פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים תוכנה לבניית אתרים מקיפה הכוללת את כל החלקים בבניית אתר ברמה גבוה מאוד למישהו עם ידע בסיסי ב++PHP ,HTML ,java script ,SQL,C,Cלבניית אתר בקני מידה של "ויקיפדיה". יש תוכנה כזאת? והאם זה אפשרי עם ידע בסיסי+ בשפות שהזכרתי למעלה?אשמח לקבל המלצות ודעות.
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים לא אין.אין תוכנת פלא, אתה צריך שרת, דומיין וניסיון בשפות האלו.ראיתי כמה תוכנות אבל הם גרועות ומביאות לך רק את הקבצים.
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים תוכנות לבניית אתרים בגדול מעניקות לך את הכלים הבסיסיים לבנות אתר בין אם אלו פקודות אוטומטיות שנותנות לך לשלב באתרתוכן מגוון כמו פלאש או פשוט פקד המאפשר לך ליצור טבלה בשניה במקום להקליד את כל ה HTML לבד.הרמה של האתר תלויה בך. ככל שתדע ותעמיק ביותר תחומים בתחום הענק הזה של בניית אתרים תוכל להגיע לאתרים ברמה גבוה.אם אתה מתחיל אתה יכל להשתמש ב Dreamwever שמעניקה לך הרבה כלים וחוסכת ממך לזכור סינטקס של HTML וזמן בעת בניית האתר.
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים יש גם את ה Visual Studio (ה Web Developer) ואת Expression Web החדשה יחסית של מיקרוסופט למרות שהיא פשוטה יותר. החסרון שלהן הוא שמבחינת צד שרת הן מיועדות ל ASP ואני לא חושב שיש דרך להשתמש בהן (בצורה נוחה) עבור php.עבור php יש גם את PDT שמהווה הרחבה ל Eclipse ואת phpDesigner למרות שאיתן לא יצא לי לעבוד.
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים מחבר זה בדיוק מה שהתכוונתי.תוכנה שתחסוך ממני התעסקות עם סינטקס של HTML .אם אני משתמש בdreamwave ובשפת PHP אני מתכנת בווינדוס ומאחסן בשרת לינוקסהאם זה מגביל אותי איכשהו?אם כן האם יש אתרי איחסון שתומכים בPHP ובווינדוס ביחד ? כי לא מצאתי כאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.