עבור לתוכן

איזה מארז יותר שקט ויותר טוב בכללי? עד 500

Featured Replies

פורסם

שלום,אני מתלבט בין שני מארזים....

הראשון

Enermax Chakra 250mm Fan Black/Blue 3052BL

השני

NZXT Lexa BlackLine No PSU

מה יותר כדאי לי לקנות? מי לדעתכם יותר יפה? תודה מראש.

פורסם

CM690 עדיף על שניהם לטעמי

פורסם
  • מחבר

אבל אני רוצה משהו יפה...הוא לא נראה משהו בכלל

פורסם

גם נראה מעולה , שקט , מרווח מבפנים , כולל גומי לבלימת זעזועים של הספק , 3 מאווררים , פלסטיקים לניתוב חוטים , הכי טוב בתקציב ;)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

גם נראה מעולה , שקט , מרווח מבפנים , כולל גומי לבלימת זעזועים של הספק , 3 מאווררים , פלסטיקים לניתוב חוטים , הכי טוב בתקציב ;)

מי? ה690? בלי להעליב אני ממש לא חושב שהוא יפה...אם אפשר לדעת מה עדיף ממה שהצאתי :nixweiss: כי כל אלה שנראים רגלים כמו ה690 והג'יגבייט לדעתי ממש לא יפים :s07:...כמובן זו דעתי ...אז מי ממה שאמרתי יותר עדיף?

פורסם

טוב סה"כ זה עניין של טעם אם כבר אז נראה לי ש NZXT Lexa

פורסם
  • מחבר

סבבה...הוא יותר טוב מאפולו?

פורסם

סבבה...הוא יותר טוב מאפולו?

בטח !

פורסם
  • מחבר

אז נראה לי אני אלך עליו....כי פשוט לא הבנתי איך הוא נראה לפי התמונות שלא...זה מוזר:

כל מי שראה אותו במציאות אומר שהוא מדהים [לדוגמה הצוות של hwzone שסקר את המארז] וכל מי שרואה אותה מתמונות/אף פעם לא ראה אותו אומר שהוא מכוער אחו שרמוטה. אני אצטרך לראות אותו במציאות...העיקר הוא שקט? אה ואיך הצ'אקה? יש לזה עדיפות כי אני לוקח ספק של אותה חברה?

פורסם

לך על ה CM690

יותר משתלם.

פורסם

בהחלט

פורסם
  • מחבר

אם היה לו דלת...או הוא היה יותר יפה :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

ממש סליחה על הדאבל....פשט לא רציתי לפתוח עוד נושא...ועכשיו אני הולך לישון ואז אני אשכח...זה לא יקרה שוב

אז ככה:מארז בחרתי....עשיתי עליו חיפוש אבל משום מה ראיתי שחוזרים על משהו הרבה פעמים על משהו:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272997.0

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272872.0

זה נכון? צריך להוסיף מאורר / להוציא מאוור כי שהוא יהיה שקט? אם כן תגידו בבקשה מה צריך להוסיף ואם אפשר לינקים מtms ...תודה רבה

פורסם

אין לי מושג מה הקשר ללינקים שנתת..

תגיד איזה מארז בחרת וניגד לך..

ובכל מקרה,בכל מארז הוספת מאורר לא עושה אותו יותר שקט אלא אם כבר יותר קריר

פורסם
  • מחבר

בחרתי את הNZXT Lexa BlackLine

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים