עבור לתוכן

צריך חוות דעת על מפרט ב-5.5K למשחקים כבדים בעיקר - המלצות לשיפורים + שאלות..

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה אני אתן לכם פה 2 מפרטים שבניתי מ-2 חנויות שונות: IQPC , SKYPC ואני רוצה את החוות דעת שלכם, מה מבינהם עדיף..

רציתי גם לשאול בכללי איזה חנות יותר עדיפה, את המחשב האחרון שקנינו לאחותי קניתי לפני חצי שנה בערך מ-SKYPC לכן יש עדיפות לחנות הזו.. אבל אם IQPC עדיפה יותר, אז אני אקנה כבר מימנה.

skypc

מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box

¤1436

http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0

לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L

¤549

http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207

כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB

¤427

http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS

זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5

¤339

http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ

כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe

¤1550

http://skypc.co.il/product.asp?pid=32130

צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD

¤185

http://skypc.co.il/product.asp?pid=30915

מארז ללא ספק HEC 6A19

¤197

http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19-NPS

ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W

¤437

http://skypc.co.il/product.asp?pid=VX450W

קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ

¤252

http://skypc.co.il/product.asp?pid=TOWER120

מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm

¤50

http://skypc.co.il/product.asp?pid=9563

הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד)

¤79

http://skypc.co.il/product.asp?pid=10

סה"כ מחיר לכל המוצרים:5501¤

IQPC

מעבד:

INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1447

לוח אם:

GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤569

כרטיס מסך:

GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT ¤1422

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤374

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H66N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤181

זיכרון:

CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤311

מארז:

NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ¤410

ספק כוח:

CORSAIR VX Series, 450W CMPSU-450VXEU ¤436

קרור למעבד:

SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤250

קרור למארז:

GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE ENTRY BEARING 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ¤46

הרכבת מחשב:

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤116

מחיר סופי: ¤5562

שאלות שלי:

* כרטיס מסך - מה ההבדל בין האסוס לג'יגבייט אם יש כאלו..

* מעבד - לא עדיף לקחת כפול ליבה עם תדרים גבוהים יותר מאשר מרובע ליבה שבקושי משתמשים בכל הליבות שלו - למטרה של משחקים? - שמתי את המרובה ליבה הזה כי שמתי לב שכולם לוקחים אותו..

* זכרונות - מה עדיף : CORSAIR, G.Skill, Kingston ושמתי לב ב-G.Skill בסקיי פיסי שיש כל מיני סוגים CL4, CL5 ו- 667 מול 800 Mhz מה ההבדלים בין כל אלו ומה הכי כדאי לקחת - כי המחרים דיי זהים עם הפרשים של 100 ש"ח גג..

* עדיין בקשר לזכרונות - מה עדיף לקחת סטיק אחד של 2 ג'יגה כדי שיהיה אפשר להגיע ל-8 ג'יגה או 2 של ג'יגה בשביל הדואל? בנוסף, אם אני לוקח זיכרונות עם תדר ישן של 667, אין חשש שהם יעלמו מהשוק בזמן הקרוב ושאני ירצה להוסיף זכרונות תואמים בעתיד אני לא יוכל כי הם לא יהיו קיימים בשוק או שהם יהיו קיימים אבל בגלל המחסור המחיר שלהם יהיה מופקע?

* לוח אם - במחשב האחרון של אחותי לקחתי לוח אם דיי פושר שאני לא הכי מרוצה מימנו, איך הלוח אם הזה ששמתי בשתי המפרטים? ואיך הכרטיס קול שלו (גם חשוב) - יש לי תקציב של עד 650 ש"ח ללוח אם אבל אני מעדיף שלא להוסיף אם לא חייב.

* דיסק קשיח - ראיתי כל מיני סיומות בדיסיקים הקשיחים של WD כמו: JS, JB, AAJS, KS, AAKS, YS מה ההבדל בינהם ומה הכי כדאי לקחת? - אם אין לכם כוח להסביר את ההבדלים אז מה הכי כדאי ומשתלם?

* מארז מ-SKYPC - האם הוא מתאים לספק כוח או שהמארז הזה הולך רק עם ספקי כוח של HEC .. חוץ מזה מה ההבדל שלו מול ה-NZXT חוץ מהמראה החיצוני, והאם יש מארז אחר ב-SKYPC בטווח המחיר הזה +\- 100 ש"ח ששווה להשקיע בו? - פשוט יש לי את המארז הראשון במחשב של אחותי, אני דיי מרוצה מימנו אבל מעדיף שלא יהיו 2 מארזים אותו דבר בבית.. מה אתם אומרים?

* קרור למעבד - עד כדי כך נחות או שאפשר להסתפק ברגיל? - מה הוא עד כדי כך מוסיף שכולם לוקחים אותו?

* ספק כוח - עד כמה הוא שקט וטוב והאם באמת שווה להשקיע בו כ"כ הרבה כמו שכולם משקיעים בו פה?

* שאלה אחרונה וחשובה מאוד - הייתי אצל חבר שלי לפני שבוע וראיתי אצל אח שלו שהוא גם מתעסק בתחום של החומרה מאוורר ענקי על כל הגוף החיצוני של המארז מהצד השני שעליו מונח הלוח אם, משהו ממש ענק כמעט בגדול של מאוורר רגיל, והיה גם בחוץ מתג מיוחד שאפשר להפעיל ולכבות אותו.. מישהו יודע על מה מדובר ועד כמה הדבר הזה מרעיש ומצד שני מקרר את המארז? - פשוט כל העניין של השקט והטמפ' של המחשב חשובים לי מאוד..

תודה רבה לכל העוזרים ומצטער על החפירה..

פורסם

שאלות שלי:

* כרטיס מסך - מה ההבדל בין האסוס לג'יגבייט אם יש כאלו.. אינם.

* מעבד - לא עדיף לקחת כפול ליבה עם תדרים גבוהים יותר מאשר מרובע ליבה שבקושי משתמשים בכל הליבות שלו - למטרה של משחקים? - שמתי את המרובה ליבה הזה כי שמתי לב שכולם לוקחים אותו.. לא, הסיבה הפשוטה כולם (משחקים, ותוכנות.) עוברים לאט לאט ל4 ליבות, לכן אין סיבה שלא לכניס את QUAD בתקציב הנ"ל.

* זכרונות - מה עדיף : CORSAIR, G.Skill, Kingston ושמתי לב ב-G.Skill בסקיי פיסי שיש כל מיני סוגים CL4, CL5 ו- 667 מול 800 Mhz מה ההבדלים בין כל אלו ומה הכי כדאי לקחת - כי המחרים דיי זהים עם הפרשים של 100 ש"ח גג.. ההבדלים בCL4 לבין CL5 אינם מורגשים, ההבדלים בין כשלוקחים זיכרונות בעל מהירות של 800MHZ זה כדאי להגיע לOC, לתדרים גבוההים יותר. אם לא יבוצע OC, אין צורך בזיכרונות של 800MHZ, זיכרונות במהירות של 667MHZ היו מעל ומעבר.

* עדיין בקשר לזכרונות - מה עדיף לקחת סטיק אחד של 2 ג'יגה כדי שיהיה אפשר להגיע ל-8 ג'יגה או 2 של ג'יגה בשביל הדואל? בנוסף, אם אני לוקח זיכרונות עם תדר ישן של 667, אין חשש שהם יעלמו מהשוק בזמן הקרוב ושאני ירצה להוסיף זכרונות תואמים בעתיד אני לא יוכל כי הם לא יהיו קיימים בשוק או שהם יהיו קיימים אבל בגלל המחסור המחיר שלהם יהיה מופקע? הזיכרונות של 667MHZ אינם יעלמו בקרוב. תיקחי שני סטיקים של 1GB לטובת הDC. כי איני רואה צורך ב8GB בזמן של 10 שנים לפחות.

* לוח אם - במחשב האחרון של אחותי לקחתי לוח אם דיי פושר שאני לא הכי מרוצה מימנו, איך הלוח אם הזה ששמתי בשתי המפרטים? ואיך הכרטיס קול שלו (גם חשוב) - יש לי תקציב של עד 650 ש"ח ללוח אם אבל אני מעדיף שלא להוסיף אם לא חייב. הP35 DS3L לוח אם מעולה, עם כרטיס קול איכותי.

* דיסק קשיח - ראיתי כל מיני סיומות בדיסיקים הקשיחים של WD כמו: JS, JB, AAJS, KS, AAKS, YS מה ההבדל בינהם ומה הכי כדאי לקחת? - אם אין לכם כוח להגיד את ההבדלים אז מה הכי כדאי ומשתלם? YS - לRAID. הAAJS - זיכרון מטעון 8MB. הAKKS זיכרון מטמון 16MB - מומלץ.

* מארז מ-SKYPC - האם הוא מתאים לספק כוח או שהמארז הזה הולך רק עם ספקי כוח של HEC .. חוץ מזה מה ההבדל שלו מול ה-NZXT חוץ מהמראה החיצוני, יש לי את המארז הראשון לאחותי ואני מאוד מרוצה מימנו.. אם יש תקציב, אז בהחלט תכניסי את Apollo הוא עדיף על ה6A19 מכול בחינה.

* קרור למעבד - עד כדי כך נחות או שאפשר להסתפק ברגיל? - מה הוא עד כדי כך מוסיף שכולם לוקחים אותו? תיקחי AC 7P אין אינך מבצעת OC.

* ספק כוח - עד כמה הוא שקט וטוב והאם באמת שווה להשקיע בו כ"כ הרבה כמו שכולם משקיעים בו פה? ההספק של הספק יורד עם השנים לכן מומלץ לקחת את הקרוסייר 450W.

* שאלה אחרונה וחשובה מאוד - הייתי אצל חבר שלי לפני שבוע וראיתי אצל אח שלו שהוא גם מתעסק בתחום של החומרה מאוורר ענקי על כל הגוף החיצוני של המארז מהצד השני שעליו מונח הלוח אם, משהו ממש ענק כמעט בגדול של מאוורר רגיל, והיה גם בחוץ מתג מיוחד שאפשר להפעיל ולכבות אותו.. מישהו יודע על מה מדובר ועד כמה הדבר הזה מרעיש ומצד שני מקרר את המארז? - פשוט כל העניין של השקט והטמפ' של המחשב חשובים לי מאוד..

תודה רבה לכל העוזרים ומצטער על החפירה..

אין לי זמן לענות לך, על השאלה האחרונה כי אני חייב לזוז, אחרי שאחזור, אני יענה לך. (אם אחרים לא יענו לך.) ;)

פורסם
  • מחבר

אין לי זמן לענות לך, על השאלה האחרונה כי אני חייב לזוז, אחרי שאחזור, אני יענה לך. (אם אחרים לא יענו לך.) ;)

חחחחח, קודם כל אני בן :)

ושנית כל תודה רבה, עזרתי לי המון..

נשארו כמה שאלות שלא ענית לי עליהם והם, אשמח אם אתה (כשתחזור) או מישהו אחר יענה לי:

* זכרונות - מה עדיף : CORSAIR, G.Skill, Kingston מה ההבדלים בינהם ומה הכי כדאי לקחת- כי המחרים דיי זהים עם הפרשים של 100 ש"ח גג

* עדיין בקשר לזכרונות - (שאלה חדשה) בהנחה שהיום אני לוקח 2 סטיקים של ג'יגה ובעוד שנה שנתיים אני ארצה להוסיף, האם אני יוכל להוסיף עוד 2 סטיקים של 2 ג'יגה? כך שסה"כ במחשב יהיה לי 6 ג'יגה.. - לא תיהיה בעיה כלשהי עם זה?

* מארז מ-SKYPC - הבנתי שה-NZXT יותר טוב בהרבה, לא הבנתי למה.. בכל אופן בסקייפיסי לא ראיתי את המארז הזה, האם יש מארז אחר חוץ מה-6A19 שכדאי לקחת, כי אני בכל זאת מעדיף בהרבה לקנות משם..(פחות אכפת לי העיצוב שלו, יותר אכפת לי שיהיה מארז טוב..)

* מארז כללי - האם כל מארז מתאים לכל ספק כוח? האם אין חשש לקחת למשל את המארז 6A19 של HEC ולשים לו ספק כוח של קרוסייר?

* קרור למעבד - רציתי בכלל לדעת מה ההבדל בין הקירור סטוק שמגיעה עם המעבד לבין הקירור שנתנת לי ולזה ששמתי ב-2 המפרטים הנ"ל - האם יש הבדל טמפ' משמעותי, ובקשר לרעש כנ"ל.. תתייחסו ל-2 הדגמים של הקירור אם אפשר..

פורסם

נשארו כמה שאלות שלא ענית לי עליהם והם, אשמח אם אתה (כשתחזור) או מישהו אחר יענה לי:

* זכרונות - מה עדיף : CORSAIR, G.Skill, Kingston מה ההבדלים בינהם ומה הכי כדאי לקחת- כי המחרים דיי זהים עם הפרשים של 100 ש"ח גג - אין שום הבדל בינהם, תיקח את הכי זול.

* עדיין בקשר לזכרונות - (שאלה חדשה) בהנחה שהיום אני לוקח 2 סטיקים של ג'יגה ובעוד שנה שנתיים אני ארצה להוסיף, האם אני יוכל להוסיף עוד 2 סטיקים של 2 ג'יגה? כך שסה"כ במחשב יהיה לי 6 ג'יגה.. - לא תיהיה בעיה כלשהי עם זה? לא תהיה שום בעיה.

* מארז מ-SKYPC - הבנתי שה-NZXT יותר טוב בהרבה, לא הבנתי למה.. בכל אופן בסקייפיסי לא ראיתי את המארז הזה, האם יש מארז אחר חוץ מה-6A19 שכדאי לקחת, כי אני בכל זאת מעדיף בהרבה לקנות משם..(פחות אכפת לי העיצוב שלו, יותר אכפת לי שיהיה מארז טוב..) - יש את הRaidmax SAGITTA שגם הוא מארז מעולה.

* מארז כללי - האם כל מארז מתאים לכל ספק כוח? האם אין חשש לקחת למשל את המארז 6A19 של HEC ולשים לו ספק כוח של קרוסייר? לא תהיה שום בעיה להכניס את קרוסייר 450W למארז 6A19.

* קרור למעבד - רציתי בכלל לדעת מה ההבדל בין הקירור סטוק שמגיעה עם המעבד לבין הקירור שנתנת לי ולזה ששמתי ב-2 המפרטים הנ"ל - האם יש הבדל טמפ' משמעותי, ובקשר לרעש כנ"ל.. תתייחסו ל-2 הדגמים של הקירור אם אפשר.. - קירור הסטוק שמגיע עם המעבד עצמו, הוא קירור רועש ופחות יעיל מקירור חיצוני למשל כמו AC 7PRO, בקשר לטוניק, הוא קירור אשר מיועד בעייקר לביצוע הOC. אם אתה לא מבצע OC תיקח את הAC הוא יהיה גם שקט, וגם יעיל.

* שאלה אחרונה וחשובה מאוד - הייתי אצל חבר שלי לפני שבוע וראיתי אצל אח שלו שהוא גם מתעסק בתחום של החומרה מאוורר ענקי על כל הגוף החיצוני של המארז מהצד השני שעליו מונח הלוח אם, משהו ממש ענק כמעט בגדול של מאוורר רגיל, והיה גם בחוץ מתג מיוחד שאפשר להפעיל ולכבות אותו.. מישהו יודע על מה מדובר ועד כמה הדבר הזה מרעיש ומצד שני מקרר את המארז? - פשוט כל העניין של השקט והטמפ' של המחשב חשובים לי מאוד.. - לא הבנתי אותך, אולי אתה יכול להסביר את זה יותר ברור?

פורסם

:xyxthumbs: על הפירוט - אנסה להתפנות מאוחר יותר כדי לענות לך.

ראית אצל חברך את ה-ENERMAX CHAKRA לדעתי : http://tinyurl.com/29tj28

ככלל אצבע, למי שחשוב לו שקט יש להמנע ככל האפשר ממארזים עם חלון, חורים או מאווררים על דלתות הצד.

ה-P180 הוא דוגמה אידאלית לכזה מארז: http://tinyurl.com/bvzlr

או אחיו הקטן, ה-P150 (והזול בהרבה): http://tinyurl.com/7rk6f

פורסם

עדיף ומשתלם יותר שזה כבר כואב:

מFOXPC:

שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק

Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 1,515.00 ¤ - 1 2

Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 510.00 ¤ - 1 3

Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit 265.00 ¤ - 1 3

Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe 1,292.00 ¤ - 1 3

Seagate 3250410AS 250GB 16MB SATA II 399.00 ¤ - 1 3

LITE-ON 20A1P X20 176.00 ¤ - 1 3

RAIDMAX SAGITTAII Black WINDOW NO PS 380.00 ¤ - 1 3

SeaSonic S12II-430 PSU 390.00 ¤ - 1 3

הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - ‏Assembly - New Computer more than 3000nis‎ 100.00 ¤ - 1 3

¤0.00 - דואר רגיל,אספקה עד 21 ימי עסקים

5,027.00 ¤ סיכום ההזמנה (אפשרות לפריסה עד 3 תשלומים ללא ריבית):

*המחירים של הזיכרונות וכרטיס המסך יעלו אחרי ה25.12, לכן מחיר המחשב הנ"ל תקף עד ל25.12, לאחר מכן הוא יעלה בסביבות ה5227 ש"ח

שמתי כאן:

מעבד מרובע ליבות עם גוף קירור איכותי,

לוח אם מעולה, עם קירור מעולה לOC, וביצועים מעולים,

2GB זיכרון במהירות 800MHZ עם תזמונים נמוכים במיוחד לOC של CL4-4-4-12,

כרטיס מסך חזק 8800GT ואיכותי,

כונן קשיח 250GB בעל 16MB זיכרון מטמון ותקופת אחריות ארוכה,

צורב IDE במהירות של 20X (בחרתי בכוונה בIDE כדי שיהיה עוד מקום לכונני SATA וכדומה, ממילא אין הרבה הבדל) איכותי,

מארז חדשני שמתאים לSLI של 8800GTX, עם 3 מאווררים בעלי לד כחול, וצג טמפרטורה, וחלון גדול,

ספק כח איכותי בעל 5 שנות אחריות, בעל עוצמה גבוהה,

הרכבת מערכת, כולל משלוח.

ממווומממלללץץץ!!! :xyxthumbs:

פורסם

Categories Products Price Qty

CPU Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1425 1

M boards Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤559 1

Cases NZXT Apollo No PSU Silver ¤399 1

CPU Cooling Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤122 1

PSU Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤455 1

Memory Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤326 1

Desktop Hdd Western Digital 400Gb 16MB WD4000AAKS ¤510 1

VGA Cards Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤1590 1

Burners Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 S203B ¤165 1

System Building Assembly and Tests, New Computer above 3000nis ¤5 1

Country Wide Shippments New Computer Above 5000nis - UPS Door2Door ¤5 1

Total Price : ¤5561

פורסם

^^, לא רע.

כמה שינויים :

קח, קירור למארז - Ezcool 120mm Case Fan 18.5dba 55.6CFM מחירו 27 ש"ח בTMS.

תיקח זיכרונות של Transcend, שמחירם 260 ש"ח בTMS.

פורסם
  • מחבר

עדיף ומשתלם יותר שזה כבר כואב:

מFOXPC:

שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק

Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 1,515.00 ¤ - 1 2

Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 510.00 ¤ - 1 3

Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit 265.00 ¤ - 1 3

Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe 1,292.00 ¤ - 1 3

Seagate 3250410AS 250GB 16MB SATA II 399.00 ¤ - 1 3

LITE-ON 20A1P X20 176.00 ¤ - 1 3

RAIDMAX SAGITTAII Black WINDOW NO PS 380.00 ¤ - 1 3

SeaSonic S12II-430 PSU 390.00 ¤ - 1 3

הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - ‏Assembly - New Computer more than 3000nis‎ 100.00 ¤ - 1 3

¤0.00 - דואר רגיל,אספקה עד 21 ימי עסקים

5,027.00 ¤ סיכום ההזמנה (אפשרות לפריסה עד 3 תשלומים ללא ריבית):

*המחירים של הזיכרונות וכרטיס המסך יעלו אחרי ה25.12, לכן מחיר המחשב הנ"ל תקף עד ל25.12, לאחר מכן הוא יעלה בסביבות ה5227 ש"ח

שמתי כאן:

מעבד מרובע ליבות עם גוף קירור איכותי,

לוח אם מעולה, עם קירור מעולה לOC, וביצועים מעולים,

2GB זיכרון במהירות 800MHZ עם תזמונים נמוכים במיוחד לOC של CL4-4-4-12,

כרטיס מסך חזק 8800GT ואיכותי,

כונן קשיח 250GB בעל 16MB זיכרון מטמון ותקופת אחריות ארוכה,

צורב IDE במהירות של 20X (בחרתי בכוונה בIDE כדי שיהיה עוד מקום לכונני SATA וכדומה, ממילא אין הרבה הבדל) איכותי,

מארז חדשני שמתאים לSLI של 8800GTX, עם 3 מאווררים בעלי לד כחול, וצג טמפרטורה, וחלון גדול,

ספק כח איכותי בעל 5 שנות אחריות, בעל עוצמה גבוהה,

הרכבת מערכת, כולל משלוח.

ממווומממלללץץץ!!! :xyxthumbs:

טוב אז ככה, הפתעת אותו כעוגן, שינית לי את כל המפרט שאני ננעלתי על החלקים שלו כבר חודש, ובכל זאת עדיין לא פסלתי אותם..

הבעיה עם אותם חלקים היא זה שפשוט אפ'חד כאן לא שם אותם במפרטים וזה טיפה מפחיד..

כמה הערות:

* מעבד - שמתי לב שהמעבד ששמת לי הוא לא מהסוג החדש: -=Stepping G0=- , ה-G0 זה סוג הקירור ולכן שינו אותו או שמדובר במעבד חדש שמההתחלה הוא פולט פחות חום מקודמו, ולכן קם קריר יותר..

* לוח אם - מה זה הלוח אם הזה, אף פעם לא ראיתי אותו כאן.. עד כמה אני יכול לבטוח בו, אין לי נסיון טוב עם הלוחות של האביט האלה (מחשב של אחותי) - אני לא "כ מרוצה מימנו, איך הוא בכללי ואיך הכרטיס קול שלו..

* המארז - למה לא לקחת מהחנות בתוספת 40 ש"ח את ה-NZXT מה ההבדל בינהם, מישהו יודע, שמתי לב שלמעלה מישהו המליץ לי על המארז הזה ופה מדובר על הדור השני שלו..

* ספק כוח - החוליה הכי חלשה אצלי, אולי 4-6 ספקי כוח נשרפו לי במחשבים בבית והחרא הגדול עם זה, זה שהם מד"כ לוקחים איתם עוד כמה חלקים במחשב ולכן עם החלק הזה אני לא מוכן לקחת סיכון בשום פנים ואופן, שמתי לב שכולם שמים את הקרוסייאיר, למה אתה שמת לי את זה? מה ההבדל בינהם? הן מבחינת רעש והן מבחינת איכות הספק? שמתי לב שהחברה הזו שנתנת לי נותנת 5 שנות אחריות, אבל לי מספיק בהחלט 3 אם הקרוספאייר יהיה יותר איכותי..

למישהו יש תשובות? ובכלל בקשר לחנות הזו, עד כמה היא אמינה ועד כמה השירות שלהם טוב? - ממש לא בא לי שמחר הם יפשטו את הרגל, מישהו קנה מהם? לא מצאתי הרבה ביקורות על החנות הזו..

זהו סה"כ..

פורסם

מירו, קח את המפרט של דן, עם השינויים שאני אמרתי לבצע, והוא יהיה מושלם.

אינך צריך לחשוב על מפרט אחר בתקציב הנ"ל.

פורסם

לגבי הספקים - או שכולם היו זבל גנרי מהסוג הגרוע ביותר או שיש לכם בעיה ברשת החשמל בבית - קנה אל-פסק דחוף!

כל המפרטים פה לא רעים (מי יותר מי פחות) אבל לא אופטימליים לטעמי - אנסה לפרט מחר.

פורסם
  • מחבר

לגבי הספקים - או שכולם היו זבל גנרי מהסוג הגרוע ביותר או שיש לכם בעיה ברשת החשמל בבית - קנה אל-פסק דחוף!

כל המפרטים פה לא רעים (מי יותר מי פחות) אבל לא אופטימליים לטעמי - אנסה לפרט מחר.

חחח שתי התשובות נכונות..

באמת רציתי לדעת עד כמה חשוב האל פסק הזה למה הוא ממש יקר!

היה למשל לפני שבוע בערך גשם ל-3 ימים ותקופת זמן הזו כל המחשבים בבית שלי נכבו איזה פעמים 3 במכה אחת :)

או שיש ירידות במתח ואז הכל נכבה לכמה שניות או שפשוט כל החשמל נופל ולא חוזר..

בכל אופן, אותך אני מכיר יחסית טוב מהפורום ולכן אני מעדיף את החוות דעת שלך בקשר לשאלות ששאלתי קודם בקשר למארז, ספק כוח, לוח אם ומעבד..

בלי שום קשר אשמח לקבל חוות דעת מכמה שיותר אנשים..

בקשר לשני שענה לי, גם תודה רבה, את רוב החלקים שכתוב במפרט ההוא אני אקח, אין לי צורך ב-400 ג'יגה אני אקח 320 מספיק לי..

הדילמה שלי זה בקשר לחלקים שרשמתי למעלה..

תודה רבה חבר'ה..

פורסם

טוב אז ככה, הפתעת אותו כעוגן, שינית לי את כל המפרט שאני ננעלתי על החלקים שלו כבר חודש, ובכל זאת עדיין לא פסלתי אותם..

הבעיה עם אותם חלקים היא זה שפשוט אפ'חד כאן לא שם אותם במפרטים וזה טיפה מפחיד..

כמה הערות:

* מעבד - שמתי לב שהמעבד ששמת לי הוא לא מהסוג החדש: -=Stepping G0=- , ה-G0 זה סוג הקירור ולכן שינו אותו או שמדובר במעבד חדש שמההתחלה הוא פולט פחות חום מקודמו, ולכן קם קריר יותר..

המעבד ששמתי הוא כן מהסוג החדש (לא מוכרים יותר את הסוג הישן, חוץ מכמה חנויות בודדות), הוא G0 (לאחר בירורים עם החנות), הG9 זה סוג המעבד, אשר ידוע כאוברקלוקר יותר טוב ובעל טמפרטורה קרירה יותר.

* לוח אם - מה זה הלוח אם הזה, אף פעם לא ראיתי אותו כאן.. עד כמה אני יכול לבטוח בו, אין לי נסיון טוב עם הלוחות של האביט האלה (מחשב של אחותי) - אני לא "כ מרוצה מימנו, איך הוא בכללי ואיך הכרטיס קול שלו..

דווקא כן היו דיונים עליו, הלוח הנ"ל הוא לוח מעולה, שיביא יותר ביצועים מהג'יגהבייט, יש לו קירור יותר גדול, מעולה בOC וכרטיס קול איכותי (כתוב בגוגל IP35-E, יש עליו ביקורות מצויינות).

* המארז - למה לא לקחת מהחנות בתוספת 40 ש"ח את ה-NZXT מה ההבדל בינהם, מישהו יודע, שמתי לב שלמעלה מישהו המליץ לי על המארז הזה ופה מדובר על הדור השני שלו..

המארז שהבאתי יותר טוב מהאפולו, הוא הריידמקס סג'יטה 2 שרק יצא! הוא מגיע עם מקום ל2 8800GTX! 3 מאווררים (לא כמו 2 באפולו) שכולם לדים, מד טמפרטורה, ואיכותי ברמות! עם זרימת אוויר מעולה, הוא עדיף על האפולו, והוא מומלץ :xyxthumbs:

* ספק כוח - החוליה הכי חלשה אצלי, אולי 4-6 ספקי כוח נשרפו לי במחשבים בבית והחרא הגדול עם זה, זה שהם מד"כ לוקחים איתם עוד כמה חלקים במחשב ולכן עם החלק הזה אני לא מוכן לקחת סיכון בשום פנים ואופן, שמתי לב שכולם שמים את הקרוסייאיר, למה אתה שמת לי את זה? מה ההבדל בינהם? הן מבחינת רעש והן מבחינת איכות הספק? שמתי לב שהחברה הזו שנתנת לי נותנת 5 שנות אחריות, אבל לי מספיק בהחלט 3 אם הקרוספאייר יהיה יותר איכותי..

שים לב, שSeaSonic היא החברה שמייצרת את ספקי הכח לקורוסייר :o, הספק כח שהבאתי לך איכותי ביותר בעל 5 שנות אחריות, שמתי את הספק הנ"ל כי הוא מוריד את המחיר, ומביא ביצועים מעולים, אפשר גם ללכת על הליבריטי, הספק שהבאתי שקט יותר מהקורוסייר, בכללי, הספק שהאתי לך משתייך לסדרת הספקים השקטים ביותר של Seasonic (עוד פעם, דור שני), וכמו שאמרתי, מפני שאותה חברה מייצרת את ספקי הכח, הם שווים באיכות.

למישהו יש תשובות? ובכלל בקשר לחנות הזו, עד כמה היא אמינה ועד כמה השירות שלהם טוב? - ממש לא בא לי שמחר הם יפשטו את הרגל, מישהו קנה מהם? לא מצאתי הרבה ביקורות על החנות הזו..

זהו סה"כ..

דיברתי עם החנות הזאתי בטלפון, הבעל נראה לי נחמד, והם רק פתחו חנות חדשה בראשון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים