עבור לתוכן

הוספת זיכרון

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי עכשיו הזיכרון החדש צריך להיות מאותה חברה של הזיכרון הקיים?

פורסם

ברוך הבא לפורמים!

לא, לא חובה אותה חברה, חובה אותו סוג, DDR1 עם DDR1 ו DDR2 עם DDR2 וכו.

אני רק יצין, שמהירות והתיזמונים הזיכרון האיטי ביותר היא זאת שתקבע את המהירות, לדוגמה, אם יש לך זיכרון 800MHZ, ואתה מוסיף 667MHZ התדר יהיה 667MHZ.

פורסם

התשובה לשאלה שלך, כמו שכתב barel., היא לא, אבל אני אוסיף עוד כמה הערות נוספות רק לידע כללי:

1. קודם כל תבדוק כמה מודולי זיכרון מותקנים אצלך במחשב פיזית - יכול להיות שפשוט אין לך מקום לקנות עוד זיכרון, אלא תצטרך להחליף את הזיכרון הקיים בזיכרון בעל נפח גדול יותר.

2. תבדוק מהי כמות הזיכרון המקסימלית שבה הלוח תומך - אם כבר הגעת אליה, לא תוכל להוסיף עוד זיכרון.

3. תבדוק מהו נפח המודול הגדול ביותר שהלוח תומך בו - ייתכן שלא תוכל לקנות כל מודול זיכרון, אלא רק מודולי זיכרון עד נפח מסויים.

4. תבדוק האם אתה עובד בערוץ כפול או לא - אם כן, אתה תצטרך להוסיף עוד זוג זיכרונות כדי לשמור על העבודה במצב הכפול. יש לציין שחלק מהלוחות בכלל לא יאפשרו לך לעבוד עם 3 מודולי זיכרון, אז גם את זה יש לבדוק.

היה יותר קל אם היית רושם את דגם הלוח שלך, ומוסיף תמונות מתאימות מ everest או CPU-Z, שמציגות את נתוני הזיכרון, ואז היה קל יותר לעזור לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים