עבור לתוכן

האים 8800GTX יתאים למארז soprano vb1000 bws?

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מחשב חדש היום עים כרטיס מסך 8800GTX עים מארז SOPRANO VB1000BWS יש מצב שהמארז יהיה קטן מדי לכרטיס מסך ולא יתאים?

פורסם

המארז אכן קטן מדי. בלי שום קשר המארז הזה ממש לא שווה הרבה. במחירו יש אופציות טובות בהרבה. אם הזמנת היום לא תהיה שום בעיה להחליף מארז.

CM690 כנראה עולה מעט יותר אבל עדיף פי כמה וכמה.

בכל אופן,עשית טעות גדולה שהזמנת GTX. יש היום 8800GT שמציג ביצועים נחותים באחוזרים בודדים ועולה פחות מחצי,צורך פחות חשמל והרבה יותר שקט. תבטל את הסיפור הזה לדעתי.

פורסם

מסכימה עם הבחור שמעלי,

GTX הוא היום בזבוז כסף, או שתקנה 8800GT שחלש במקצת (או אפילו אם אתה רוצה לבזבז כסף אז SLI שלו שיעלה כמו GTX אבל הרבה הרבה יותר חזק)

אם יש לך אפשרות לחכות איזה חודש שיהיו ה GTS החדשים, זה יהיה עדיף

פורסם
  • מחבר

לקחתי את המחשב בksp ולא היה להם שום דבר נורמלי חוץ מ GTX (הם הציאו לי 8600GTS ...) ולא היה לי זמן לחפש יותר מדי כי אני עובד הרבה ...

ומה עים ה ‏Gigabyte 3D Aurora 570? הכרטיס יתאים מבחינת גודל?

פורסם

יתאים ברור, אם יש לך אפשרות לבטל את ההזמנה של 8800GTX אז תבטל...חבל על 3100 שקל או כמה שהוא מכר לך

או שתקנה 8800GT במחיר של 1500 ~ שקל

או שתחכה לכרטיס שעומד לצאת כל רגע NEW 8800GTS 512MB שיעלה 1900 ~ שקל.

פורסם

אני לא מאמין שאתה הולך לבזבז עכשיו 1500 ש"ח רק כי ל-KSP אין 8800GT...תעשה לעצמך טובה ותלחץ עליהם או שפשוט תבטל גם אם זה אומר שתפסיד את המקדמה. אתה הולך לעשות טעות גדולה. עדיף לך להפסיד 5800 ש"ח מקדמה מאשר 1500 על כרטיס ועוד כמה מאות רק על מארז שיכיל את זה...

וכן האורורה 570 יכיל את הכ.מסך בלי בעיה..

פורסם
  • מחבר

בואנה מזה ביאסתם אותי כי סגרתי איתם שאני לא יכול לבטל את ההזמנה של הGTX (ושילמתי להם במזומן....) :nixweiss:

פורסם

אתה ביאסת את עצמך בזה שלא באת להתייעץ פה קודם. נדפקת לגמרי מה אני אגיד לך. ביזבזת סתם 1500 ש"ח +- ובסוף אתה חייב מארז גדול שיתאים לו..

קח את האורורה 570 בכל אופן

פורסם
  • מחבר

טוב נו,מטעויות לומדים(לפחות המשחקים ילכו חלק) :)

פורסם

המארז הזה גבולי מאוד לGTX ...אם אני לא טועה מישהו בא אלינו פעם כדי שננסה להכניס לו את הכרטיס והוא לא הצליח ורק האחרי שיכנועים רבים מצידנו על המארז הצלחנו להכניס אותו עם מרווח של משהו כמו 2 מ"מ ממגירת הדיסקים...

פורסם
  • מחבר

אים זה מרווח כזה קטן אז כדאי שאני באמת אחליף אותו לאורורה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים