פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים יש לי הארדיסק חיצוני USB ואין בעיה איתו במחשב יחסית חדש.במחשב הישן שמותקן עליו XP חדש חדש המחשב לא מזהה אותו..איך אני פותר את הבעיהתודה[br]פורסם בתאריך: 1.12.2007 בשעה 12:33:00המחשב הישן זה DELL LATITUDE CPX-J ולא עזר גם ששידרגתי לו את הביוס
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים מחבר ה USB שלי הוא באמת 1אני כן ראיתי את ההארדיסק הזה עובד עם מחשב אחר עם USB 1האם יש דרך בא אני יכול לחבר אותו למחשב - זה קריטי לי - אני מקווה שלא אצטרך לקנות מחשב חדש רק בגלל זה
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים מדובר בדיסק 2.5 או 3.5?האם הוא מקבל את החשמל מהמחשב או ישירות דרך שנאי חיצוני?האם אתה מחבר אותו מאחורה או מקדימה?האם אתה מחבר אותו בעזרת כבל מאריך ל-USB?
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים מחבר הוא מתחבר בעזרת שנאי לחשמל ודרך USB למחשב ישירות לא דרך מפצלאני לא יודע אם זה 2.5 או 3.5 לא יודע מה זה... בפנים יש SEAGATE 320 גיגה
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים האם אתה מחבר אותו מאחורה או מקדימה?האם מכשיר אחר פועל טוב בעזרת אותה יציאה?
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים מחבר אני מחבר מאחורה (טורקי) אין לי מקדימה פורטניסיתי דיסקאוןקי שגם הוא USB2 והוא עובד באותה יציאה אבל במהירות של USB1
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים מחבר לא התקנתי שום דריברים , הכל בא עם ה XPאני לא מוצא דריברים ללפטופ הזה ?
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים דל באמת לא מציעה דרייברים ל XP למחשב הזה בגלל שהוא ישן כנראה. בכל מקרה יש דרייברים ל 2000 שזה יכול אולי לעזור:http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WNT5&osl=EN&catid=-1&impid=-1&servicetag=&SystemID=LAT_PNT_P03_CPX_J&hidos=WW1&hidlang=enחוץ מזה שצריך לבדוק האם הדיסק החיצוני דורש אך ורק חיבור של 2. בדרך כלל הם מסוגלים לעבוד גם עם חיבור מסוג 1.1, אבל במהירות נמוכה יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.