עבור לתוכן

ווינדוס לא עולה כנראה משהו עם הזכרון הפנימי

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים שהדלקתי את המחשב כמה שניות אחרי הווינדוס עלה הופיע לי מסך כחול עם הבעיה הבאה:

stop:0x000008E

חיפשתי ומצאתי שזה כנראה קשור לזכרון אבל שהדלקתי אותו היום שהו הגיע לWEKCOME קופצת הודעה שאני צריך להפעיל את הווינדוס ולא משנה מה אני עושה כן לא או לא נוגע הוא עושה ריסט...יש לי 2 סטיקים 256 ו2 512 נסיתי להוציא חלק וזה לא עזר...

מישהו מכיר את זה או יודע מה לעשות?

פורסם

אם בדקת עם הזיכרונות ומצאת שזה לא קשור,אז מה שנישאר שה רק תקלת מערכת,הפתרון הכי פשוט הוא התקנה מחדש או בדיקה של הדיסק הקשיח.בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אם בדקת עם הזיכרונות ומצאת שזה לא קשור,אז מה שנישאר שה רק תקלת מערכת,הפתרון הכי פשוט הוא התקנה מחדש או בדיקה של הדיסק הקשיח.בהצלחה.

אם אני מתקין מחדש את המערכת מה זה מוחק לי?ואיך אני בודק את הדיסק?

פורסם

REINSTALL\REPAIR INSTALL ("התקנה-על-התקנה") לא ימחוק לך כלום.

אבל אם ב-"הפעלת וינדוס" הכוונה היא לאקטיבציה, אז כמובן ש-"התקנה-על-התקנה" לא תעזור לך.

תיהיה חייב ליצור קשר עם מיקרוסופט ישראל או להתקין את הוינדוס נקי מחדש.

את ההרדיסק אתה יכול לבדוק עם MHDD (הסבר בסטיקי FAQ).

פורסם

אם אתה מפרמט נמחק לך כל ההתקנות מה"הוספה או הסרה" וכל הכונן\מחיצה של הווינדוס.

פורסם
  • מחבר

REINSTALL\REPAIR INSTALL ("התקנה-על-התקנה") לא ימחוק לך כלום.

אבל אם ב-"הפעלת וינדוס" הכוונה היא לאקטיבציה, אז כמובן ש-"התקנה-על-התקנה" לא תעזור לך.

תיהיה חייב ליצור קשר עם מיקרוסופט ישראל או להתקין את הוינדוס נקי מחדש.

את ההרדיסק אתה יכול לבדוק עם MHDD (הסבר בסטיקי FAQ).

מה זה בדיוק?

פורסם

"הפעלה של וינדוס" בדר"כ הכוונה היא לאישור חוקיות, הפעלת מפתח מוצר.

פורסם
  • מחבר

"הפעלה של וינדוס" בדר"כ הכוונה היא לאישור חוקיות, הפעלת מפתח מוצר.

הווידנוס שלי מקורי זאת הכוונה?

פורסם

אין שום כוונה.

רשמת שאחרי ה-WELCOME רשום לך שיש צורך להפעיל את הוינדוס ואז הוא נותן לך אפשרות של אישור\ביטול.

מה שאני אומר זה שבדר"כ ההודעות האלה מובילות לאקטיבציה (אישור חוקיות של מפתח המוצר).

אם היה רשום שצריך להפעיל את הוינדוס מחדש אז זה כבר סיפור אחר.

בכל מקרה תפרט בדיוק על ההודעה הזאת, בלי לדעת מה ההודעה הזאת אומרת במדוייק אין לנו דרך לעזור לך.

ההמלצה שלי היא להריץ MEMTEST ללפחות 3 שעות, להריץ MHDD לסריקה מלאה (בדר"כ לוקח פחות משעה).

הסברים על התוכנות תמצא בסטיקי FAQ.

אם שניהם מראים תקינות מלאה של הרכיבים, תעשה REINSTALL ("התקנה-על-התקנה") של הוינדוס, אם תבצע אותו בצורה טובה לא תאבד אפילו לא קובץ\הגדרה אחת בוינדוס.

פורסם
  • מחבר

אין שום כוונה.

רשמת שאחרי ה-WELCOME רשום לך שיש צורך להפעיל את הוינדוס ואז הוא נותן לך אפשרות של אישור\ביטול.

מה שאני אומר זה שבדר"כ ההודעות האלה מובילות לאקטיבציה (אישור חוקיות של מפתח המוצר).

זה כותב לי שהווינדוס לא פעל הרבה זמן או משהו כזה ובגלל זה אני צריך לעשות את זה...זה נראה לי הדבר הזה שמפעילים את הווינדוס דרף האינטרנט....הקטע שזה רק התחיל היום....

פורסם

אוקי אז כמו שחשבתי זה באמת האקטיבציה.

תיהיה חייב לעשות את זה מול מיקרוסופט ישראל.

פורסם
  • מחבר

התקנתי את הווינדוס שוב על מה שהיה לי כי הוא כל הזמן עשה ריסטים או נתקע...

אבל עכשיו אני באמת צריך צריך ל"הפעיל" אותו ואני לא יכול דרך האיטרנט אז מישהו יודע את המספר של מייקרוסופט ישראל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים