עבור לתוכן

צריך מפרט ב7000 שקל לגיימר כבד + מחשב שקט שיחזיק לי משחקים לאורך זמן כולל מסך!

Featured Replies

פורסם

1. מסך 2MS עדיף על 8MS

2.לא

3. הלוח אם לא משהו

• תגובות 30
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז תביאו לי מפרט כזה עם לוח אם יותר טוב בבקשה =]

פורסם

השאלה ההים אתה מוכן לחרוג עד 7200-7300

וההים אתה מתכנן OC

פורסם

המפרט האחרון שהביאו לי מאוד נחמד, תודה שהכנת אותו !

אך יש לי כמה שאלות,

1. המסך הוא 2ms כיום מסך LCD לא אמור להיות 8MS?

הפרמטר הוא זמן התגובה של המסך - נמוך יותר זה טוב יותר. מסכים עם זמן תגובה גדול יוצרים "מריחות" של עצמים שנעים במהירות רבה על המסך - בעיקר במשחקים. הנתון הרשמי אינו תמיד משקף את המצב בפועל, אבל בדגם הספציפי הזה הוא תואם למציאות ולכן מומלץ מאוד.

2. כדאי לי לחכות לGEFORCE 8800GTS כי אני רוצה כרטיס מסך לאורך זמן ארוך אני לא מהמשדרגים.

הוא יהיה יקר משמעותית ככל הנראה ולא בטוח שזה יצדיק את פער הביצועים. אם אתה לא לחוץ בזמן, אפשר לחכות ולראות את התמחור ולהחליט אז. לא נראה לי שכדאי כי הבאנצ'ים הראשוניים לא מראים פער כל כך גדול בביצועים.

3. הלוח אם והכל מתאים?

לוח האם מצויין ומשתלם מאוד. מגבלותיו בהשוואה לאחיו הגדולים מבוססי ה-P35 הם שדרוג אפשרי עד 4GB של זיכרון במקום 8GB, ארבעה חיבורי SATA במקום 6, 10 חיבורי USB במקום 12 וללא RAID. יש לו פוטנציאל OC מרשים בנוסף - מעל 450M FSB! לוח אם כמו ה-GA-P35-DS3 יעלה 200 ש"ח יותר ולא יתן לך דבר. אלא אם אתה זקוק ל-RAID או ליותר מ-4 דיסקים בו זמנית - אין כל סיבה לקחת משהו יקר יותר.

bay - להבא, אין כל טעם לרשום "לוח אם לא משהו", במיוחד אם אין לך מושג. לכל הפחות תפרט למה הוא "לא משהו" לדעתך.

השאלה ההים האם אתה מוכן לחרוג עד 7200-7300

וההים והאם אתה מתכנן OC

כפי שהוא כתב בהתחלה:

נזכרתי, לללללללאאאאאאא OC

פורסם

ה- Abit IP35-E הוא התשובה המצוינת למקרה הזה.

פורסם

שעדיין עולה הרבה יותר מה- GA-P31-DS3L ללא כל הבדל בביצועים.

פורסם

אני ראיתי הפרש של פחות מ-100 ש"ח...

פורסם
  • מחבר

רגע ותוך כמה זמן לדעתכם 8800GTS החדש יגיע לארץ?

פורסם

לא כדאי, הפרשי הביצועים לא ממש שווים את תוספת המחיר...

פורסם
  • מחבר

לא כדאי לי לחכות לכמה שיותר ביצועים יותר טובים? וגם כשיגיע כרטיס יותר טוב הGT יוזל יותר לא? תוך כמה זמן הוא יגיע לארץ אבל?

פורסם

תראה, ההשקה הרשמית שלו היא עוד שבועיים בערך, מתי הוא יגיע לארץ אני לא ממש יודע...

אני מאמין שעם דרייברים מתאימים הוא יעקוף את ה-GT בהכל, אני לא בטוח לגבי כמה זה יהיה שווה,

מצד שני , בפברואר כבר תהיה סדרה 9 ..

יש הבנה ? :)

פורסם
  • מחבר

פברואר זה עוד חודשיים.. אני חושב שכדאי לחכות לGTS בגלל שגם כשתצא גרסא 9 עוד הרבה זמן היא תהיה יקרה בצורה מטורפת...

פורסם

זה נתון לבחירתך, אגב פברואר זה עוד 3 חודש. :xyxthumbs:

פורסם

את הדיון לגבי כרטיס המסך יש לפתוח בפורום "תצוגה וגרפיקה" ולא פה - הוא ממילא לא זמין לקניה כרגע ולכן לא ניתן לדעת מה תהיה ההשפעה על שאר המפרט.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה רבה לכל מי שעזר. אני מתלבט ומקווה שאני אחליט כרגע אני נוטה לחכות שבועיים לGTS.

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים