לקרוא אותו.2 הערות:1. ה-DVD קרא HD חיצוני קודם שהיה 3.5 אינץ'.2. פירמטתי את ה-HD החדש ל-NTFS כדי שיקרא גם קצבים גדולים.לפי דעתי יש 2 סיבות לבעיה, ואשמח אם תוכלו לעזור:א. ל-DVD אין כניסת USB מתח גבוה, ואני צריך לקנות כבל מתאים (USB voltage booster). במקרה זה, אולי מישהו יודע איפה יש להשיג בארץ ?ב. ה-DVD לא תומך ב-NTFS, ואני צריך לפרמט חזרה ל-FAT32. במקרה זה, אשמח לעזרה איך לעשות את זה, במחשב הוא נותן לי רק את האופציה לNTFS.תודה רבה לעוזרים.
פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים בקשר למה שאמרת עם המתח גבוה זה לא כ"כ נראה לי..לפרמט מחיצה לFAT32 תוריד את התוכנה partiton magic 8 תוכנה מצויינת
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים ממה שאני יודע הרוב הגדול של נגני ה-DVD שתומכים בחיבור של HD לא תומכים ב-NTFS אלא רק ב-FAT32, כך שזאת כנראה הבעיה שלך..זה יעזור אם גם תציין את הדגם של ה-DVD...
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים סביר להניח שלאחר פירמוט לFAT32, הDVD יצליח לקרוא מהכונן הקשיח.יש לWD תוכנה קטנה לפירמוט הכונן:http://support.wdc.com/download/index.asp?cxml=n&pid=33&swid=34
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים יכול להיות שזרירי צודק והבעיה היא מתח - דיסק 2.5 מופעל ממתח שהוא שואב מהUSBהאם זה המצב אצלך? האם הדיסק מסתובב כשאתה מחבר אותו לDVD?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.