עבור לתוכן

שחיתות בGamespot?

Featured Replies

פורסם

הרבה כולל אני יתעצבנו עליו בגלל שבביקורת על זלדה TP הוא נתן ציון 88 ולדעתי המשחק צריך לקבל מינימום 90

:screwy:

• תגובות 36
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הזלדה לא צריך לקבל יותר מ 70, שיתנו את הציון לפי הגרפיקה, גרפיקה משנות ה 70.

הגזימו שמה, המשחק נראה כמו נעל קרוקס הפוכה, אז אם יש לו את השם זלדה אז זה משחק טוב.

הגרפיקה שם כל כך פוגעת במחשק שזה לא יאומן, לא ציפיתי לגרפיקה HD, אבל מה שיש שם זה ביזיון

פורסם

מעולם לא הבנתי מה אנשים מקשיבים לביקורות של אתרים...

תעשו כמוני, צפו בסרטים של המשחק (GAMEPLAY ONLY),

אהבתם? יופי, תקנו/תתקינו/שחקו בדמו.

אין אף אחד בעולם שיודע מה מתאים לי ומה מגדיל לי!

פורסם

ממש עצוב ממה שנהייה מהאתר הייתי נאמן לאתר הזה מאז שאני בן 13 (1998) וממש אהבתי את האתר :-[

ןאז כשכל הקונסולות היתחילו להיות פופולריות הם די התחילו לזלזל בשחקני הפיסי

ולפני שנתיים שלוש כבר ממש אי אפשר היה לסמוח על הציונים שהם נתנו למשחקים

אני די עצוב בגלל שהאתר הזה איתי די הרבה זמן אבל הכתבה הזאת על השחיתות היא הרופה שניתק את מכונות האחייה של האתר הגוסס :'( :'( :'(

פורסם

באמת עצוב ממה שניהיה שם.

אני הייתי מעריצה של גיימספוט, תמיד נכנסת לראות כתבות וידאו, תמונות , ביקורות,ציונים.

אבל השנה, באמת חשדתי עוד לפני מקרה של ג'ף אחד העורכים האהובים עליי. אז תגידו לי.. איך זה יכול שמשחק כמו Crysis קיבל 9.5 ? אני שיחקתי, ו...האמת לא התלהבתי בכלל.

תשימו לב שהשנה כמעט כל משחק לא ירד מהציון 9 .

זה פשוט מדהים!

ביושוק קיבל 9.

WOC - 9.5

COD 4 - 9

ועוד כמה אחרים...

באמת חבל לי על גיימספוט.

פורסם

תשימו לב שהשנה כמעט כל משחק לא ירד מהציון 9 .

זה פשוט מדהים!

ביושוק קיבל 9.

WOC - 9.5

COD 4 - 9

ועוד כמה אחרים...

המשחקים האלו באמת טובים,

אבל נכון שהשנה יש המון ציונים כמעט מושלמים

פורסם

המשחקים האלו באמת טובים,

אבל נכון שהשנה יש המון ציונים כמעט מושלמים

לא אמרתי שהם לא טובים.

הם טובים, אבל לא עד מושלמות.

תבין , שגיימספוט נותנים 9 + זה צריך להיות משחק נדיר שלא היה כמוהו. כמו GTA .

פורסם

הוא צודק אתה גם יכול להשוות למשחקים עולמיים (Oblivion) אני חושב שהוא קיבל שם ציון 8.5) שהיו לפחות ברמה של המחקים החדשים אם לא יותר מזה

(שוב אני יחזור לאובליביון שלדעתי הוא אחד מן המשחקים הגדולים בכול הזמנים) וקיבלו פחות.

$$$

פורסם

ציונים זה נחמד אבל לא העיקר

היום לא ניתן לקבוע אם משחק הוא טוב או רע בעיקר לא באמצעות ציונים של אתרי ביקורות.

אתם צריכים להבין שהביקורות היום מניפולטיביות ולא אחת משבשות את האמת.

בנוסף,ביקורות הן דעתו וטעמו של מבקר אחד שאהב/לא אהב משחק מסויים מתחבר/לא מתחבר לז'אנר מסויים וכו

אין להקיש מכך על הכלל כי גם לכם יש טעמים והעדפות שונות.

היו לא מעט ביקורות צוננות של משחקים מסוימים שאני מאוד נהנתי לשחק בהם.

שימו לב שהיום גם קיים "אפקט העדר" בביקורות למשחקים,אתר גדול נותן ביקורת מסויימת למשחקים ,כל הקטנים הולכים אחריו.

חבל.

פורסם

ציונים זה נחמד אבל לא העיקר

היום לא ניתן לקבוע אם משחק הוא טוב או רע בעיקר לא באמצעות ציונים של אתרי ביקורות.

אתם צריכים להבין שהביקורות היום מניפולטיביות ולא אחת משבשות את האמת.

בנוסף,ביקורות הן דעתו וטעמו של מבקר אחד שאהב/לא אהב משחק מסויים מתחבר/לא מתחבר לז'אנר מסויים וכו

אין להקיש מכך על הכלל כי גם לכם יש טעמים והעדפות שונות.

היו לא מעט ביקורות צוננות של משחקים מסוימים שאני מאוד נהנתי לשחק בהם.

שימו לב שהיום גם קיים "אפקט העדר" בביקורות למשחקים,אתר גדול נותן ביקורת מסויימת למשחקים ,כל הקטנים הולכים אחריו.

חבל.

בזה אתה צודק,GS נתנו ל Blue dragon

נדמה לי 6.5, למרות שזה אחד המשחקים הטובים ביותר שיצא לי לשחק, ממש משחק מדהים

מזל שלא קראתי את הביקורת לפני ששיחקתי

פורסם

Gerstmann, GameSpot part ways

After nearly 11 years of news, reviews, and previews, editorial director's tenure ends; GameSpot editors address controversy surrounding his departure.

By Staff, GameSpot

Posted Dec 3, 2007 9:18 pm PT

The past week marked the end of an era at GameSpot. After over a decade in a variety of editorial roles, Jeff Gerstmann's tenure as editorial director has ended.

"Jeff was a central figure in the creation and evolution of GameSpot, having written hundreds of previews and reviews, and anchoring much of our multimedia content," said Ricardo Torres, editorial director of previews and events. "The award-winning editorial team he leaves behind wish him nothing but good luck in his future endeavors."

Due to legal constraints and the company policy of GameSpot parent CNET Networks, details of Gerstmann's departure cannot be disclosed publicly. However, contrary to widespread and unproven reports, his exit was not a result of pressure from an advertiser.

"Neither CNET Networks nor GameSpot has ever allowed its advertising business to affect its editorial content," said Greg Brannan, CNET Networks Entertainment's vice president of programming. "The accusations in the media that it has done so are unsubstantiated and untrue. Jeff's departure stemmed from internal reasons unrelated to any buyer of advertising on GameSpot."

"Though he will be missed by his colleagues, Jeff's leaving does not affect GameSpot's core mission of delivering the most timely news, video content, in-depth previews, and unbiased reviews in games journalism," said Ryan MacDonald, executive producer of GameSpot Live. "GameSpot is an institution, and its code of ethics and duty to its users remains unchanged."

Tune in later in the week to hear editors' tributes to Gerstmann on the HotSpot podcast and GameSpot's weekly Webcast, On the Spot.

http://www.gamespot.com/news/6183603.html?tag=latestnews;title;0

פורסם

כן בתח :bash: :bash:

ברור שהם יכחישו הכל

הוא צודק אתה גם יכול להשוות למשחקים עולמיים (Oblivion) אני חושב שהוא קיבל שם ציון 8.5) שהיו לפחות ברמה של המחקים החדשים אם לא יותר מזה

(שוב אני יחזור לאובליביון שלדעתי הוא אחד מן המשחקים הגדולים בכול הזמנים) וקיבלו פחות.

$$$

אני דווקה חושב שהציון מאוד נכון

המשחק ממש נחמד אבל מאוד קצר ואין הרבה מקומות לחקור לאומת קודמו מורווינד

לדוגמה את OB לקח לי חודשיים לחקור הכל ולסיים כל q וב- MW לקח לי שנתיים בשביל באמת להכיר את המשחק ולבדוק כל נקודה

אז לפי דעתי מי ששיחק בMW מסכים עם הציון שנתנו ל OB ומי שלא שיחק חושב שמגיע לOB ציון יותר גבוהה

ופה כל היופי בביקורות יש כאלה שחושבים שמשחק מסויים הוא טוב ויש מישהוא אחר שיחשוב שהוא פחות טוב (פלורליזם אנשים :ylsuper:)

אבל מה שעשו לג'ף פשוט ביזיון :angryfire:

פורסם

כן בתח :bash: :bash:

ברור שהם יכחישו הכל

אני דווקה חושב שהציון מאוד נכון

המשחק ממש נחמד אבל מאוד קצר ואין הרבה מקומות לחקור לאומת קודמו מורווינד

לדוגמה את OB לקח לי חודשיים לחקור הכל ולסיים כל q וב- MW לקח לי שנתיים בשביל באמת להכיר את המשחק ולבדוק כל נקודה

אז לפי דעתי מי ששיחק בMW מסכים עם הציון שנתנו ל OB ומי שלא שיחק חושב שמגיע לOB ציון יותר גבוהה

ופה כל היופי בביקורות יש כאלה שחושבים שמשחק מסויים הוא טוב ויש מישהוא אחר שיחשוב שהוא פחות טוב (פלורליזם אנשים :ylsuper:)

אבל מה שעשו לג'ף פשוט ביזיון :angryfire:

דבר ראשון ל The Shadow הציון של Ovlivion זה 9.3 למחשב ו 9.6 ל XBOX אז אני לא יודע על מה אתה מדבר

דבר שני אני חושב שOblivion הוא משחק גדול. אולי הוא קצר יחסית ל MW אבל יחסית להרבה משחקים שיצאו בתקופתו הוא ארוך למדי.

תנסה למצוא היום משחק שיחזיק אותך יותר מחדשיים רק בסינגל. הדבר שגורע קצת מאובליביון זה העלילה הראשית אבל העלילות המשניות מפצות על זה

בכל מקרה אחד המשחקים הטובים שיצאו איי פעם.

פורסם

הזלדה לא צריך לקבל יותר מ 70, שיתנו את הציון לפי הגרפיקה, גרפיקה משנות ה 70.

הגזימו שמה, המשחק נראה כמו נעל קרוקס הפוכה, אז אם יש לו את השם זלדה אז זה משחק טוב.

הגרפיקה שם כל כך פוגעת במחשק שזה לא יאומן, לא ציפיתי לגרפיקה HD, אבל מה שיש שם זה ביזיון

זה שאתה שופט משחק רק בגלל הגרפיקה ומבחינתי הגרפיקה טובה מאוד

כבר אומר שהWII לא מתאימה לך בכלל כמו שאמרתי בדיונים קודמים

המחיר של הWII באיבי מאוד גבוה אז תמכור במקום ללכלך סטם

זה כמו שאני ילכלך על אובוויליון שמבחינתי משעמם מאוד למרות הגרפיקה

לך אובוויליון יהיה משחק מצוין לי מרדים ובגלל זה אתה צריך ליצמד לPC\360\PS3 ולא לWII\DS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים