פורסם 2007 בדצמבר 417 שנים תשמע, זה מופיע באתר הרשמי.לא יודע איך הם יסובבו את זה ע"מ להגיד שזה לא הם..
פורסם 2007 בדצמבר 417 שנים בחייאת, למשחקים כאלה יש צוותים של מעצבים ופרסומאים שיושבים על הכנת האתר.הם לא כתבו את זה באיזה מקום נידח - זה מופיע בסוף הפלאש intro לאתר. יותר בולט מזה אין.
פורסם 2007 בדצמבר 417 שנים כנראה שהם מאוד מאמינים במשחק שלהם, ולדעתם הביקורות שחטו אותםלכן החלטתי לשחק בו, למרות הביקורות הממוצעות מינוס
פורסם 2007 בדצמבר 417 שנים ציונים זה נחמד אבל לא העיקרהיום לא ניתן לקבוע אם משחק הוא טוב או רע בעיקר לא באמצעות ציונים של אתרי ביקורות.אתם צריכים להבין שהביקורות היום מניפולטיביות ולא אחת משבשות את האמת.בנוסף,ביקורות הן דעתו וטעמו של מבקר אחד שאהב/לא אהב משחק מסויים מתחבר/לא מתחבר לז'אנר מסויים וכואין להקיש מכך על הכלל כי גם לכם יש טעמים והעדפות שונות.היו לא מעט ביקורות צוננות של משחקים מסוימים שאני מאוד נהנתי לשחק בהם.שימו לב שהיום גם קיים "אפקט העדר" בביקורות למשחקים,אתר גדול נותן ביקורת מסויימת למשחקים ,כל הקטנים הולכים אחריו.חבל. נכון מאוד... ראה ערך gothic 3 (מלבד הבעיות הטכניות) ;D
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים שיא השיאים http://kotaku.com/gaming/kane-%26-lynch/kane--lynch-site-fibbing-about-reviews-scores-329529.phpוואאוו... מסכנים...אפילו אם הגיעו לרמה כזאת, אני לא מאשים אותם, המשחק באמת טוב ! אולי לא 9, אבל בהחלט לא 6 !ודווקא עשו לו הייפ ממש רציני ב GS! מוזר מאוד ! אני מקווה שלמחשב הוא יקבל ציון ראוי, הייתי אומר 7.5 .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.